2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

hosgeldin canim, cok sevindim senin icin kaydirigubbakcemile5 ama merakimi bagisla kac yasindasin? kresden beri mi tanisiyorsunuz enisteyle kaydirigubbakcemile3

Günaydın.........
♥Günlerini doyasıya gülerek yasadıgımız güzel mutlu saglıklı bir yıl diliyorum.2009 gel hadi bekliyoruz.yerimseniben
Hersey gönlünüzce olsun kıslar........ Rabbim kimseyi sevdiginden ayırmasın inş AMİN
Bu sene inş sevdiginize kavusursunuzzz Şeniz

ben geldı
2009 yılınız sağlık ve mutlulukla geçsın ınş savaş olmadan barışı her dem yaşıycamız bı yıl olsun kan dökulmesın:Saruboceq:
sultana bı yakuşuklu
kahveye az konuşan bı kaynana
velvede yenı hayırlı bı aşk
bana zengın yakışıklı bı goca
kelebenkıme aşkıyla daha bı az kavga gecrce bı yıl dılıyorum:1closedeyes:

ama ben bu isteklerine gülmekten bayıldım cok hoş güzel ve dogru seyler istemişin böcük a.s.
valla sen bitanesinn eşin benzerin yok inşallah hersey gönlünce olur :Saruboceq:

ama ben bu isteklerine gülmekten bayıldım cok hoş güzel ve dogru seyler istemişin böcük a.s.
valla sen bitanesinn eşin benzerin yok inşallah hersey gönlünce olur :Saruboceq:

kıskananlar çatlasın dıyem ne dıyem:1closedeyes:
cnm hayrlısı belkı yenısındedır dıe öle dedım yoksa sen tabıkı sevdıceğınle ol ama aılesıne anlayış dılıyorum baskada bısey demıyorum

nısanyağmuru gız ben nısan ayını cok severım helede yağmuruna aşıkım:asigim: cunkum nısanda doğdum h geldın demıştım sana olsun baya bı uzun aşk ınş bu hıç bozulmas:Saruboceq:

nisanyagmuru cnm aramıza hoşgeldina.s.
ne güzel bir aşkınız varmış yıllara dayanan bir hikaye cok begendim valla:1hug:
Rabbim bütün sevenleri kavusturur inş bu yıl :Saruboceq:
Hakkımızda hayırlısı olsun kıslarrrrrrrrrrr:lepi:

hepinize tşkr ederim. inş.sözlendiğim nişanlandığım günleride paylaşırım sizlerle..ve düğünümü tabiki.

allah seni napsın kıs deli.kreş demiş kızcağıza ay ne güldüm bee

hosgeldin canim, cok sevindim senin icin ama merakimi bagisla kac yasindasin? kresden beri mi tanisiyorsunuz enisteyle

:roflol: bende aynısını düşündüm de arkadaşımız güzel hikayesini anlatmış bize.

Allah'ım Allah'ımm. bana edilebilecek en güzel duaların arasında. süpersin yerim seni beeeen.

hepinize çok tşkr ediyorum. öğleden sora birsürü aksilik oldu.keyfim kaçmıştı ama güzel temennileriniz keyfimi yerine getirdi. mesaim bitti artık gidiyorum cumaya görüşmek dileğiyle. hepinizin yeni yılı kutlu olsun. sağlıklı mutlu neşeli huzurlu aşk dolu güzel bir yıl diliyorum hepinize. keşke dediğiniz tüm güzellikler sizinle olsun. şeker gibi tatlı masal kadar güzel bir yıl geçirmek dileğiyle... iyi akşamlar...

Gizlar bacilarim asklarim güzellerim =)
yeni yilinizi kutluyor , saglik mutluluk huzur ve BARIS diliyorum.

Bütün dünyaya baris diliyor ve , israil amerikayi kiniyorum. Savasa lanet ediyorum.
Kadinlara cocuklara ve masumlara saldiranlara lanet olsun.
Hastanelere okullara camilere (din evlerine) bomba yagdiranlara lanet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…