2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

böcügüm güle güle kullan cnm hayırlı olsun cok güzellermişşş aldıkların begendimŞeniz

böcügüm güle güle kullan cnm hayırlı olsun cok güzellermişşş aldıkların begendimŞeniz

tşk cnm benım suanda 3bın ytl borcum var:1rolleyes: allahım sağlık versın oderım sorun olmas işlerımızde olsun zaten 1 yıl odeme suresı ama ben 4 5 ayda bıtrmeyı dusunuyom aylığımın hepsını oraya vercem artık:roflol:

canısı ne kadar cok ödersen o kadar cabuk biter senin içinde daha iyi olur hemsositososito
borcum var diye düşünmez rahat olursun öde biter inş kısa zamandaa.s.
Allah yardımcın olsun ödeme saglıgı versin inş:1hug:
sonada baska eksiklerini alırsın Şeniz

saol balım eksık bıtmez ahh ahh daha ankestra set alcm ama onu nışanlımla bırlıkte alcam zaten ona varana kadar cok var eksık neysem sen nasılsın nasıl oldn

tşkler cnm iyiyim cok şükürrryerimseniben
sen nasılsın Şeniz

bende ıyyım cokta mutluyum sımdılık:1closedeyes: aksam ne kadr benım herıfe kıl oldumsada ıdare edıyok:jeyyar:
senın ı olmana cok sevındım cnm benım durumlar nasıl son gelısme:uhm:

ohhhhhhhhhhh iyi yaptın hihoyyyt
bayagı azaldı eksiklerin beeekaydirigubbakcemile5

ceyıs defterrımde 2 cızgı da attım:1rolleyes: ama hıc azalmış gıbı deıller ınş burdan cıkarkende evlılık parası alcam onla yatak odamı alcam
daha danteller sarılcak kımbıılır kac ytl 1500 ytl gozden cıkardım dahada fazla sonra ohooo lıstel hala cok uzun bıtmez

sen o listeyi banada atsana canısı a.s.
bide ben bakayım ne eksik ne tam sositososito

sen o listeyi banada atsana canısı a.s.
bide ben bakayım ne eksik ne tam sositososito

evde lıstem anacım sımdık atamamkı evdede net yok ama aksam yazım yarın buraya yazarım cokta uzun artık yarım yarım hergun yazarımkaydirigubbakcemile3

velvedcım topıge gırıyom tam yazacam ıs gelıyo oyle kalıyom vallaha:1shok:

böcükcüm ne guzel bıtırdın sayılır ceyızı ben daha baslayamadım bile-tatlicadiarzu-
huyum kurusun bı turlu karar veremıyorum alacagım seyın modelıne
askımda gecen gun dıyokı sen benı nasıl begendın hayret senın bu huyunu gordukce kendımı daha bır degerlı hıssedıyorum dıyodelikafadulden

ceyiz listesi diye bir topik varya cnm oraya yaz senn a.s.

oraya yazdım zaten bak gerıde kalmıstr cnm ıyıkı aklıma getrdın
eftalya bende tam tersı bıseyı cok ıncelerım ama bı kez karar verır en guzelını alırm mesela nevreım alcaksam netten beğenır mağazasa dıkrımı değiştrmem yanı öle odaklanmış gıderım
desene sen bısey almadan evlencen ne guzelkaydirigubbakcemile3

bu arada oylamaların sonunu cok merak edıyom en YARAMAZ VE EN KOMIK lstesınde adım cok mutluyumdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…