2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

balııııım delüm benim geldinmi hoşgeldin çok özledik seni yaa.Şeniz hemen başla çalışmlara arada geçen boş zamanı tadarik et .şimdi bol bol moralde depolamışsındır oh çok güzel oldu .bu moralle tam gaz ileriiiiiiiii..

bu gazla özlemle ve hizla balim ikizöere bilem hamila kalabülüüü yani :roflol:

Bende delüyüm laelaelaelaelaebenide alın aranıza,size hikayemi anlatimmi önce? Peki madem ısrar ettiniz anlatim:jeyyar:kasım ayında 2 yıl olucak evliliğim, ilk 3 ay korundum sonrasında hep saldım..henüz gebeliğim yok,yeni kararım ise aralık ayına kadar doktor kontrolleri ve folic asit alımını filan erteliyorum, hesap kitap defterinide kapatıcam,bu ay sadece ateş ölçüm yapıcam oda sırf meraktanlaelaelaelaelae ondan sonrası allah kerim diye bırakıcam artık, zira daral geldi bana her ay,tuttumu tutmadımı, aman genemi kırmızılar,ağlamalar sızlamalar...baktım bu gidişle tırlatıcam salim gitsin dedim artık...aralık ayına kadar sizlerden güzel haberler bekliyorum, sevgiler...:1hug:

yok canım vitamin değil. klomen kullanıyor. 2 ay boyunca kullanacak. sonra bi daha test yaptıracaz. %6 çıktı morfolojisi. 11-12 filan olması lazımmış. aşılama ile daha yüksek şans ama tabi bu benim düşüncem. doktor öyle birşey demedi. ilacı kullanın bi daha bakalım dedi. 10 aydır bekliyoz, 2 ay daha bekleyebiliriz sanırım

CERENCİM klomen verildiğini duymuştum 2 ayda düzelme oluyomuş baya ..inşallah sizdede faydası olur canım ..ALLAH sabır versin .a.s.

canım.hoşgeldin.umarım en kısa sürede sende hamiş kalırsın.sevgiler......a.s.

delüüüü gacılar sonunda geldinizmi
sizlerle konuşmayı özledim kaydirigubbakcemile5
güzel haberleri olanlar varmı:CüvCüv:
bende bugün allahtan bir mani çıkmazsa doktora kontrole gidecem doktor ya yine beni delirticek bekle bu ayda geçsin diyecek yada hadi bakalım hayırlısı bundan sonrası çalışmalara tam gaz diyeceksırnaşık şey dua edin ne olur :Saruboceq:
sizlerden ne haberler var
tatil çocugu yapan varmı:uhm::CüvCüv:

bu gazla özlemle ve hizla balim ikizöere bilem hamila kalabülüüü yani :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen yanlış balsuratı hatırlıyom çerezitomm bebe istemiyommm kafaya takmak yokk geride kaldı sırnaşık şey sırnaşık şey

Canlarımm benimmm evet moreller harikaa enerjim tam gazz kaydirigubbakcemile3 yuhhhiiiiii heheh :)bebek olmasada olur boşverr :roflol:

kızlar merhaba ben bu topiğin eski müdavimlerinden.bende 2 senedir bebeiş istiyordum.tedavi ilaç stres filan sonunda eşimde problem çıkıp oda bırak tedaviyi tahlilleri bile reddedince vazgeçmiştim.2 3 ay sonra tatile cıktık.drların yapma dediği ne varsa yaptım.enfeksiyonum ve mantar vardı kayganlaştıcı krem ne varsa kullanıyordum.havuzdan denizden hiç çıkmıyordum ilişkide sonra hemen VAJİNAL duş alıyordum.anlayacağınız hamile kalmak isteyen bi bayanın yapmaması gereken ne varsa yapıyordum.adetim İKİ HAFTA gecikince annemin zoruyla tetst yaptım ve POZİTİF.allaım herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu herkese yaşatsın .ama beim anladıgım bişey var tek engel stres kafaya takmak.buna canı gönülden söylüyorum.öyle artık takmıyormuş gibi yapmak değil.gerçekten takmamak.vazgeçtim deyip adet günü sayarsan olmuyor.bunu yapmak zor ama umutların tükendiği yerde allah yeni bi umut ışığı gönderiyor.............

:teytey::sm_cool:çooook tebrikler canım,ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasib etsin...veren ALLAH veriyo demekki,ne yapsan boş..:1hug:

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.rabbimin mucizesi işte akıl sır ermez :Saruboceq:

ya kızlar 2009 geldik bile topiğin ismini 2009 aralığa kadar hamile kalmak isteyenler desek olmazmı?:1no2:

canım tebrik ederim ALLAH saglıkcakla kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq:
gerçekten herşeyin başı sitres katılıyorum ama kafaya takmadanda olmuyor bıktım bu gereksiz yere kendi üzerlerine laf düşmeden konuşan laf sokan insanlardan:1no2:

sizin buraya geleceginiz yokki sorasınız:jeyyar:
neyse çok israr ettiniz ben söyleyeyimsırnaşık şey
doktora cuma günü gittim ve sonunda artık bekleme süren dolmuş çalışmalara başlayabilirsin dedi
ALLAHA şükür bakalım bundan sonrası ne olacak doktor şimdi hamilelik güzel ve saglıklı geçsin diye bi hap verdi bu bitene kadar kullan dedi yarından itibaren onu kullanmaya başlıcam bakalım bu defa hayırlı bi şekilde inş bütün isteyenlerle birlikte bende bebişimi kucagıma alırım:Saruboceq:

inşallah bitanem :CüvCüv::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…