2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

Günaydın kızlarrr senağlama sabah ateşim düşük çıkınca sinirlerim bozuldu son testide denedim negatif .kesin adet olurum 3 gün sonra senağlama

Günaydın kızlarrr senağlama sabah ateşim düşük çıkınca sinirlerim bozuldu son testide denedim negatif .kesin adet olurum 3 gün sonra senağlama

canım yapma böye tatlım ya..olursanda kendini bırakma bidahaki aya önümüzde aylar bitmedi ya...hem daha çok gençsin sıkma canını...eşinin tedavisi bitmedimi

bende cok isdiyorum bebegimin olmasini ama ,isde sabretmek zor ,5 inci ayim oldu ,malesef yok bebegim:çok üzgünüm:

OLCAK İŞALLAH NEFİSEM... BİZDE BEKLİYORUZ... .. YAPILACAK HER ŞEYİ YAPTIM KENDİ ADIMA...AMA HALA BEBEĞİM YOK..ARTIK HAYIRLISI DİYORUM VE ALLAHIMA SIĞINIYORUM.....RABBİM BÜYÜK ELBET DUYACAK SESİMİZİ....:a015:

ben geldim...bugün şöyle bir tartıya çıktım ve hemen arkasından koşu bantına koştum..şimdide duşumu aldım rahatladım...yemiycem ülennnn artıkkkk

ben geldim...bugün şöyle bir tartıya çıktım ve hemen arkasından koşu bantına koştum..şimdide duşumu aldım rahatladım...yemiycem ülennnn artıkkkkjeyyar

günaydin arkadaslar..
nasilsiniz bakalim.. ??
ben ümitli bi sekilde bekliyorum.. ama icimde ne olumlu ne olumsuz herhangi bi his yok.. hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun ..

senağlamasenağlamasenağlama

balim noooolursun aglama üzülme ya.. hem daha regline var.. belki gec döllenme olcakdir..
hem önümüzdeki aylar torbaya girmedi ya canim.. saliverme kendini böyle.. meleginin gelisini geciktirirsin böyle.. yine kendine zarar melegim.. yapma lüüütfen
:teselli:

canım ne yapayım adete var ama ateş düştü.Ateş gebeliğin var olduğunun en iyi kanıtı.gec döllenme falan boş:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…