- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.021
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evi temizleyen yok valla.. ellerimden öpüyor.. ama ben cumatresiden cumatresiye büyük temizlik yapiyorum.. geri kalan günlerde dagitmamaya calisiyorum.. zor ama
kızlar yakaladım sizi yine benden ayrı kaçamak yapmışsınızlülülülülülü şaka şaka bayan meraklı degil admı bayan darılgan koyacaksınız valla:roflol: kızlar ben bu ay daha regli olmadım bugün ayın 15ive ben en azından 7-8 zi gibi olmalıydım ama daha olmadım ama korunuyoruzda ve doktor bir iki tane ilaç vemişti acaba onlarmı geciktirdi diyorum test yapmak istemeyorum çünki korunuyoruz ne yapayım bir hafta sonrada tatile çıkıyoruz allhtan bir mani çıkmazsa eger orda olursam havuz deniz kalıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa herşeyin hayırlısı:bbo:şakkıdı
bencede herşeyin hayırlısı canım ama istersen bir test yap için rahat etsin en azından
hani sen meraklısınya o bakımdanyerimseniben:roflol::roflol::roflol:
SELAM KIZLAR. NELER OLDU BAKALIM BEN YOKKEN? 15 gündür yokum ve siz sadece 7-8 sayfa yazmışsınız, herkes çok mu meşgul? bende bi değişiklik yok. antalyadan memlekete döndük. tatile burda devam edecez. bebiş durumunda da bir gelişme yok. cuma günü adet günüm. öpüyorum hepinizi!!:lepi:
Bebek İsteyen Ve Bu Topığe Yeni Gelen Arkadaşlara Hoşgeldiniza.s. Diyor Ve En Kısa Zamanda Bebişlerinize Kavuşursunuz Diyorum
kızım ne çatlaksın ya :roflol:sırf sonuç ögrenmek için degilde MERAK ETTİGİM İÇİN TEST YAPACAGIM :uhm:ben meraklıyımya:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?