- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.561
balııııım delüm benim geldinmi hoşgeldin çok özledik seni yaa.Şeniz hemen başla çalışmlara arada geçen boş zamanı tadarik et .şimdi bol bol moralde depolamışsındır oh çok güzel oldu .bu moralle tam gaz ileriiiiiiiii..
slm millet özledim bu topiği ya buraya gelince evime gelmiş gibi hissediyorum kendimi ..şimdi nisan annelerine takılıyorum sanki oraya gidincede gurbete çıkmış gibi oluyorum neden acaba çok komiğim biliyom ama böyle hissediyorum .kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cerencim ...eşinin kullandığı bi vitamin galiba o ilaç spermleri belki hızlandırabilir ama şekillerini düzeltemez biliyorum ben ..ama zeynebin dediği gibi şansının yükselmesi iiçin aşılama daha iyi ..fazla vakit kaybetmeyin derim ben .kaydirigubbakcemile5
Bende delüyüm laelaelaelaelaebenide alın aranıza,size hikayemi anlatimmi önce? Peki madem ısrar ettiniz anlatim:jeyyar:kasım ayında 2 yıl olucak evliliğim, ilk 3 ay korundum sonrasında hep saldım..henüz gebeliğim yok,yeni kararım ise aralık ayına kadar doktor kontrolleri ve folic asit alımını filan erteliyorum, hesap kitap defterinide kapatıcam,bu ay sadece ateş ölçüm yapıcam oda sırf meraktanlaelaelaelaelae ondan sonrası allah kerim diye bırakıcam artık, zira daral geldi bana her ay,tuttumu tutmadımı, aman genemi kırmızılar,ağlamalar sızlamalar...baktım bu gidişle tırlatıcam salim gitsin dedim artık...aralık ayına kadar sizlerden güzel haberler bekliyorum, sevgiler...:1hug:
bu gazla özlemle ve hizla balim ikizöere bilem hamila kalabülüüü yani :roflol:
balııııım delüm benim geldinmi hoşgeldin çok özledik seni yaa.Şeniz hemen başla çalışmlara arada geçen boş zamanı tadarik et .şimdi bol bol moralde depolamışsındır oh çok güzel oldu .bu moralle tam gaz ileriiiiiiiii..
kızlar merhaba ben bu topiğin eski müdavimlerinden.bende 2 senedir bebeiş istiyordum.tedavi ilaç stres filan sonunda eşimde problem çıkıp oda bırak tedaviyi tahlilleri bile reddedince vazgeçmiştim.2 3 ay sonra tatile cıktık.drların yapma dediği ne varsa yaptım.enfeksiyonum ve mantar vardı kayganlaştıcı krem ne varsa kullanıyordum.havuzdan denizden hiç çıkmıyordum ilişkide sonra hemen VAJİNAL duş alıyordum.anlayacağınız hamile kalmak isteyen bi bayanın yapmaması gereken ne varsa yapıyordum.adetim İKİ HAFTA gecikince annemin zoruyla tetst yaptım ve POZİTİF.allaım herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu herkese yaşatsın .ama beim anladıgım bişey var tek engel stres kafaya takmak.buna canı gönülden söylüyorum.öyle artık takmıyormuş gibi yapmak değil.gerçekten takmamak.vazgeçtim deyip adet günü sayarsan olmuyor.bunu yapmak zor ama umutların tükendiği yerde allah yeni bi umut ışığı gönderiyor.............
kızlar merhaba ben bu topiğin eski müdavimlerinden.bende 2 senedir bebeiş istiyordum.tedavi ilaç stres filan sonunda eşimde problem çıkıp oda bırak tedaviyi tahlilleri bile reddedince vazgeçmiştim.2 3 ay sonra tatile cıktık.drların yapma dediği ne varsa yaptım.enfeksiyonum ve mantar vardı kayganlaştıcı krem ne varsa kullanıyordum.havuzdan denizden hiç çıkmıyordum ilişkide sonra hemen VAJİNAL duş alıyordum.anlayacağınız hamile kalmak isteyen bi bayanın yapmaması gereken ne varsa yapıyordum.adetim İKİ HAFTA gecikince annemin zoruyla tetst yaptım ve POZİTİF.allaım herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu herkese yaşatsın .ama beim anladıgım bişey var tek engel stres kafaya takmak.buna canı gönülden söylüyorum.öyle artık takmıyormuş gibi yapmak değil.gerçekten takmamak.vazgeçtim deyip adet günü sayarsan olmuyor.bunu yapmak zor ama umutların tükendiği yerde allah yeni bi umut ışığı gönderiyor.............
sizin buraya geleceginiz yokki sorasınız:jeyyar:
neyse çok israr ettiniz ben söyleyeyimsırnaşık şey
doktora cuma günü gittim ve sonunda artık bekleme süren dolmuş çalışmalara başlayabilirsin dedi
ALLAHA şükür bakalım bundan sonrası ne olacak doktor şimdi hamilelik güzel ve saglıklı geçsin diye bi hap verdi bu bitene kadar kullan dedi yarından itibaren onu kullanmaya başlıcam bakalım bu defa hayırlı bi şekilde inş bütün isteyenlerle birlikte bende bebişimi kucagıma alırım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?