Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogrusunu desen izin vermezmi hacercim :1rolleyes:gızlarr yardım edin bana :roflol:
cumartesi doğum günüm benim
erkek arkadaşımla buluşmak istiyoruz
ama anneme söylemekten çekiniyorum
ay ne diyeceğimmmmmmmm :asigim:
osgördük anacıgım amn inş herkes sorunsuz halleder herseyini
gızlarr yardım edin bana :roflol:
cumartesi doğum günüm benim
erkek arkadaşımla buluşmak istiyoruz
ama anneme söylemekten çekiniyorum
ay ne diyeceğimmmmmmmm :asigim:
Selam kıslar
Kafam çok karışıkkkkkkkkmirmirmirmir
Sorun şuki, kız kardeşimin 2 yıldır çıktığı sevgilisi var. Onlarda bu eylül ayında nişan düşünüyorlar. 2010 yılında da düğün.Benimde 2 yıldır birlikteliğim var. Ve bizde bu sene sonuna doğru nişan düşünüyoruz. En azından adı konsun...
2 kız kardeşinde peşi peşine nişan yapması ne kadar doğru olur???
Kaldıki babama çok ağır gelir...Annem vefat edeli 1,5 yıl olacak.
Gerçi ben evlendikten sonra babamın bir üst katında oturacağım (Ablam izmire gelin gitti kız kardeşimde gidecek bende babacığımı yanlız bırakmamak adına sevgilimde kabul etti çünkü başka seçenek yok hem evi olmamasından dolayı)
Sevgilim mayıs ayında askerden gelecek. Henüz hiçbirşey almadı. Artı oturacağımız ev daha ortada yok bu sene kat atılacak içinide biz yapacağız...
Zaten 1 yıl içinde hem evi hemde ev eşyalarını halledemeyiz...
2 sene nişanlı kalmakta çooooook zor olur..
Erkek arkdaşım biran önce nişan olsun istiyor aileside ama durumlar böyle...
Kız kardeşimde 1 yıl nişanlı beklemek istiyor...(Bu eylül ayında nişanlanırsa,2010 Haziran Temmuz gibi evlenirler hayırlısı ile.
Şimdi diyorumki ben bu nişan işini erteleyim. Kız kardeşimin düğününden hemen sonra ya da 1-2 ay önce olsa, hem o zamana kadar bizde evin içini yaparız aşkımda eşyaları alır. 8-9 ay sonrada düğün olur..Planım bu (tabi karar değiştirmezsem)
Gel gelelimn bunu ailesine ve aşkıma nasıl anlatayım...O şuan GATA'da ameliyat oldu olacak dün olamamış ertelemişler...
Şimdi atlatsam zaten stresli iyice küplere biner...
İstanbula geldiğinde sakin sakin konuşup anlatırım...
Ablam az önce diyorki evlilik o kadar kolay değil....Strese girmeden birbirinizi üzmeden yavaş yavaş hareket edin diyor. Borçlarınızı ödeyin serdar iyi bir iş bulsun vs..
Düşündümde çok haklı ablacım
Ama beni sinir eden bugün mesela aşkımın yanında olmak isterdim babamdan izin almak istedim günü birlik gitsem gelsem diyo yok siz nişanlı değilsiniz daha vs....
Yani en azından gelip gitmek rahat olsun istedim....
Siz ne düşünüyorsunuz çok zormuş yaa valla regli dönemim ondan mısır neeeeee çok gerginimmmmmmmmmmm....
Korkularım bile var..Kendimi bile anlayamıyorummmmm![]()
Tşk ederim canım benim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.eylulum basın saolsun cnm annecının mekanı cennet olsun
sen cok ıyı düşünmüşün bence cok mantıklı sevgıdığınede gelınce demen en guzelı askerlıkte bunalımlar davranıslar cok farklı oluyor
kız kardsın evlensın sız nışanlanın ozmn kadar halledersın coğu seyı zaten kendın yapcaksan ceyıs almak evın dekoru falan baya tuttar senın için en hayrlısı olsun düşüncelı abla cıktın
oleyy izin aldım annişkomdannnnnnn :dance:
Sevindim senin adına tatlım emme anlamadığım neden izin almaya çekindin ilk başta CADIARZU.Her zamanki gibi bir buluşma değil mi yoksa:jeyyar:
yok kuzum ben normalde ailemden ayrı bir evde kalıyorum dolayısı ile ailemden izin almam gerekmiyor. ama şimdi tatil diye ailemin yanındayım annemden de çekinirim bu konularda. ondan böyle oldu kaydirigubbakcemile3