- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Herkeslere merhabaaaaaa a.s. yeni üye oldum bugün bende çok sıcak sohbetler varbu sitede inş benide aranıza alırsınızBnmde aralığın 13ünde nişanım var yazada Allah kısmet ederse düğünüm çok telaşlıyım niye bende bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 Allah yardımcım olsun benneyaptımki
nan ben zaten temiz aile kiziyim,:mymeka:
sadece biraz bu aralar arkadaslarla takiliyom . kiskanc nolcek
hem beni irahat birak, ben darwin hastasiyim COLOR]
hosgeldin aramiza canimm, yine yeni bi arkadas katildi bize:1rolleyes:
niye almiyalim kiz aramiza deli -tatlicadiarzu-
13 ünde nisaninmi var cok az kalmis kizz, süpermissssss :dance:
hoşgeldin canım aramıza. meraklı melahatlar diyarına hoşgeldinnn, ee enişte kim, ne yapar, çıkıyomusunuz- görücü usulü mü? yaş kaç, onun yaş kaç? nerelisin? enişte nereli? kaydirigubbakcemile3Herkeslere merhabaaaaaa a.s. yeni üye oldum bugün bende çok sıcak sohbetler varbu sitede inş benide aranıza alırsınızBnmde aralığın 13ünde nişanım var yazada Allah kısmet ederse düğünüm çok telaşlıyım niye bende bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 Allah yardımcım olsun benneyaptımki
kahvekoliğim ilk dakikadan döşemişsin soruları maaşallahsırnaşık şey
yirim seni yirimmm yanaklarını uyyyŞeniz
hoşgeldin canım aramıza. meraklı melahatlar diyarına hoşgeldinnn, ee enişte kim, ne yapar, çıkıyomusunuz- görücü usulü mü? yaş kaç, onun yaş kaç? nerelisin? enişte nereli? kaydirigubbakcemile3
h geldın bacım sen bazılarına takılma ısmı gerek yok bknz:kahvekolık mutluluk recetem:1closedeyes:
nan benım goca adayım bılem yokk
kahvekoliğim ilk dakikadan döşemişsin soruları maaşallahsırnaşık şey
hoşgeldin böcük gardaşkaydirigubbakcemile5
aichin sen bu böcük şuhursuzuna bakma. biz dostuz. sırnaşık şey
tmm affetım senıŞeniz ayy bende evlenmek ıstıyorum bıd ıstemıyorumkafamçokkarıştı
hımm. serzeniştli böcük kardeş nasılsın, iyisin inşaallah.
enişte bey nasıl?
çeyiz işlemleri nasıl gidiyor?
annenler döndümü memlekete?
valla bacım evlenmek istiyoruz da, evlilik inş umduğumuz gibi olur.
o kadar korkuyorum ki değişecek diye.
bu iş bana stres yapmaya başladı.
dün reçetemlede konuştuk eskiden daha mutluyduk ya.
şimdi paso kavga ediyoruz.
rüyadan uyandık, gerçekleri görmeye başladık mı ne?
neden böyle oluyo ya.:1no2:
doğru dersin. iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor,ya bende bılmıyom ama evlılık cok streslı mı ne bu durumda kaybetme olmasında allah koursun korkma cnm mutlu olcağınız gunlerı dusun ama ben dıyorumkı evlılık cok banel oldu artık tek dert gecım oldu maddo sorun oldumu mutlulukta ucup gıdıyor ı hazr olmak lazım pembe hayallerle olmuyo hıcbısey
ıyıyım cok şükür bıde ısler ı olsa para yok krısten dolayı
enıste ıyı napsın oda 12.ayda işe baslıycak suan evde yatıyo
ceyıse ara verdım hem takstlerım var hemde altın ve paraya yatırım yapcem bankaya koycam artık
annemler anca marta doner cnmm suan cok soğuk martta gıderler ekım yaparlar dahada gelmezler yerimseniben
canım evlilik olayına girdiğiniz için stresten bu tartışmalar ben eminimyerimseniben
valla bacım evlenmek istiyoruz da, evlilik inş umduğumuz gibi olur.
o kadar korkuyorum ki değişecek diye.
bu iş bana stres yapmaya başladı.
dün reçetemlede konuştuk eskiden daha mutluyduk ya.
şimdi paso kavga ediyoruz.
rüyadan uyandık, gerçekleri görmeye başladık mı ne?
neden böyle oluyo ya.:1no2:
böcük en iyisini sen yapıosun.yerimsenibenhayr aksına cok az kazanıyorum emın ol tatlım ama cımrıyım herhal:roflol: öle her gorduğum gıysıyı alıp moda takıp etme huyum yok hayatta benım daha ck ıhtıyacım olan seylere bakıyorum cnm artı ben abımle yasadığım ıcın fasla masraf yok ben bı ay faturaları yatırıyom pazara gıdyook yada alısverıs marketten ama cok deıl yanı 3 kısıyız evde kendımızın abım benımm 2 katı kazanıo ama cok harcıyo :1closedeyes: benımkısı suan işe baslıycak onu beklıyor yoksa yatırım yapmaz mı zaten aılenın tek oğlu oyuzden aılesının durumu ı evımızde var yanı evı pardon öle
canım evlilik olayına girdiğiniz için stresten bu tartışmalar ben eminimyerimseniben
her anın tadını çıkarmaya bak yoksa zehir olur bu stresler.
böcük en iyisini sen yapıosun.yerimseniben
keşke bende tutabilsem kendimi şu kıyafet konusunda tutabilsem çok iyi olcak ama olmuyo.:1no2:
dolaplar doldu taştı ben hala doyamadım :icecream:
Günaydın güzel gelin adaylarııııı............yerimseniben
eveeet arkadaslar sonunda döndüm
mapislik bitti cok sükür, yine aranizdayim -tatlicadiarzu-
bende sizleri özledim savolun varolun :roflol:
sayfalari okuyana kadar canim cikti len az gonusun :mymeka: :roflol:
Herkeslere merhabaaaaaa a.s. yeni üye oldum bugün bende çok sıcak sohbetler varbu sitede inş benide aranıza alırsınızBnmde aralığın 13ünde nişanım var yazada Allah kısmet ederse düğünüm çok telaşlıyım niye bende bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 Allah yardımcım olsun benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?