bende de bağımlılık mı yaptınız nekibakın duramadım uyanır uyanmaz açtım hemen bilgisayarımı ve doğru kk ye kaydirigubbakcemile3 ben bugün uykunun tadını çıkardım.tatil bugün bana. öğlenleyinde sözlümle bulaşacağım tüm gün beraberiz.:1hug:
ya ben hepinizi çok sevdim kızlar.bukadar sıcak karşılanacağımı tahmin etmiyordum.hadi bakalım ben kahvaltı ediym.acıktım.hepinize tekrar mutlu,sağlıklı başarı dolu yıl diliyorum.:Saruboceq:a.s
üle mıllet nışanlım sözlum dıe hava atıyo son kez dyom 2009 mayısta nışanlancam olmuyo böle bekle bekle nezmana kadar
off pofff afra tafraa
amma çok uyyon sen ayol neden bakan oldun bellı tabe
sımdık sen 1 yıl uyursun bı modla
bu arada herkez edebiyat öğrtmenliğini kazanacağımdan o kadar eminki söz nişan kendi çaplarında herşeyi planlamışlar bende aval aval bakıyorum
çok saol cnm.işte ne biliyim dünden beri orda takıldım kaldım.çok sık ta karşılaşamıyoruz.malum çalışıyorum falan ama sevgilm hasta olmuş.evde yatıyo şimdi.aklıma şöle bişi geldi eğer yarın çıkamıcam dışarı derse anneyi arayıp gelmek istediğimi sölücem.belki evde daha rahat konuşuruz.tabe baba çalışırsa.hem sevgilimde memnun olur bu durumdan. die düşünüorum. buarada annem dediğim kayınvalidem.henüz anne demedim kndsine ama yarın gidersem bi giriş yapayım diorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?