2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

inşallah canımımn içi.herşey gönlünce olsun.:teselli:

çok haklısın ya .günler bi türlü geçmez biliyorum balım .belirtilerin devam ederse 4 gün sonra 3 gün sonra. bi kan testi yaptır...en azından sonucu daha erken öğrenirsin.

Bakalım adete kadar sbaredeyim her ay erkenden test yapıyordum.ALLAHIM İNŞALLAH BU AY GÖRDÜĞÜM BÜTÜN RÜYALAR HAMİLELİK HABERCİSİDİRR.RÜYAMDA 5 AKŞAM BELKİDE HEP YEŞİL RENK,YEŞİLLİK,GÖRDÜM İNŞALLAH MURADIM OLUR

fundaa bide buna resimde eklenio ama bende onu yapamadım .. sitede oluyo ama burda aktifleşmio ..sinir oldum .. bide üstteki 5 hafta oldu bebeim demişsin ya onu nasıl yazdın..

fundaa bide buna resimde eklenio ama bende onu yapamadım .. sitede oluyo ama burda aktifleşmio ..sinir oldum .. bide üstteki 5 hafta oldu bebeim demişsin ya onu nasıl yazdın..

kutucuklar var ya boş oraya yazıyorum ben.resimde koydum olmadı busefer .çıldırıcam şimcik:1shok:

inşallah canım allah gönlüne göre versin......hayıra yor rüyalarını hayır olsun...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…