2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

giznur cum çokk sewindim canımmm...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....teşekkür ederim umarım 30 haziranda bende hamişim diye bağırırım burdann

bende polikistik var ve fsh biraz yüksek eşim varikosel+sınırlı sperm ve tedavi olmuyor ben1.5 senedir uğraşıyorum ve artık pes ettim bıraktım tedaviyi:a015:

anlıyorum canım bende pko luyum..ama allah şükür eşimde sorun yokk....neden esşin tedavi olmayı istemiyr??tek taraflı olmazki böle şeyler....

bende polikistik var ve fsh biraz yüksek eşim varikosel+sınırlı sperm ve tedavi olmuyor ben1.5 senedir uğraşıyorum ve artık pes ettim bıraktım tedaviyi:a015:

eşin neden böyle yapıyor..hem bebek istiyor hemde tedavi olmak istemiyor...alla allaaa
canım biraz başka şeylerle meşgul olun..inşşallah en kısa zamanda alırsın bebeklerini kollarına..:1hug:

ya giznur bişey sorcam sen devlette mi yapcan doğumunu .bana neden özele gidiyosun ssk hastanesinde bi doktor bul.özel muayenehanesine git ssk da yap doğumunu diyolar.bide zaten özelde doğumuna doktor ek ücret veririsen gelir dediler ama ilk duydum bunu zeynoşada sordum yok öyle bişey dedi

canım hem özelde hem devlette veye ssk farketmez ik,sindede çalışan dr. bul ..ben öle yapcam ..testleri ssk da uygun yaptırırsın

kızlaaaaaaaaaaar teyzeleriiiiiiiiiiiiiii bakın bebişime ultrason çekildi bugün.ilk defa gördüm.

maaşallah maaşallah allah nazardan saklasın allah hayırlı ugurlu etsin inşallah seninki çok fotojenilmiş canım daha ilk haftadan resim çektitrtmişsırnaşık şey ne olur dualarında bizleride unutma bu arada senin nekadar zaman sonra oldu bebişin:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…