2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

selam kızlarrr delülerimmmm çok öledim siziiii canlarım benim öpüyorum hepinizi.....Giznur,zeynep,funda,dıptıss,çerezitom,caramel,yoncagülm mucukkkk Şeniz

kızlar merhaba kaydirigubbakcemile2 Allah nasip kısmet ederse inşallah ben de 2009 a kadar hamile kalmak istiyorum... Planlar yapıyorum... internette araştırıyorum falan... hamilelik öncesi alınması gerekli besinler gibi ... saç rengimi eski haline çevirmek ile başlayacağım :asigim: hamilelikte dip boyası ensesine kadar gelmiş saçlar kafamçokkarıştı hiç hoş değil...dimi

slm kızlar bende bebek istiyorum bende çatlatma iynesi yapılıyom 2 ci iğnemi vuruldum şimdi beklemedeyim ağustoz 12 hastalanma günüm allahım isteyen herkese hamilelik nasip etsin

selam kızlar. benim tatil bitti. artık evimdeyim, netteyim ve KK'dayım :) sizde ne var ne yok? sayfa öksüz kalmış? heralde herkes tatilde. bizde bebiş filan yok. ama rahim filmi çekilmeden önce problemin eşimde olduğunu öğrendik. spermciklerin şekilleri bozukmuş. ilaç tedavisine başladı. 2 ay sürecek. bide hızları biraz düşük çıktı. onun için bi keçi boynuzu kürü vardı. o nasıl yapılıyordu?
ohh bee, yazmayı özlemişim!kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım aslında kimse tatilde deil ama yazdan dolayı pek giremiyoz....inşallah ilaç tedaviniz sonuç verir...benim eşimdede hareket problemi var ...ama ben eylülde rahim filmi çektirecem herşeye baktıralımki tedavi şansımız daha yüksek olsun

slm millet özledim bu topiği ya buraya gelince evime gelmiş gibi hissediyorum kendimi ..şimdi nisan annelerine takılıyorum sanki oraya gidincede gurbete çıkmış gibi oluyorum neden acaba çok komiğim biliyom ama böyle hissediyorum .kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cerencim ...eşinin kullandığı bi vitamin galiba o ilaç spermleri belki hızlandırabilir ama şekillerini düzeltemez biliyorum ben ..ama zeynebin dediği gibi şansının yükselmesi iiçin aşılama daha iyi ..fazla vakit kaybetmeyin derim ben .kaydirigubbakcemile5

canım kusura bakma geç yazdım biraz .çıkmak zorunda kaldım karnıma felaket bi ağrı girdi bağırsaklar bi o tarafa bi butarafa koşuyolardı sanki..wcye gittim afedersin ishal olmuşum ..geçer heralde .
inan buranın tadı gerçekten bi başkaydı çerez funda sen balsurat epey kaynatıyoduk burayı yaff çabuk hamiş olunda hamişler topi açalım ..kaydirigubbakcemile5

delülerimmmmben geldim evime hehehhe:) :) çook özledim hepinizii kocaman öpüyorum siziii canlarım muccukkkŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…