2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ah böcükcüm bu zamanda para ıs sınkıtısı cekmeyenmı var sabret tatlım
Allah sabırlarınızın karsılıgını verır ınsallah:Saruboceq:
ama senı cok ıyı anlıyorum bizde askımla bı kere 3ay gorusememıstık maddı durum yuzunden gelememıstı yanıma ama o caresızlık nasıl uzmustu ıkımızı en cokta askımı o 3ay ıcınde gunluk tutmus askım hergun benı nekadar ozledıgını yazmıs gunlugu bana verdıgınde ozlemıne ancak boyle dayanabıldım demıstı oda bızım ıcın ayrı bır deneyım olmustu:asigim:
sımdıde basımızda ne maddı olaylar var ama bız bırbırımıze kenetlendık dua edıyoruz cunku suanda sadece elımızden gelen bu:sm_confused:
onun ıcın sıkma canını be kuzum dua et ınsallah sıkıntılardan enkısa zamanda kurtulursunuzŞeniz

cnmya kıyamam sana. ben 4gün görmesem kriz geçiriyorum resmen.allah sabır versin.inş en kısa zmnda göüşürsünz.bizde kpss tercihi yaptık.tutarsa ve birbirimizden uzağa düşersek ne olur bilmiyorum.nsl dayanırımki.kpss olmadı 2 ay sora babası başka yere memur olarak sokacak onu.istediğim zaman göremicem.:1no2:askerliğe nsl sabredicem derken iş için ayrı kalıcaz bide.ama olsun budurumda tek tesellim "işe başlayayım haftasına sizdeyiz,istemeye gelicem.evdekilerle konuştum" cümlesi.:asigim:eğer söz nişan olursa askere giderken son anına kadar daha rahat yanında olurum.nereye giderse kapıya kadar onla gitmek istiyorum.izinlerimi bile henüz harcamadım.gitmeden önce rahat görüşmek için.

saol eftalyam saol nısanyağmuru
benımkıde bı iş bulsa bızde yapcaz bışeyler ama yokyoksenağlama ıst deılkı bı iş olmasa öburu olur kayserıde ama:1no2:
keşke nışan söz olsa razıyım ozmn ıstedımde gıderım kımseyı takmam uçağı atlar hopp askımın yanındayım ama sımdık o bıle dıo aılenın karsına cıkamam önce iş bulmam sart sana aılenden daha ı bakmalıyım dıo off off

bnmkide öle canım aileside oda öle düşünüyo iş olmazsa hangi yüzle nasıl isteriz diyo.istemeye yüzümüz olsun diyolar.

oda olur ınsallah canım benım zahmet olmadan rahmete nasıl ulasalım
bızımde nısan soz bı sene sallanmıstı bı ay sonra gelıyoz askım uymadı ısler ıstedıgımız gıbı ıkı ay uc ay sonra dıye dıye oldu sonunda.ıstedıgın gıbı gıtmıyor yanı canım hersey
ha nısan oldu rahatız cok sukur ama sorumluluk sorunlar gelecek korkusu bı okadar arttı ama Allah yardımcımız olsun saglıklı mutlu olduktan sonra hepsı atlatılıyo gecıyo zamanla

neysem takmayım fazla yoksa delırcem hee
hayatım hep beklemekle gectı ama kımse buna değmedı buda değmezse dıe düşünüyom

jelıbon nerde kahve nerde sultan nerde nan gızlar nırdesınz

böcükcüm en ıyısını yaparsın canım takma bukadar hersey olucagına varır.
velved kahvekolık h.g. kızlar
kahvem napıyosun nasıl gıdıyo tatlım de hele:icecream:

oyyyyyyyyy yirim ben sizi recetem Şeniz
evet böcügüm canımla canının resmi o (mutluluk recetem ve aşkı)

zahmet oldu:dilcikar: nan o alttakı resım ne :jeyyar: askınla sen mısn yosamm

eftalyam cok haklısn suan tek düşüncem olmalı ceyıskaydirigubbakcemile3 borclar başka bısey yokkaydirigubbakcemile3

beni niye bu kadar kiskaniyon senn de heleee :1closedeyes:

oyyyyyyyyy yirim ben sizi recetem Şeniz
evet böcügüm canımla canının resmi o (mutluluk recetem ve aşkı)

bak velved'im nasil biliyor :lepi:

hiç bilmem miii canım benim Şeniz
cok güzel görünüyosunuz bu resimde cok sekersiniz cokkkkkkkkk

ayy cok guzel olmus recetem o resım:asigim:
kıs askın senı opuyomu orda pek bellı olmıyırda:jeyyar:

kıskanmıyon nan soruym alla alla
eftalya caktrma:jeyyar:
nan benım neden yok:roflol: du bende çoşkunun resmını koycem

yok be tatlım aksıne cok masumane duruyo hatta bellı bıle olmuyokaydirigubbakcemile3
ama benden kacmaz:jeyyar:
Allah sızı ayırmasın bı yastıkta kocayın emıŞeniz

böcükcüm en ıyısını yaparsın canım takma bukadar hersey olucagına varır.
velved kahvekolık h.g. kızlar
kahvem napıyosun nasıl gıdıyo tatlım de hele:icecream:

saolasın,iyi gidiyo tatlım senin nası gidiyo?

böcük sana bişey diycem. bugün tesadüfen girdiğim bi mağazadan denizli işi bir seccade aldım çeyizime. alırken aklıma sen geldin ha. evet ilk aldığım şey bu olduşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…