nasıl heyecan yapmam.geçen yaz amcasının oğluna kız istemeye gittiler.kız evi şehir dışında diye sadece 30 kişi gidebildiler.bizede yaklaşık 50 kişi kadar geleceklermiş. kafamçokkarıştı evimiz çok geniş sayılmaz.salon koltuklarının yenilenmesi şart.ve annem dışında ailemizde bu işlere kalkışan deneyimli insan yok yanımda olabilecek.sülalede tek büyük kız torun ben varım.kalabalığın içine karışmaktan çok nasıl ağırlarız okadar çok misafiri telaşımız var aslında.kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
ogün geldiğinde çok rahatsız edicem sizi kıslar. şimdi özür
jeliboncum öss açıklanana kadar bikaçımız evlenmiş olucaz inşallah da burda oluruz yine eskisi kadar sık olamasa da. yuppppiii deriz hep beraber canım.hihoyyyt
nisanyağmuru canım bunlar çok güzel telaşlar. sen mutlulukreçetem le benim hikayemi duysan haline şükredersin. görücümüydü, ızdırap mıydı ah ah. tadını çıkar valla.
böcüğüm ben de tam isteyenlerim var de diyecektim herşeyi demişsin zaten. nedenmiş o 2012? askerliğini yaptı mı bu?
nasıl heyecan yapmam.geçen yaz amcasının oğluna kız istemeye gittiler.kız evi şehir dışında diye sadece 30 kişi gidebildiler.bizede yaklaşık 50 kişi kadar geleceklermiş. kafamçokkarıştı evimiz çok geniş sayılmaz.salon koltuklarının yenilenmesi şart.ve annem dışında ailemizde bu işlere kalkışan deneyimli insan yok yanımda olabilecek.sülalede tek büyük kız torun ben varım.kalabalığın içine karışmaktan çok nasıl ağırlarız okadar çok misafiri telaşımız var aslında.kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
ogün geldiğinde çok rahatsız edicem sizi kıslar. şimdi özür
ya canım oyle deme oda ıstıyodur bı an once sana kavusmak ama ısı olmayınca gelıp ıstemek cok zor aılenın karsısında dık durmak ıster sana bakabılecegını ıspatlamak ıster bence yasında kucuk hem bence en kotu ıhtımal 2012 demıstır o.
yarının ne getırecegı bellı olmazkı bakarsın ıslerı duzelır bı nısan bı dugun bızden once gelın edıverırız senı kaydirigubbakcemile3
ama zaten daha yenı tanısmıssınız neden bukadar acele edıyosunkı canım bırbırınızıde daha ıyı tanırsınız hem sevgıde kolay bulunmuyor bu devırde severken bu yuzden ayrılmayı dusunmen hata olur canım aılenede sevdıgım bırı var ama daha yenı.bırbırımızı bıraz daha tanıdıktan sonra ısı resmıyete dokmek ıstıyoruz vs gıbı seylerle oyalayabılırsın canım
hıç umudum yok :1no2:
akşam konusuyok dıyom ınş işe gırersın sonrada evlenırız daha var 2012 ye dıo sen dedım kendın bekle 2012 ozmn ben senı beklemem okadar sen benı sevmıyon dıo allahım ya nasıl beklerım okadar aılem süreklı bırılerıne hayr dıo bırılerı geldıkce bende hayr dedıkçe onlara daral gelıyosenağlama sevdığın mı var dıolar hayr dıyorum cunku evt dsem o neden gelmıyo derler nıe senı okadr bekletıyo derler sonracıma elın oğlu senı kandrırı kzım evlen bırıyle derler off offfama bunu benımkıne anlatamıyom
bugu ıstemeye gelıyolar dıom bana deme öle şeylerı uzağım elım kolum bağlı dıo o bakımdan burda bırı benı ıstese görmeye gelse yada ne bılem pesıme takılsa rahatsız etse dıyemıyorum kızıyofisfisfis ıcımden bı ses bırak gtsın dıo ama yapamamkı
cnm sorun bırbırımızı ı tanımak deıl ben 3 yıl bırını tanıdım sandıda noldusenağlama ıstemye gelenlerın hepsıne hayr dedıkce aılem kırız gecırıyo resmen neden dıolar dıyemıyom askım var dıe cunku korkuyom anladın mı:1no2: var dıcyem 2012 bekle babam bekle aılem der sevıyosa engel yoksa neden 2012 der sonra yarı yolda bırakırsa nolcak ya bı suru sey tmm iş önemlı ama bende zaten iş bulunca dedım herseyı var ev araba aılenın tek oğlu ve herkes onun ıcın bıseyler yaapr sorun ne anlamıyorum ben artık yıllarımı beklemekle gecrmk ıstemıyorum zaten bı gelsın konuscam herseyı:1closedeyes:
hımm anladım böcüğüm:1closedeyes:
hanı ben ıse gırıp bırıkım yaptıktan sonra evlenmeyı dusunuyo felan sandıydım
ozaman alıp karsına konusmak en ıyısı olur canım herseyı var madem ıs buluncada bı engel kalmıyo nasılsa evlenmeye
hakkında hayırlısı olsun canım
yuhh 30 kişimı nan bız abıme düzceden kız ıstemeye gıttık 12 kişiydık sonra kına gecesıne bıle 30 kişi var yada yoktk anacım cok kalabalık olmasın bence konusun ıstemede az kişi olsun aıle buyuklerı yeetr sonra nışanda falan ıstedıklerı kadar gelsınler bı cafede yaparsınız
ayrıca ne rahatsız olcam bacım memnunıyetle:jeyyar:
zaten anne 5 kardeş,baba 4 kardeş.onların bide 22 ile 29 yaşları arasında çocukları var. benim annem 5 kardeş.babam 2 kardeş. e arkdşlarım olacak.en gereklilerle okadar oluyoruz yane -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
günaydın velved.
dimi ya bide okadar kahve taşıcam.onu unutmuşum.:uhm:-tatlicadiarzu-
sen ayvayı yedın anacım haa unutmadan senınkıne karabıberlı bı kahve yap ama sakın karıstırma o kadar kalabalıkta kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?