2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

h geldın bacım sen bazılarına takılma ısmı gerek yok bknz:kahvekolık mutluluk recetem:1closedeyes:

nan benım goca adayım bılem yokk

yirim seni yirimmm yanaklarını uyyyŞeniz

hoşgeldin canım aramıza. meraklı melahatlar diyarına hoşgeldinnn, ee enişte kim, ne yapar, çıkıyomusunuz- görücü usulü mü? yaş kaç, onun yaş kaç? nerelisin? enişte nereli? kaydirigubbakcemile3

kahvekoliğim ilk dakikadan döşemişsin soruları maaşallahsırnaşık şey

kahvekoliğim ilk dakikadan döşemişsin soruları maaşallahsırnaşık şey

sizin dile getirmediklerinizi ben dile getiriyorum :dilcikar:sırnaşık şey

ee sen ne iş yapıyosun, enişte ne iş yapıyo? ailen kolay razı oldu mu, onun ailesiyle özellikle kaynanayla aran nasıl? ne zaman istediler? ne giycen nişanda? alyans alındı mı, alındıysa resmini isteriz. enişte ne giycek nişanda? evde mi yapcaksınız, salonda mı? bohça var mı, içinde neler var?

aklıma soru geldikçe yazazamkaydirigubbakcemile2

hımm. serzeniştli böcük kardeş nasılsın, iyisin inşaallah.
enişte bey nasıl?
çeyiz işlemleri nasıl gidiyor?
annenler döndümü memlekete?

tmm affetım senıŞeniz ayy bende evlenmek ıstıyorum bıd ıstemıyorumkafamçokkarıştı

valla bacım evlenmek istiyoruz da, evlilik inş umduğumuz gibi olur.
o kadar korkuyorum ki değişecek diye.
bu iş bana stres yapmaya başladı.
dün reçetemlede konuştuk eskiden daha mutluyduk ya.
şimdi paso kavga ediyoruz.
rüyadan uyandık, gerçekleri görmeye başladık mı ne?
neden böyle oluyo ya.:1no2:

hımm. serzeniştli böcük kardeş nasılsın, iyisin inşaallah.
enişte bey nasıl?
çeyiz işlemleri nasıl gidiyor?
annenler döndümü memlekete?

ıyıyım cok şükür bıde ısler ı olsa para yok krısten dolayı
enıste ıyı napsın oda 12.ayda işe baslıycak suan evde yatıyo
ceyıse ara verdım hem takstlerım var hemde altın ve paraya yatırım yapcem bankaya koycam artık
annemler anca marta doner cnmm suan cok soğuk martta gıderler ekım yaparlar dahada gelmezler yerimseniben

ya bende bılmıyom ama evlılık cok streslı mı ne bu durumda kaybetme olmasında allah koursun korkma cnm mutlu olcağınız gunlerı dusun ama ben dıyorumkı evlılık cok banel oldu artık tek dert gecım oldu maddo sorun oldumu mutlulukta ucup gıdıyor ı hazr olmak lazım pembe hayallerle olmuyo hıcbısey

doğru dersin. iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor,
kimse de baba evinde olduğundan daha aşağıda bir hayat yaşamak istemez.
garanti iş lazım, para lazım.
hakkımızda hayırlısı..

kız sen çok kazanıyosun heralde. hem istanbulda geçinebilip, hem yatırım yaptığına göre.
enişte bey yapıyor mu hiç yatırım?
herşeyi sen düşünme kızım yaa.

hayr aksına cok az kazanıyorum emın ol tatlım ama cımrıyım herhal:roflol: öle her gorduğum gıysıyı alıp moda takıp etme huyum yok hayatta benım daha ck ıhtıyacım olan seylere bakıyorum cnm artı ben abımle yasadığım ıcın fasla masraf yok ben bı ay faturaları yatırıyom pazara gıdyook yada alısverıs marketten ama cok deıl yanı 3 kısıyız evde kendımızın abım benımm 2 katı kazanıo ama cok harcıyo :1closedeyes: benımkısı suan işe baslıycak onu beklıyor yoksa yatırım yapmaz mı zaten aılenın tek oğlu oyuzden aılesının durumu ı evımızde var yanı evı pardon öle

canım evlilik olayına girdiğiniz için stresten bu tartışmalar ben eminimyerimseniben
her anın tadını çıkarmaya bak yoksa zehir olur bu stresler.

böcük en iyisini sen yapıosun.yerimseniben
keşke bende tutabilsem kendimi şu kıyafet konusunda tutabilsem çok iyi olcak ama olmuyo.:1no2:
dolaplar doldu taştı ben hala doyamadım :icecream:

yok anacım öle pıs hyum:roflol: ayy sımdık dayak yıycem ya en ıyısı bekarlık sımdık para bırıktıremkı evlılıkte daah rahat olam herkese allahım yardım etsın krızden korusun benımkı bıde tekstıl yandım haa

eveeet arkadaslar sonunda döndüm
mapislik bitti cok sükür, yine aranizdayim -tatlicadiarzu-
bende sizleri özledim savolun varolun :roflol:
sayfalari okuyana kadar canim cikti len az gonusun :mymeka: :roflol:

oyyyyyyyyy sultanım dönmüş ahandaŞeniz
nan uslu dur bırakıp gitme bizi gene :mymeka:
özledik kıssss :1rolleyes:

aramıza yeni gelen biri varmış:enbuyukkk:
hoşgeldin cnm hayırlı olsun inşa.s.
aramıza girdin bileee aldık gitti:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…