böcügüm güle güle kullan cnm hayırlı olsun cok güzellermişşş aldıkların begendimŞeniz
tşk cnm benım suanda 3bın ytl borcum var:1rolleyes: allahım sağlık versın oderım sorun olmas işlerımızde olsun zaten 1 yıl odeme suresı ama ben 4 5 ayda bıtrmeyı dusunuyom aylığımın hepsını oraya vercem artık:roflol:
canısı ne kadar cok ödersen o kadar cabuk biter senin içinde daha iyi olur hemsositososito
borcum var diye düşünmez rahat olursun öde biter inş kısa zamandaa.s.
Allah yardımcın olsun ödeme saglıgı versin inş:1hug:
sonada baska eksiklerini alırsın Şeniz
saol balım eksık bıtmez ahh ahh daha ankestra set alcm ama onu nışanlımla bırlıkte alcam zaten ona varana kadar cok var eksık neysem sen nasılsın nasıl oldn
tşkler cnm iyiyim cok şükürrryerimseniben
sen nasılsın Şeniz
çıktımm.
günaydın hoşşikler.
böcük yine miiiiiii doymaz bu kız çeyize doymaz.-tatlicadiarzu-
huyum kurusun duymuyom napımkaydirigubbakcemile3 ama super seyler aldım ohh rahatladım ustumden bı kocaman yük kalktı
ohhhhhhhhhhh iyi yaptın hihoyyyt
bayagı azaldı eksiklerin beeekaydirigubbakcemile5
ceyıs defterrımde 2 cızgı da attım:1rolleyes: ama hıc azalmış gıbı deıller ınş burdan cıkarkende evlılık parası alcam onla yatak odamı alcam
daha danteller sarılcak kımbıılır kac ytl 1500 ytl gozden cıkardım dahada fazla sonra ohooo lıstel hala cok uzun bıtmez
sen o listeyi banada atsana canısı a.s.
bide ben bakayım ne eksik ne tam sositososito
evde lıstem anacım sımdık atamamkı evdede net yok ama aksam yazım yarın buraya yazarım cokta uzun artık yarım yarım hergun yazarımkaydirigubbakcemile3
ceyiz listesi diye bir topik varya cnm oraya yaz senn a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?