selam.günlerdir siteyi ziyaret ediyorum.bikaç kez üye olmaya çalıştım olmadı. ama bugün sonunda başardım. evlilik hazırlığı bölümünü dolaşmaktan diğer konulara bakmaya fırsat olmadı henüz.düğün,nişan,çeyiz vs.en çok ilgimi çeken konular oldğndan olsa gerek. kısmetse benimde 16 yıl süren arkdşlığım evlilikle bitecek.çeyiz konusunda özelliklede şu önümüzdeki günlerde söz nişan olayıyla ilgili fikirlerinize ihtiyacım olacak. benide aranıza kabul edermisiniz???
yok kız elim bos gıtmıcemkaydirigubbakcemile
kucuk ev aletlerım celık tencere setım cıps tabagım kasem fıncan takımım su bardaklarım dondurma kasem var hee bıde annemın yaptıgı el emeklerı ceyızım:icecream:
daha nolsun be güzelim-tatlicadiarzu-
velved h geldın cnm
bak senın ıcn guncelledımm konuyu bak ceyıs lıstemı ekledım hayat87 nın topcınde neydı adı ceyısde olması gerekenler sanırsam bak emı
selam.günlerdir siteyi ziyaret ediyorum.bikaç kez üye olmaya çalıştım olmadı. ama bugün sonunda başardım. evlilik hazırlığı bölümünü dolaşmaktan diğer konulara bakmaya fırsat olmadı henüz.düğün,nişan,çeyiz vs.en çok ilgimi çeken konular oldğndan olsa gerek. kısmetse benimde 16 yıl süren arkdşlığım evlilikle bitecek.çeyiz konusunda özelliklede şu önümüzdeki günlerde söz nişan olayıyla ilgili fikirlerinize ihtiyacım olacak. benide aranıza kabul edermisiniz???
bende senı sevyom cnm
nırde bu kızlar ayoll sultan goca buldu desek(ımkansız)
kahvem hasta oldu desek(allah korusun)
recetem yok ortalarda kelebenkte alla alla
ben bılem bı pazar gununu cok sıkıcı buluyorum evde oldum için sana sabır dıyorum yaz olsa gezcek yer cok ama kışın ı deıl helede askın yoksa yanında
neden ıstıfa ettınkı nan
bende senı sevyom cnm
nırde bu kızlar ayoll sultan goca buldu desek(ımkansız)
kahvem hasta oldu desek(allah korusun)
recetem yok ortalarda kelebenkte alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?