2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

gunaydın nan aksam ark geldı bende cıktım sonrada f5 macına baktım ezıklerın yanı 11de yattım sbh kalkamadım yaww kahvaltı etmedım bugunmirmirmirmir

evet sen gelmedin bende durdum sona cıktım:dilcikar:
iyi etmişin bizimkilerde izledi hepsi fanatik yaaa.s
bende etmedim yememde ögleye dek:roflol:

ben bjk cnm yenılmelerını ızledımm anlycan zaten ılk yarıyı sadece sonra kızlarla sohbet ettık cok oturmadılar cok uzaktı evlerıde karşı daıre oyuzden gıttıer yattım hem evde nete cok gırmıyom anamla babmla zmn gecıyırom her zmn olmuyo onlar

canım bu krizde Rabbim herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Günaydın güzel gelin adaylarııııı............yerimseniben
hoşgeldin velved cim nasılsın gülümkaydirigubbakcemile5

anan baban gitceklermii ??

Herkese tşkr ederim ilginiz için kızlarr a.s. valla tek tek alıntı yapmiim dedim zaten yapamıyorum :roflol: nese şimdi nişan hazırlıklarını sormuş bi arkadaş valla stresli gecio ama gecio yani :) neyse bnm nişanlanıjaam insan görücü usülü :1closedeyes: olmadı bnm 7 yıllık yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşımdı ama sadece arkadaş bi anda acıldı bana son zamanlarda böle içten içe yanıomuş meğer :asigim: direk ewlenmek istediini söledi bnmle bende biraz ıh mıh derken düşündüm bi iki gün :uhm: sonra kabul ettim öle başladı işte Şeniz

seninki farklı bişi olmusss ne güzela.s.
rabbim mutlu etsin inş tamamına erdirsin
seninde gönlün varmış kıss olmasa edermiydin kabul:asigim:

demek 7 yıllık arkadaşın.hiçbişey sezmedinmi o kadar zamanda canım:1shok:
belki seninde gönlün vardı içten içeee:jeyyar:

tühh masallah ne guzel nan tanıyosunonud ıyıcene ıns hep böle gıder yerimseniben

velved anacım bılıyom ama ben en kucuğumya gelınler benı cok kıskanıyo yaşasın kotuluk:roflol:

beyaz gul sorması ayup sen cocuklara ne öğretıyon hangı ara öğretıyon nete nasıl gırıyonCADIARZU

canım ayıptır sölemesi ben bilgisayar öğretmeniyim:jeyyar:
çocuklara etkinliği anlatıyorum yapmalarını takip ediyorum.bilgisayarım sürekli açık zaten.teneffüslerde çocukların serbest zamanlarında sizlerleyimsırnaşık şey

Allah tamamına erdirir inşallah kızlarr ne diim yanlız şöle bişi var bnm kabul etmem biraz mantığımla oldu yerimseniben yani severek diilde mantıklı düşünerek karar verdim cünkü çok mutlu ediodu benia rkadaşken herşeyimizi bilirdik cok ilgiliydi falan öle düşünüp dedim mutluyum ben bu insanla neden olmasın die kabul ettim yanlız o yıllarca tuttmamış içinde son bi kaç ay önje böle bişi hissetmeye başlamış ya aslında bakarsanız baya karışık bizim bu iş kaydirigubbakcemile3 işte öle şimdide Allah'a cok şükür herşey güzel gidio inş hep öle gider kızlar :asigim:

ule örtmen olmak vardı hanıya kız öğrencılere kkyıda öğret emı

neler aldım sımdıye kadr ceysıne adetlerınız nelr yaz hele bacım düğün tam tarıhı varmı

neler aldım sımdıye kadr ceysıne adetlerınız nelr yaz hele bacım düğün tam tarıhı varmı

Valla uğur böcüğü neler aldım mutfak eşyalarım hazır beyaz eşyalarım hazır bitek kaba eşyalar kaldı oda yatak odası,salon takımı,oturma gurubu...Onlarda ewi tutunca almayı düşünüorz :uhm: ewe göre olsun istiorm şimdi alırız olmaz falan büük gelir küçük gelir...Bide böle ıvır zıvır şeler kaldı onlarıda ewlendikten sonra alırız diye düşündük.Düğün tarihi daha henüz belli diil nişanı bi yapalım kısmetse 13 ünde nişan var düğün tarihinide ağustos başı yada temmuz sonu düşünüors bakalım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…