2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

kahvem denızlı ısıde nasıl oluyokı guya denızlı gelını olcam bıde peeh-tatlicadiarzu-
ee basladın ya artık ceyıze gerısı gelır artık canım alıskanlık yapıyo ınsanda cunkukaydirigubbakcemile3

ne piliimm bööle krem renk keten üstünde işlemeler var. bende ilk kez duydum. yok başlamak amaçlı değil ya, tesadüfen aldım bakalım bağımlılık yapmaz umarımkaydirigubbakcemile2

dımek aklına ben geldım saol ıyı bı pazarlık etseydın gaca aldın pekı

umarım bağımlılık yaparda benden cok sey alırsın:roflol: çok dolanın pesımde ceyıs tıyosu almak ıcın

sultan h geldın nan nırdesın gac gundr

naber kizlar ya
ben ölüyom hastayim grip oldum gene,
bide kolum cok agriyor
isyerindeki suhursuz pislikler beni cok calistirdi dün
ayyyyyyyy

caresizlik icinde kivraniyorum senağlama

kahvekolik bana pis bir teklifte bulundu :1no2:

ve yapmak zorundayim cikis yolum yok :çok üzgünüm:

delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

kahvem valla benım ablam kendı işledı pahalı deıl ama ıyıye almışın aferın kazık yememışın

sultan evde uymaya alıstın tabe zor gelır

kahve kolik abacım kalbin temiz,başka bişiy demicem.
yaaaa ben geliyorum siz gitmiş oluyosunuz bumu adalet yhaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

bişiy dicem öss sonuçları açıklanana kadar bırakmayın bu topıcı emi ben size yuppiii kazandım dicem :)

ya bu arada yazılanları okudumda ceyiz bakanım kıyamam ben sana ayrılık çok zor hele bu zmanda hepimiz para sıkınıtısı çekiyoruz. sıkmayın canınızı.sevgilin daha çok takıyodur kafasına bu durumu,ona hep destek ol,erkekler para olayını gurur meselesi yapıyo çünkü

veled sevgilisinden ayrımış canım üzülme emi,herşeyden önemlisi senin sağlığın mutluluğun

tşkler cnm :1hug:
düzelcek hersey inşallah:Saruboceq:
Rabbime sıgındım yar ve yardımcım olsun hakkımda hayırlısını versin inşa.s.
saglık mutluluk huzur dolu bir yıl olsun bu yıl güzel biter inş:Saruboceq:

Son düzenleme:
günayın kıslar

keyifler yerindedir inş. :dance:
dün akşam annem demişki kardeşlerine. bahara hazırlıklı olun kız istemeye gidiyorus.yazada nişanımız var. hihoyyyt hazırlıklı olmam için uyarılar geliyo bana.düşünmeye başladımmı geceleri uyuyamıyorumya.:asigim::asigim:. mesela dün gece.çok heyecan yaptım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

gunaydınlarhihoyyyt
sultan acep ne yaptı merak edıyom anam bunlarda şifrelı konuşuyo:uhm:
jelıbon tşk ederım cnm bugun aşkım iş başvurusuna gıttı ınş olur :1rolleyes:
velvedım sen nasılsın balım hepınız nasılsın kızlar
jelıbon ınş öss kazandığın gunude görcez cnm
nısanyağmuru sımdıden gözun aydın okadar heycan yapma nan hıç acımıyokaydirigubbakcemile3

gunaydıınn kızlaarr.
nisanyagmuru senı cok ıyı anlayabılıyorum bende heyecandan uyuyamazdım gecelerı ama guzel heyecan bunlar tadını cıkar canımyerimseniben
jelıbon oss yı kazandıgın gunude goruruz ınsallah hep bırlıkte kutlama yaparız burada canım:teytey:
böcüğüm nbr ınsallah askının ıs gorusmesı olumlu gecer tatlım Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

hıç umudum yok :1no2:
akşam konusuyok dıyom ınş işe gırersın sonrada evlenırız daha var 2012 ye dıo sen dedım kendın bekle 2012 ozmn ben senı beklemem okadar sen benı sevmıyon dıo allahım ya nasıl beklerım okadar aılem süreklı bırılerıne hayr dıo bırılerı geldıkce bende hayr dedıkçe onlara daral gelıyosenağlama sevdığın mı var dıolar hayr dıyorum cunku evt dsem o neden gelmıyo derler nıe senı okadr bekletıyo derler sonracıma elın oğlu senı kandrırı kzım evlen bırıyle derler off offf ama bunu benımkıne anlatamıyom
bugu ıstemeye gelıyolar dıom bana deme öle şeylerı uzağım elım kolum bağlı dıo o bakımdan burda bırı benı ıstese görmeye gelse yada ne bılem pesıme takılsa rahatsız etse dıyemıyorum kızıyofisfisfis ıcımden bı ses bırak gtsın dıo ama yapamamkı

jeliboncum öss açıklanana kadar bikaçımız evlenmiş olucaz inşallah da burda oluruz yine eskisi kadar sık olamasa da. yuppppiii deriz hep beraber canım.hihoyyyt

nisanyağmuru canım bunlar çok güzel telaşlar. sen mutlulukreçetem le benim hikayemi duysan haline şükredersin. görücümüydü, ızdırap mıydı ah ah. tadını çıkar valla.

böcüğüm ben de tam isteyenlerim var de diyecektim herşeyi demişsin zaten. nedenmiş o 2012? askerliğini yaptı mı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…