gunaydın nan aksam ark geldı bende cıktım sonrada f5 macına baktım ezıklerın yanı 11de yattım sbh kalkamadım yaww kahvaltı etmedım bugunmirmirmirmir
canım bu krizde Rabbim herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:yok anacım öle pıs hyum:roflol: ayy sımdık dayak yıycem ya en ıyısı bekarlık sımdık para bırıktıremkı evlılıkte daah rahat olam herkese allahım yardım etsın krızden korusun benımkı bıde tekstıl yandım haa
hoşgeldin velved cim nasılsın gülümkaydirigubbakcemile5Günaydın güzel gelin adaylarııııı............yerimseniben
ben bjk cnm yenılmelerını ızledımm anlycan zaten ılk yarıyı sadece sonra kızlarla sohbet ettık cok oturmadılar cok uzaktı evlerıde karşı daıre oyuzden gıttıer yattım hem evde nete cok gırmıyom anamla babmla zmn gecıyırom her zmn olmuyo onlar
tşkler beyaz gülüm canımsınŞeniz
çokkk iyiyimm sen nasılsın?
gtcekler tabe ama daha varr marta gtcekler
Herkese tşkr ederim ilginiz için kızlarr a.s. valla tek tek alıntı yapmiim dedim zaten yapamıyorum :roflol: nese şimdi nişan hazırlıklarını sormuş bi arkadaş valla stresli gecio ama gecio yani :) neyse bnm nişanlanıjaam insan görücü usülü :1closedeyes: olmadı bnm 7 yıllık yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşımdı ama sadece arkadaş bi anda acıldı bana son zamanlarda böle içten içe yanıomuş meğer :asigim: direk ewlenmek istediini söledi bnmle bende biraz ıh mıh derken düşündüm bi iki gün :uhm: sonra kabul ettim öle başladı işte Şeniz
demek 7 yıllık arkadaşın.hiçbişey sezmedinmi o kadar zamanda canım:1shok:Herkese tşkr ederim ilginiz için kızlarr a.s. valla tek tek alıntı yapmiim dedim zaten yapamıyorum :roflol: nese şimdi nişan hazırlıklarını sormuş bi arkadaş valla stresli gecio ama gecio yani :) neyse bnm nişanlanıjaam insan görücü usülü :1closedeyes: olmadı bnm 7 yıllık yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşımdı ama sadece arkadaş bi anda acıldı bana son zamanlarda böle içten içe yanıomuş meğer :asigim: direk ewlenmek istediini söledi bnmle bende biraz ıh mıh derken düşündüm bi iki gün :uhm: sonra kabul ettim öle başladı işte Şeniz
Herkese tşkr ederim ilginiz için kızlarr a.s. valla tek tek alıntı yapmiim dedim zaten yapamıyorum :roflol: nese şimdi nişan hazırlıklarını sormuş bi arkadaş valla stresli gecio ama gecio yani :) neyse bnm nişanlanıjaam insan görücü usülü :1closedeyes: olmadı bnm 7 yıllık yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşımdı ama sadece arkadaş bi anda acıldı bana son zamanlarda böle içten içe yanıomuş meğer :asigim: direk ewlenmek istediini söledi bnmle bende biraz ıh mıh derken düşündüm bi iki gün :uhm: sonra kabul ettim öle başladı işte
canım ayıptır sölemesi ben bilgisayar öğretmeniyim:jeyyar:
tühh masallahne guzel nan tanıyosunonud ıyıcene ıns hep böle gıder yerimseniben
velved anacım bılıyom ama ben en kucuğumya gelınler benı cok kıskanıyo yaşasın kotuluk:roflol:
beyaz gul sorması ayup sen cocuklara ne öğretıyon hangı ara öğretıyon nete nasıl gırıyonCADIARZU
canım ayıptır sölemesi ben bilgisayar öğretmeniyim:jeyyar:
çocuklara etkinliği anlatıyorum yapmalarını takip ediyorum.bilgisayarım sürekli açık zaten.teneffüslerde çocukların serbest zamanlarında sizlerleyimsırnaşık şey
Allah tamamına erdirir inşallah kızlarr ne diim yanlız şöle bişi var bnm kabul etmem biraz mantığımla oldu yerimseniben yani severek diilde mantıklı düşünerek karar verdim cünkü çok mutlu ediodu benia rkadaşken herşeyimizi bilirdik cok ilgiliydi falan öle düşünüp dedim mutluyum ben bu insanla neden olmasın die kabul ettim yanlız o yıllarca tuttmamış içinde son bi kaç ay önje böle bişi hissetmeye başlamış ya aslında bakarsanız baya karışık bizim bu iş kaydirigubbakcemile3 işte öle şimdide Allah'a cok şükür herşey güzel gidio inş hep öle gider kızlar :asigim:
velved ben sana bişey sormuştum cevap vermedin amaa =(
velved cim cnaım senin ailendemi seni vermiyo sevgiline???
neler aldım sımdıye kadr ceysıne adetlerınız nelr yaz hele bacım düğün tam tarıhı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?