slm kıslar....................
ben geldim şükür kavusturana Şeniz
nisan cnm ben yılbasında cıktım evden yeni girdim eve biraz önce napayım ancakk....
Dedemler hacdan döndüler....
Birde kötü günler gecirdim halada bitmedii sevgilimden ayrıldık hersey bitti bitmek zorunda kaldı.........
nisan cnm ben yılbasında cıktım evden yeni girdim eve biraz önce napayım ancakk....
Birde kötü günler gecirdim halada bitmedii sevgilimden ayrıldık hersey bitti bitmek zorunda kaldı.........
ksura bakma cnm msn kapatmak zorunda kaldım patron geldı
senın ı olmana sevındım
dedenlerı öp benım için annem ve babam 3yıldr beklıyorlar ınş onlarda gıdeler
ayrıldınız mıııııı:1shok: neden?nisan cnm ben yılbasında cıktım evden yeni girdim eve biraz önce napayım ancakk....
kahvekolik,ablacım
sorunda çok erken olgunlaşmam zaten,ben 4 yaşımdaydım kitap okumaya başladığımda okuya okuya herşeyi bildiğimi sandığım bir ergenlik dönemi geçirdim,ve şimdi sonuçlarının benim için en zararsız hale gelmesi için uğraşıyorum.ama bana güvenin,önce okulum,önce meslek...
bi kaç sayfa geride yazdımya hani,babamın söylediklerini aramızda geçen konuşmaları,herşeyden önce ailem için uğraşıyorum.
ayrıca son bika. gündür aranızdayım,desteğinizi hiç çekmediniz gerçek ablamm gibi oldunuz gerçekten teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?