• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

annenide söle diyebilirsin benm için hazırlık yapmıs direk diyemesende arada bi laf sok tatlı tatlı

gızlarr yardım edin bana :roflol:
cumartesi doğum günüm benim
erkek arkadaşımla buluşmak istiyoruz
ama anneme söylemekten çekiniyorum
ay ne diyeceğimmmmmmmm :asigim:
dogrusunu desen izin vermezmi hacercim :1rolleyes:
eger vermez diyosan arkdşlarla dogum günümü kutlucaz bana özel bişeyler yapcaklarmıs de ne bilem yaa süprizleri varmıs de işte şutarafagitti
ayrıca dogum günün kutlu olsun cnm şimdiden a.s.
daha nice güzel yıllara bitanem Şeniz
osgördük anacıgım amn inş herkes sorunsuz halleder herseyini

Amin cnm inş :Saruboceq:

gızlarr yardım edin bana :roflol:
cumartesi doğum günüm benim
erkek arkadaşımla buluşmak istiyoruz
ama anneme söylemekten çekiniyorum
ay ne diyeceğimmmmmmmm :asigim:

delıkanlı ol laa ananada yalan dıycek deılsın ya:delphin: ızın vermezse karışmam ana kız arasına gıremem:1closedeyes:

pasta6ej5.jpg

bu senın ıcın
ıyıkı doğdun hcrım

teşekkürler böcüğümm pasta için Şeniz
velvedim sana da teşekkür ederim Şeniz

ben zaten gerçeği söyleyeceğim; ama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.
zaten sadece kumsalda oturup pasta keseceğiz öyle büyük bir şey yok ortada
ama annemden çok çekinirim bu konuda ben
o yüzden bilemedim ne diyeceğimi

laa kumsalda dıo oturcaz dıo ve buyuk bıseey deıl dıo :mymeka: nan 3yıl ömrumu verdım sözlum bıle benı kumsala götrmedı bılıyon mu:delphin:

Selam kıslar
Kafam çok karışıkkkkkkkkmirmirmirmir
Sorun şuki, kız kardeşimin 2 yıldır çıktığı sevgilisi var. Onlarda bu eylül ayında nişan düşünüyorlar. 2010 yılında da düğün.Benimde 2 yıldır birlikteliğim var. Ve bizde bu sene sonuna doğru nişan düşünüyoruz. En azından adı konsun...
2 kız kardeşinde peşi peşine nişan yapması ne kadar doğru olur???
Kaldıki babama çok ağır gelir...Annem vefat edeli 1,5 yıl olacak.
Gerçi ben evlendikten sonra babamın bir üst katında oturacağım (Ablam izmire gelin gitti kız kardeşimde gidecek bende babacığımı yanlız bırakmamak adına sevgilimde kabul etti çünkü başka seçenek yok hem evi olmamasından dolayı)
Sevgilim mayıs ayında askerden gelecek. Henüz hiçbirşey almadı. Artı oturacağımız ev daha ortada yok bu sene kat atılacak içinide biz yapacağız...
Zaten 1 yıl içinde hem evi hemde ev eşyalarını halledemeyiz...
2 sene nişanlı kalmakta çooooook zor olur..
Erkek arkdaşım biran önce nişan olsun istiyor aileside ama durumlar böyle...
Kız kardeşimde 1 yıl nişanlı beklemek istiyor...(Bu eylül ayında nişanlanırsa,2010 Haziran Temmuz gibi evlenirler hayırlısı ile.
Şimdi diyorumki ben bu nişan işini erteleyim. Kız kardeşimin düğününden hemen sonra ya da 1-2 ay önce olsa, hem o zamana kadar bizde evin içini yaparız aşkımda eşyaları alır. 8-9 ay sonrada düğün olur..Planım bu (tabi karar değiştirmezsem)
Gel gelelimn bunu ailesine ve aşkıma nasıl anlatayım...O şuan GATA'da ameliyat oldu olacak dün olamamış ertelemişler...
Şimdi atlatsam zaten stresli iyice küplere biner...
İstanbula geldiğinde sakin sakin konuşup anlatırım...
Ablam az önce diyorki evlilik o kadar kolay değil....Strese girmeden birbirinizi üzmeden yavaş yavaş hareket edin diyor. Borçlarınızı ödeyin serdar iyi bir iş bulsun vs..
Düşündümde çok haklı ablacım
Ama beni sinir eden bugün mesela aşkımın yanında olmak isterdim babamdan izin almak istedim günü birlik gitsem gelsem diyo yok siz nişanlı değilsiniz daha vs....
Yani en azından gelip gitmek rahat olsun istedim....

Siz ne düşünüyorsunuz çok zormuş yaa valla regli dönemim ondan mısır neeeeee çok gerginimmmmmmmmmmm....
Korkularım bile var..Kendimi bile anlayamıyorummmmm:delphin:

canım benim bence doğru düşünüyorsun,
evet biz genç kızlar-erkekler olarak evlenmeyi aceleye getirmek istiyoruz
ama aklı yeten herkes de ne kadar geç, sorunsuz olursa o kadar iyi diyorlar
gün doğmadan neler doğar dur bakalım biraz daha
Rabbim en hayırlı zamanda, en hayırlı şekilde olmasını sağlar her şeyin
umarım hakkınızda hayırlısı olur
ayrıca erkek arkadaşına geçmişler olsun a.s.

geçmiş olsun canım ALLAH herseyi veriyor yetrki biz sabır gösterelim umarım hersey gönlünce olur üzme sen tatlı canını

eylulum basın saolsun cnm annecının mekanı cennet olsun
sen cok ıyı düşünmüşün bence cok mantıklı sevgıdığınede gelınce demen en guzelı askerlıkte bunalımlar davranıslar cok farklı oluyor
kız kardsın evlensın sız nışanlanın ozmn kadar halledersın coğu seyı zaten kendın yapcaksan ceyıs almak evın dekoru falan baya tuttar senın için en hayrlısı olsun düşüncelı abla cıktın

eylulum basın saolsun cnm annecının mekanı cennet olsun
sen cok ıyı düşünmüşün bence cok mantıklı sevgıdığınede gelınce demen en guzelı askerlıkte bunalımlar davranıslar cok farklı oluyor
kız kardsın evlensın sız nışanlanın ozmn kadar halledersın coğu seyı zaten kendın yapcaksan ceyıs almak evın dekoru falan baya tuttar senın için en hayrlısı olsun düşüncelı abla cıktın
Tşk ederim canım benim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Sevgi saygı her daim olduktan sonra korkulacak birşey yok diye düşünüyor.
Sevgilimede bunu anlatacağım gelsin hele bir :asigim:

eylül cnm güzel düşünmüşün acele etmeyin zamanla olur hersey inş
bacın evlensin önce sen sona hem bak askın güzel bir işe girsin eşya filan hersey halletsin
sen bir güzel otur konus sevgilin gelince bunları acık acık oda anlıcaktır
Allahım gönlümüze göre versin inş herseyin hayırlısını

Sevindim senin adına tatlım emme anlamadığım neden izin almaya çekindin ilk başta CADIARZU.Her zamanki gibi bir buluşma değil mi yoksa:jeyyar:

yok kuzum ben normalde ailemden ayrı bir evde kalıyorum dolayısı ile ailemden izin almam gerekmiyor. ama şimdi tatil diye ailemin yanındayım annemden de çekinirim bu konularda. ondan böyle oldu kaydirigubbakcemile3

yok kuzum ben normalde ailemden ayrı bir evde kalıyorum dolayısı ile ailemden izin almam gerekmiyor. ama şimdi tatil diye ailemin yanındayım annemden de çekinirim bu konularda. ondan böyle oldu kaydirigubbakcemile3

hımm şimcik anladım.
Canım benim neden çekiniyorsunki. Annen o senin. Herşeyini paylaşmalısın.
Benim melekler meleği canımmmmm anammm ile herşeyimi paylaşıyordum.
Hatta benim yerime sevgilimle buluşacğaım zaman annem izin istiyordu :(
Hayatımızda o kadar önemlilerki..O kadar büyük yücelerki...
Allah kimseyi anasından babasından ayırmasın :(

Back
X