- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
canım ben yazdım yaa sayfaya kacırdınmı görmedin galiba adet oldummmmmmmmmmmmmmmmm jeyyarbu sabah bütün belirtiler fossssolduuu uçtu gökyüzüne.
Bence en güzel gebelik belirtisi sabah ölçtüğünüz ısı ölçümü
benim 36.8 seyreden ateş dün inişe geçti36.4 ve bu sabah 36.1 cıktı kalktım 1 Sat sonra geldı kırmızılar:roflol:
bence adete yakın ısı ölçümünüzü yapın düşüş olduğu zaman adet olucaksınız demektirfisfisfis
KZILAR YAAA HAFTAYA CUMARTESİ MUAYNE OLMAYA GİDİCEM Korkuyorum vajinal ultrason ve rahime takılan spekulum acıyoromu .doğruları söyleyin banaklava:
yok canım ben kullanmadım. bu ay bir baktıryim yumurtlarıma.. duruma göre dr uma soracamm.. eğer kullan derse bu ay olmassa belki öteki ay kendi verir.. bend esorun yoktu yumurtlama ile ilgili.. ama takip için gidiyim diyorum. benim sağ tarafım omadığı için.. soldan mı sağdanmı onu bileyim diye..saol cnm..
yok kız normal muayede acımıyo...sen hiç alttan muayene olmadınmı kız...ben artık kaşarlaştım bu konuda
canım evet sabah yataktan kalkmadan önce dil altına koy ama elinle sıkıca tut dereceyi oynatmadan bekle derce gösterinceye kadar sonra devam et adete kadar belli olurrr inşallah hamıssındır canum Şenizcanom.. bu isi ölcmeyi sabah yapiyoruz dimi??
bide dilinin altindan diye okumustum galiba.. yoksa benmi yanlis hatirliyorum :uhm:
balsurat canım sen 3. gün gitki hormon testlerine bakılsın ...geç gidersen olmaz...
canım 3.günü gidemem çünkü dr.muaynanesinde cumartesi günleri bakıyor .mecbur adet bitiminde hafta gidicem .sonra yazar bana hormon tahlilini artık haziran ayı adetinde yaptırırm başa çarem yok yaa
canım yaptırdıysan homonları gerkemez...o zaman sen 10 veya 11 gün gitki yumurtalarını görsün
canım evet sabah yataktan kalkmadan önce dil altına koy ama elinle sıkıca tut dereceyi oynatmadan bekle derce gösterinceye kadar sonra devam et adete kadar belli olurrr inşallah hamıssındır canum Şeniz
acaba özel labaratuvara gidip labaratuvarcıya desem hormon tahlılelrının hepsını yaptırmak ıstıyorum yaptırsam gotursem dr kabul edermikiCADIARZU
kizlar hormon testinde neye bakiyorlar??
ben iki ay önce kadin doktoruna rutin kontrole gittim.. kontrol etti.. ne rahimde nede yumurtaliklarda her hangi bi sorun yok dedi.. o spekulum denilen seyle yumurtalara bakti.. ama her hangi bi hormon testi istemedi..
sordu sadece düzenli regl oluyormusn diye .. evet dedim..
sende herhangi bi sorun yok.. tipik dogurgan türk kadinisin dedi..tatlicadiarzu
simdi ben bide hormon testi yaptirimmi yaptirmimmiCADIARZU
merhaba cerez bence hormon testlerini yaptırman gerekiyor bendede hiç bir sorun olmadığı halde doktorum yaptırmamı söylemişti çünkü her ay adat gören kadın yumurtluyor anlamına gelmiyor ben yaptım hiç bir sorun çıkmadı ama iyikide yaptırmışım sende yaptır ve rahatla a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?