anacım bu karadeniz erkekleri hep aynı demek ki
aynı benimkide öyle o sinirliyken suscan sakinleşcek bu seferde sen bagır :))
naparsan yap seslenmezz haklı haksız sona konusuruz özür dilenir
hep biz idare ediyoz yaa
aman benımkısı ıyıkı yanımda deıl :roflol:
aman ya sorma, sevmiyorum hiç o kadınıklava:
edda sen şu yazlık meselesini yazan kız mıydın doğru mu hatırladım?
hani benim olacaksın diye yazlığa arabayı süren ve seni korkutan?
anammmm...
yanii sen (zeynep) kahvekolik mutluluk reçetem hepiniz gurbetemi gelin gitceksinizz
evet ama canım kötü anlaşılmasın ben her defasında ayrılalım dediğim için öyle yapmıştı ozamanda ayrılmıştım güyam aklınca ben bu şekilde onu bırakamıycaktım...
canım erkeklerın cogu boyle heralde yanı senın ve arkadaslarında anlatıgı gıbı
benım nısanlımda sınırlenınce kendıne zarar verıyo duvarı yumrukluyo felan
bı gun bızde cok kavga etmıstık bende ınatcıyım bıraz konusmıcam bırak benı dıyorum hayır konusucaz dıye ısrar ettı bende cok ustune gıttım kolumu tuttu bende bırak dedım bırakmadı o sınırle kolumu oyle sıkmıskı morardı bı gun sonra tabı askım sınırı gecınce cok pısman oldu uzuldu canımı acıttıgı ıcın
ınsan sınırlıyken hakım olamıyo kendıne ıstemedıgı seyler yapıyo ama erteleme bence canım cunku gecıcı bıseydır mutlaka
evet ama canım kötü anlaşılmasın ben her defasında ayrılalım dediğim için öyle yapmıştı ozamanda ayrılmıştım güyam aklınca ben bu şekilde onu bırakamıycaktım...
nan velved valla ıspanaklı kek hastasyyım nan aklıma getrdın sımdık haa
he yaa yanımda olmasa bılem telde yetıyo nette zati
ay burda bılem onu dusnuyorum asık mıyım neyım
kıslarrrr ben geldimkızlarrrr yaa ne oldu biliyomusunuzz ben sevgilimle tartıştım normal bi günde ama tepkisi çok büyük oldu ben onu çok çıldırtmısım buda arabada az daha kaza yapacaktııdireksiyonu bıraktı saga sola vurmaya başladıı... bende sinirden agladım okadar... bu kadar büyük tepki neden veriyor diye.. bugün böyle tepki veren yarın ne yapacak diye...((
ve bilenler vardır kurban bayramın 4. günü istemeye gelip sözümüz olacaktı ve ben dün erteleyelim dedim.. mutlu olacagıma dair şüpheliyim dedim korkuyorum dedim... şuan istemiyorum dedimmmm ...
ama inanın kafam allak bullak oldu kızlarrr ben bu adamı 7 sene oldu tanıyorum amaa sinirlenince artık tepkileri çok fazlaaa... biraz içimi dökmek istedim sizeee... napacam bilmiyorum..
seni becerikli hatun seniii:jeyyar::jeyyar:tşkler canım iyiyim cok şükürr:sm_cool:
oooo neler yapmadım kii ıspanaklı kek ve irmikli bisküvili pasta a.s
cnm tatlı istedi kıss bugün :roflol:
cok şükürrr rabbimee:Saruboceq:
öyle anam öyle bi karadenizlide bende var:lepi:anacım bu karadeniz erkekleri hep aynı demek ki
aynı benimkide öyle o sinirliyken suscan sakinleşcek bu seferde sen bagır :))
naparsan yap seslenmezz haklı haksız sona konusuruz özür dilenir
hep biz idare ediyoz yaa
buyur gel balım ikram edeyim yesositososito
Afiyet olsun bal şeker et kan can olsun sana ni dimek....:1hug:
anam bu böcüğede elini veren kolunu kaptırıyookaydirigubbakcemile3ahh olur ben sana sıparıs verırımm onları yap haa:1closedeyes: bana kkdan gelen ark bana ılk once lıste yollar bende onlara tabı ne ararsan ısterler yaprak sarması kısır borek çörek pasta bı kerem hıc unutmam okadr uğrastım gelmedıler bende komsuları cağırdım bı guzel yedım onlarıda bıda gelmen dedım bıze:roflol:
sultan senı nasıl ozleıdmm bılemezsın nan gelsene buraŞeniz
nerden bildin tanışıyormusunuz:1shok:
klasik konya hatunu işte:)
kusura bakma koliğim görmemişim
evet aynen klasik konya hatunu
kızma bana ama çekiceğin var ondankötükedihüso
anam bu böcüğede elini veren kolunu kaptırıyookaydirigubbakcemile3
kız buyur ikram edeyim diyo buda liste hazırliyim diyo seni gidi böcük seni ilahi yaaa:roflol::roflol:
canlarim ben geldimmmm
napakk olummşakkıdı...........
hoşgeldin canım yaaaaaa şükür kavuşturanaaaa:lepi:canlarim ben geldimmmm
sana özelden anlatirim canim simdi böcek duymasinhoşgeldin canım yaaaaaa şükür kavuşturanaaaa:lepi:
hemen söleee ne giyceni canım çatlarım burda yoksaaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?