2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

bende öptüm kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımya bayan merakla görüştünmü darılmış bize
ama cevapta yazmıyo

bacılarım birgün giremedim babamın dükkanında duruyorum ondan cevap yazamadım yoksa neden yazmayayım ben buradayım sık sıkgeliyorum amma velakin siz gacılar yoksunuz ben ne yapayayım geçen doktora gittigimden başka gitmedim bu aykş reglimden sonra gidicem bakalım senin durumunnasılşutarafagittişutarafagitti

kusurumuza bakam merakcim.. mazur görüver.. söylenmeyi birakda anlat bakalim gelismeleri .. can kulagiyla dinliyoruz

gülüm ben iyiyim durumumda aynı işte regli olmayı bekliyorum doktora gitmek için senin durumun nasıl sen ne yaptın bide fundanın nesi ver ben orayı kaçırdım neler oluyorr:uhm:şutarafagittişutarafagitti

hadi hayırlısı canım ben bu aralar yoğunum daha öncede yazdığım gibi yoksa her fırsatta bende burdayım canımcım

bayancim merakcim
gecen attink gittin fircani. bi daha da denk gelemedik
icime uturdu vallah i

gülüm içine oturacak birşey yok onda sadece birazcık ucundan kendimi hatırlatayım dedim topige sen ben yoncagülüm yani sayılı giren kaldı giriyorum bakıyorum bu meraklı bayanı gören yok halbuki ufaktefekte birşey degilimjeyyar-elli altmış arası degişiyorum-:roflol:sanırım fazlaca hatırlattım kendimi oyüzden burdan gidiyorum beni unutmazsınız herhalde:a015:derrrrrrrrrrmişimmmmmmmmmmmmmmyasakkelime sen neyapıyosun birde fundayı sormuştum kaçırmışı ona ne oldu:uhm:

ağustos ayından itibaren anne olmak için çalışıcam:) umraım 2009a bende hamiş olarak girerim .herşey gönlümüzce olsun inş.Yaradan herkese naqsip etsin hamile kalınca burdan duyurun.

fisfisfisbir hafta sonra 10 gün süren detoks uygulayacağım .sonuçları olumlu yada olumsuz burdan paylaşacağım .daha önce detoks yapanlar varsa bilgilarini pylaşırlarsa sevinirim.saygılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…