sana özelden anlatirim canim simdi böcek duymasin
ben seni hammm yaparimmmmmmmmm gülümmm :1hug::1hug::1hug:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizcanım anlatta nasıl anlatcaksan anlat:lepi:
asıl ben seni yerim yavrummmmmŞeniz
canim iki secenegim var, belkide bu hafta carsida baska bir seyler bulursam alirim. Web sitesinde resim var buraya da eklemek isterim ama malum merakli maydonoz böcük var :jeyyar:mutlulukreçetem ne giycen banada anlat yoksam küserim baq :dilcikar:
ossun canım yaaa eninde sonunda o bizim böcüğümüz.görsün yaa nolcakkikaydirigubbakcemile2canim iki secenegim var, belkide bu hafta carsida baska bir seyler bulursam alirim. Web sitesinde resim var buraya da eklemek isterim ama malum merakli maydonoz böcük var :jeyyar:
bekledim ama gelmedin reçetem:a015:
bana müsade kızlar yatmak zorundayım çünkü sabah 5te kalkcam:lepi:
reçetem sen koy buraya linklerii ben sabah bakar yorum yazarım:jeyyar:
hepinizi öptüm kuzularrrr.yarın görüşmek üzereeehihoyyyt:1hug:
veyyyy hörmetler efendimmm ojgeldin beaaa sırnaşık şeyeveeet arkadaslar sonunda döndüm
mapislik bitti cok sükür, yine aranizdayim -tatlicadiarzu-
bende sizleri özledim savolun varolun :roflol:
sayfalari okuyana kadar canim cikti len az gonusun :mymeka: :roflol:
veyyyy hörmetler efendimmm ojgeldin beaaa sırnaşık şey
haftaya yine gidersin sen :roflol:
ojgeldin sultancan.
bizde seni bekliyoduk.
banın 9 da açıldı ama sen gezdiğin için dışarlarda,
hemde gece vakti hem de kız başına.
birinin bu kıza ders vermesi lazım.
temiz aile kızı nasıl olunur lesson 1.:roflol:
Herkeslere merhabaaaaaayeni üye oldum bugün bende çok sıcak sohbetler varbu sitede inş benide aranıza alırsınızBnmde aralığın 13ünde nişanım var yazada Allah kısmet ederse düğünüm çok telaşlıyım niye bende bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 Allah yardımcım olsun
herkeslere günaydınnkaydirigubbakcemile2eveeet arkadaslar sonunda döndüm
mapislik bitti cok sükür, yine aranizdayim bende sizleri özledim savolun varolun :roflol:
sayfalari okuyana kadar canim cikti len az gonusun
canım sende hoşgeldin aramıza:lepi:Herkeslere merhabaaaaaa a.s. yeni üye oldum bugün bende çok sıcak sohbetler varbu sitede inş benide aranıza alırsınızBnmde aralığın 13ünde nişanım var yazada Allah kısmet ederse düğünüm çok telaşlıyım niye bende bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 Allah yardımcım olsun benneyaptımki
eveeet arkadaslar sonunda döndüm
mapislik bitti cok sükür, yine aranizdayim -tatlicadiarzu-
bende sizleri özledim savolun varolun sayfalari okuyana kadar canim cikti len az gonusun :mymeka: :roflol:
Herkeslere merhabaaaaaa a.s. yeni üye oldum bugün bende çok sıcak sohbetler varbu sitede inş benide aranıza alırsınızBnmde aralığın 13ünde nişanım var yazada Allah kısmet ederse düğünüm çok telaşlıyım niye bende bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 Allah yardımcım olsun benneyaptımki
hımcık öle mı oldum ekleme nan gormım senı nasıl olsa dayanamazsın eklersıncanim iki secenegim var, belkide bu hafta carsida baska bir seyler bulursam alirim. Web sitesinde resim var buraya da eklemek isterim ama malum merakli maydonoz böcük var :jeyyar:
ayy cnm kım dost dusman anladım bugun ve yılanlar beslemışım koynumdaossun canım yaaa eninde sonunda o bizim böcüğümüz.görsün yaa nolcakkikaydirigubbakcemile2
gösterirsin sen gösterirsin dayanamazsın bize kıyamazsın dimiiii:asigim::icecream:
aha bı haın dahaböcük görmez ver bakim sen linki :jeyyar:
eveeet arkadaslar sonunda döndüm
mapislik bitti cok sükür, yine aranizdayim
bende sizleri özledim savolun varolun :roflol:
sayfalari okuyana kadar canim cikti len az gonusun :mymeka: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?