gunaydın canlarım
jelıbon cnm maşallah bı olgunluk var sende ınş dedın gıbı olur ve önce okul meslek dersın çunku aşk gelınce mantık gıdıyo kanımcasenın için en hayrlısı olsun senı çok düşünen bı askın var
benım askımı görmeyelı 4 ay olcak yasenağlama cnm sıkılıyo kızlar aksamda arkdasıma gıttımkı pcde gorusek dıe babası oturdu kalkmadı çok sınırlendı tesellı bıle edemedımsenağlama sonra sımdık param olsa ceker gelırdım senın yanına dedı işte bulamadı 4 aydr napcaz bılmem cnm cok sıkkın
cnmya kıyamam sana. ben 4gün görmesem kriz geçiriyorum resmen.allah sabır versin.inş en kısa zmnda göüşürsünz.bizde kpss tercihi yaptık.tutarsa ve birbirimizden uzağa düşersek ne olur bilmiyorum.nsl dayanırımki.kpss olmadı 2 ay sora babası başka yere memur olarak sokacak onu.istediğim zaman göremicem.:1no2:askerliğe nsl sabredicem derken iş için ayrı kalıcaz bide.ama olsun budurumda tek tesellim "işe başlayayım haftasına sizdeyiz,istemeye gelicem.evdekilerle konuştum" cümlesi.:asigim:eğer söz nişan olursa askere giderken son anına kadar daha rahat yanında olurum.nereye giderse kapıya kadar onla gitmek istiyorum.izinlerimi bile henüz harcamadım.gitmeden önce rahat görüşmek için.
saol eftalyam saol nısanyağmuru
benımkıde bı iş bulsa bızde yapcaz bışeyler ama yokyoksenağlama ıst deılkı bı iş olmasa öburu olur kayserıde ama:1no2:
keşke nışan söz olsa razıyım ozmn ıstedımde gıderım kımseyı takmam uçağı atlar hopp askımın yanındayım ama sımdık o bıle dıo aılenın karsına cıkamam önce iş bulmam sart sana aılenden daha ı bakmalıyım dıo off off
kizlar nasilsiniz ben geldimmm
zahmet oldu:dilcikar: nan o alttakı resım ne :jeyyar: askınla sen mısn yosamm
eftalyam cok haklısn suan tek düşüncem olmalı ceyıskaydirigubbakcemile3 borclar başka bısey yokkaydirigubbakcemile3
oyyyyyyyyy yirim ben sizi recetem Şeniz
evet böcügüm canımla canının resmi o (mutluluk recetem ve aşkı)
ayy cok guzel olmus recetem o resım:asigim:
kıs askın senı opuyomu orda pek bellı olmıyırda:jeyyar:
yok be tatlım aksıne cok masumane duruyo hatta bellı bıle olmuyokaydirigubbakcemile3
ama benden kacmaz:jeyyar:
Allah sızı ayırmasın bı yastıkta kocayın emıŞeniz
böcükcüm en ıyısını yaparsın canım takma bukadar hersey olucagına varır.
velved kahvekolık h.g. kızlar
kahvem napıyosun nasıl gıdıyo tatlım de hele:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?