2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

ballım ateşim 4 gündür harıkaydı .bu sabah düşmüş36.5 bende dayanamadım test yaptım yıne nagatıfffffffffffffffffff:a015:

canım lütfen aa böyle yapma....hem bırak şu ateş ölçme işini ..belirtide arama biraz rahat bırak kendini...ben bu ay hiç takmadım adetim gelincede üzülmedim ne yapalım vardır elbet allahımın bir bildiği

ballım ateşim 4 gündür harıkaydı .bu sabah düşmüş36.5 bende dayanamadım test yaptım yıne nagatıfffffffffffffffffff:a015:

moralini bozma canım ya.sende ne test yapıyon hemen.ben yapmıyorum.inat ettim günüm geçmeden yapmıyacam.üzülme arkadaşım :teselli:

canım ne yapayım adete var ama ateş düştü.Ateş gebeliğin var olduğunun en iyi kanıtı.gec döllenme falan boş:çok üzgünüm:

ama üzülmen bisey degistirmiyo ki.. sadece canini acitiyorsun.. bile bile.. ümidini kaybetme.. önümüzde daha coook aylar var.. bizde birgün hamilelik cizelgemizi yapicaz.. daha con genciz.. saglikliyiz cok sükür.. lütfen üzülme..
hicbirinizi regl oldum diye üzgün görmeye dayanamiyorum
:1no2:

arkadaşlar merhaba
içim bir tuhaf oldu bu hamişlik lafını duyunca
kısmet nezamansa artık bende hamiş olmak isterimmmmmm
herkeze selamlar tekrar

(kız ismi çağla yada ceren---- erkek ismi görkem nasıl?
öptm

zayıflayalım kız böyle olmıycak..oturunca önümde kocaman bir simit oluyo...yemiycem hem vallahi hem billehi...geberecem lennn açlıktan...
kız balsurat kes bakiimm ağlamayı gel sende bizimle diyete başla....

kıs allah iyiliğini versin.o simitten bendede var.gerçi kocişim bayılıyo onada ben bayılmıyom malesef.tartıldım 59 kiloyum bazende 60 oluyo delümü neeeeee.zayıflamıştım accuk aldım.ama biliyomusun internette çok takılmaya başladıktan sonrada oldu bu kilo bende. :roflol:

balsuratçım bende sinir oldum ve yaptım yorumumu sen merak etme...böyleleri insanın bütün günün mahvediyo

:roflol::roflol:ne yaptım kızın ınadına bılıyonmu
ZİYARETçi defterine girdim yazı yazdım ona
muhahahada yazarım hihahaha da:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…