neler aldım sımdıye kadr ceysıne adetlerınız nelr yaz hele bacım düğün tam tarıhı varmı
aradım buldum sorunu kıssss.... görmemişim özür:teselli:
yesilgozlumelek vermiyo degilde cnm istemiyolar biraz sorunlar vara.s
ama inş düzelir zamanla sorun kalmaz kavusuruz aşkımlan:asigim:
Bu arada jnm öle adetlerimiz yoktur hani şu olsun bu olcak falan diye sadece bizde kına karışık olur erkekli kızlı biyer tutulur falan okadar oda adet diil öle daha iyi oluyo düğün gibi oluyo aynı :1rolleyes:
evet işte buydu sorduğum cevap vermiyosun diye gücendim valla :dilcikar:
canım neden istemiyolar özel değilse anlatırmısın
nsıl bıtırdın nan hemen benımkı hıc bıtmıyoda ceyıs ışı benı bakan yptılar zatı al al al nışan yok söz yok ama hala alıyom bıtmedı ama artık almam yatırım zamanı geldı para bırıktrcemm nışan olunca alcam bızde şunu bunu alcaksınız denmez ama kımın ne alacağını sonradan karısıklık olmasın dıe bastan konsulur kımn durumu daha ıyıyse sorun olmas yanı ben tek calısıyorum camasr mak bulasık mak fırın ve yatak odasını alcam öle yanı:1closedeyes:
ne güceniyon kıss sanki bilerekmi cevap vermedim
görmedim ondan ahanda verdim cvp oldumu
evi yokmuş amir memur degilmiş filan sebebi maddi yönden yanii anladın
Yirim sizi kizlar yirim yirim Şeniz
yok bu aralar banlanmaya niyetli degilim:1rolleyes:
eccik dilimi tutmaya calisiciiiiimmmmmm -tatlicadiarzu-
bende sizi özledim canlarim, pek ayri kalmiyalim bu aralar
Valla jnm bnm bizimki biraz hızlı oldu bu iş oyuzden hmn aldık herşeyi cok şükür sıkıntı çekmeden bizdedde öle şunu sen aljaksın şunu biz lajaz die bişi yoktur ama mesela yatak odasını kız tarafı alır yada mutfak eşyalarını kız tarafı alır ama tabi bi tarafın durumu iiyse öle sorun olmaz ama biz eşitiz yani oyuzden paylaşım yaptık ailelere dedik böle böle ben şunu aljam o bunu aljak die tmm dendi öle giriştik işte
kızz 7000 ytl lik koltuk takımı ha, deri mi?
hade şanslısın hadee:jeyyar:
kalma sultanım kalma bizlerden ayrı.yokluğun hemen hissediliyo kuzumyerimsenibenYirim sizi kizlar yirim yirim Şeniz
yok bu aralar banlanmaya niyetli degilim:1rolleyes:
eccik dilimi tutmaya calisiciiiiimmmmmm -tatlicadiarzu-
kız böcükkk nasıl koltukmuş onlar:1shok:mesela bazı aıleler bunu bastan konusmuyo sonra cok buyuk sorun oluyor ve ayrılık bıle oluyor en bastan konusulması en mantıklı benım babam mesela der bız yatak odaısnı alırız sunu bunu der erkek tarafı anlasın artık ne alcanı hem ben askıma dıom bunu sen alcan bunu ben zatı onun evı kurulu bı koltuk takımı almıs anam 7 bın ytl ağzım acık kaldı yasık paracıklara:1shok:
pc o odada olmadığı ıcın goremedım ama resımlerden gordum derı olablır hıc dıkkat etmedımkı bıde 20 falan yastığı var galıba dedım zatı sen yastıklara para odemışın :roflol:
yok kanımca deri bir takımda 20 kadar yastık olmaz. naniknanik
kız böcük arada bir noktalama işareti kullan.
okuduğun gibi yazma, anlamıyorum:)
olm gözum sağda solda, patrn her an cıkabılır dıe. olur bundan sonra öle yaparım.:1closedeyes:
dıyomkı şanslı olan o. herseyı babası aldı,tek düğün olcak. benım halım ıcler acısı
dıyomkı şanslı olan o. herseyı babası aldı,tek düğün olcak. benım halım ıcler acısı
CADIARZU
alla alla benim babamda tutturmuş evsiz adama kız vermem :mymeka:
alla alla ne saçmalık ya
ama sizinkilerde abartmışmış amir.memur başka kriterleride varmıymış
eee peki imkansız gibimi sizin iş ne zamana fdüşünüyosunuz nezaman istemeye gelcekler ikna edebilir misin aileni
ayy çokmu soru sordum ne
Yirim sizi kizlar yirim yirim Şeniz
yok bu aralar banlanmaya niyetli degilim
eccik dilimi tutmaya calisiciiiiimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?