2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

yok kız elim bos gıtmıcemkaydirigubbakcemile
kucuk ev aletlerım celık tencere setım cıps tabagım kasem fıncan takımım su bardaklarım dondurma kasem var hee bıde annemın yaptıgı el emeklerı ceyızım:icecream:
daha nolsun be güzelim-tatlicadiarzu-

selam.günlerdir siteyi ziyaret ediyorum.bikaç kez üye olmaya çalıştım olmadı. ama bugün sonunda başardım. evlilik hazırlığı bölümünü dolaşmaktan diğer konulara bakmaya fırsat olmadı henüz.düğün,nişan,çeyiz vs.en çok ilgimi çeken konular oldğndan olsa gerek. kısmetse benimde 16 yıl süren arkdşlığım evlilikle bitecek.çeyiz konusunda özelliklede şu önümüzdeki günlerde söz nişan olayıyla ilgili fikirlerinize ihtiyacım olacak. benide aranıza kabul edermisiniz???

h geldın cnma.s. ne demek kabul ettık bılem
senınde mı ılgı alanın evlılık:jeyyar: beımde öle

nan velved o topıcı bı bul be yaz bıseyde guncelleşsın bende yazdığımı bulam

he cokmuş da ne olsun benım kucuk ev aletım yok bı arcelıkten hedıye aldıklarım var braun set alcam yada arcelıkten o lal serısını takım yapcam :asigim:

velved h geldın cnm
bak senın ıcn guncelledımm konuyu bak ceyıs lıstemı ekledım hayat87 nın topcınde neydı adı ceyısde olması gerekenler sanırsam bak emı

tmm canımsın böcükümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seni cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum kıssss Şeniz

bende senı sevyom cnm
nırde bu kızlar ayoll sultan goca buldu desek(ımkansız)
kahvem hasta oldu desek(allah korusun)
recetem yok ortalarda kelebenkte alla alla

16 yıl mı:1shok:
canım senin yaş kaç sorması ayıp?
bu arada aramıza hoş geldin:lepi:

bende senı sevyom cnm

burdayım canım da yarışmaya daldım. sana oy verdim bu arada yerimseniben
ama yetersz olmuş seneye seçilirsin artık.

muhım olan katılmaktı adımın gecmesı bılem cok harıka bı olaydı yaa

sen nırdesın harbı nan encok ben senı merak etmşım demi hııh

buralardayım böcüm ya kpss tercihleri çok oyalıyor beni.
bi yandan başka bir sınava hazırlanıyorum.
ah istifa etmez olaydım salak kafam evde bunaldım iyice:1no2:

ben bılem bı pazar gununu cok sıkıcı buluyorum evde oldum için sana sabır dıyorum yaz olsa gezcek yer cok ama kışın ı deıl helede askın yoksa yanında
neden ıstıfa ettınkı nan

ben bılem bı pazar gununu cok sıkıcı buluyorum evde oldum için sana sabır dıyorum yaz olsa gezcek yer cok ama kışın ı deıl helede askın yoksa yanında
neden ıstıfa ettınkı nan

kız çok oldu ben istifa edeli 2 ay oldu. sebep çok. çıkış saatlerinin belirsizliği, alperin istememesi, yorucu oluşu, garanti bir iş olmaması, yaş haddine gelmeden garanti bi işe geçiş yapmak zorunda olmam, çalışırken ders çalışacak gücümün ve vaktimin kalmaması .. gibi. bakalım kazanabilecek miyim üffffffffffisfisfis

kahvem anladım cnm benım hayrlısı olsun ınş kazancaksın bıtanem
sımdık cok şımardım sımal saolsun sızler saolun
ı aksamlar ben kacar

bende senı sevyom cnm

ne nan :mymeka:
elimi salladam ellisi, niden bulamayacakmisim da
hepsi kapimda kölem olur "istesem" :dilcikar:

calisiyoz moruk, giremiyoz hep siteye nörelim yanliz kalin sizde biraz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…