saolasın,iyi gidiyo tatlım senin nası gidiyo?
böcük sana bişey diycem. bugün tesadüfen girdiğim bi mağazadan denizli işi bir seccade aldım çeyizime. alırken aklıma sen geldin ha. evet ilk aldığım şey bu olduşakkıdı
kahvem denızlı ısıde nasıl oluyokı guya denızlı gelını olcam bıde peeh-tatlicadiarzu-
ee basladın ya artık ceyıze gerısı gelır artık canım alıskanlık yapıyo ınsanda cunkukaydirigubbakcemile3
saolasın,iyi gidiyo tatlım senin nası gidiyo?
böcük sana bişey diycem. bugün tesadüfen girdiğim bi mağazadan denizli işi bir seccade aldım çeyizime. alırken aklıma sen geldin ha. evet ilk aldığım şey bu olduşakkıdı
umarım bağımlılık yaparda benden cok sey alırsın:roflol: çok dolanın pesımde ceyıs tıyosu almak ıcın
sultan h geldın nan nırdesın gac gundr
dımek aklına ben geldımsaol ıyı bı pazarlık etseydın gaca aldın pekı
naber kizlar ya
ben ölüyom hastayim grip oldum gene,
bide kolum cok agriyor
isyerindeki suhursuz pislikler beni cok calistirdi dün
ayyyyyyyy
caresizlik icinde kivraniyorum senağlama
kahvekolik bana pis bir teklifte bulundu :1no2:
ve yapmak zorundayim cikis yolum yok :çok üzgünüm:
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
kahve kolik abacım kalbin temiz,başka bişiy demicem.
yaaaa ben geliyorum siz gitmiş oluyosunuz bumu adalet yhaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
bişiy dicem öss sonuçları açıklanana kadar bırakmayın bu topıcı emi ben size yuppiii kazandım dicem :)
ya bu arada yazılanları okudumda ceyiz bakanım kıyamam ben sana ayrılık çok zor hele bu zmanda hepimiz para sıkınıtısı çekiyoruz. sıkmayın canınızı.sevgilin daha çok takıyodur kafasına bu durumu,ona hep destek ol,erkekler para olayını gurur meselesi yapıyo çünkü
veled sevgilisinden ayrımış canım üzülme emi,herşeyden önemlisi senin sağlığın mutluluğun
günayın kıslar
keyifler yerindedir inş. :dance:
dün akşam annem demişki kardeşlerine. bahara hazırlıklı olun kız istemeye gidiyorus.yazada nişanımız var. hihoyyyt hazırlıklı olmam için uyarılar geliyo bana.düşünmeye başladımmı geceleri uyuyamıyorumya.:asigim::asigim:. mesela dün gece.çok heyecan yaptım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
gunaydıınn kızlaarr.
nisanyagmuru senı cok ıyı anlayabılıyorum bende heyecandan uyuyamazdım gecelerı ama guzel heyecan bunlar tadını cıkar canımyerimseniben
jelıbon oss yı kazandıgın gunude goruruz ınsallah hep bırlıkte kutlama yaparız burada canım:teytey:
böcüğüm nbr ınsallah askının ıs gorusmesı olumlu gecer tatlım Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?