2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

canom.. bu isi ölcmeyi sabah yapiyoruz dimi??
bide dilinin altindan diye okumustum galiba.. yoksa benmi yanlis hatirliyorum
:uhm:

canım belki işi garantiye alıp soldanda yumurtan olsun diye klomen verebilirler.....benim 1 ay her iki taraftanda olmuştu yumurtam

yok kız normal muayede acımıyo...sen hiç alttan muayene olmadınmı kız...ben artık kaşarlaştım bu konuda

olmadım hiç yaa sadece 1 defa dr gittim hormon tahlillerime baktı senin bişeyin yok dedi.eşimde sorun var dedi tahliilere bakınca.2 aşılama olmazsa tüp bebek dedi morelım cok bozuldu o gunden sonra inanmadım o dr.şimdi başka dr buldum ona gidicem yeni tahlillerle bakalım ne der kendımıde ilk defa baktırıcam :roflol:aşılama demez inşallah muhahahah kaşarlaştınmı delüüüüüüüü yaaaŞeniz
canom.. bu isi ölcmeyi sabah yapiyoruz dimi??
bide dilinin altindan diye okumustum galiba.. yoksa benmi yanlis hatirliyorum
:uhm:
canım evet sabah yataktan kalkmadan önce dil altına koy ama elinle sıkıca tut dereceyi oynatmadan bekle derce gösterinceye kadar sonra devam et adete kadar belli olurrr inşallah hamıssındır canum Şeniz

balsurat canım sen 3. gün gitki hormon testlerine bakılsın ...geç gidersen olmaz...

canım 3.günü gidemem çünkü dr.muaynanesinde cumartesi günleri bakıyor .mecbur adet bitiminde hafta gidicem .sonra yazar bana hormon tahlilini artık haziran ayı adetinde yaptırırm başa çarem yok yaa

acaba özel labaratuvara gidip labaratuvarcıya desem hormon tahlılelrının hepsını yaptırmak ıstıyorum yaptırsam gotursem dr kabul edermikiCADIARZU

canım 3.günü gidemem çünkü dr.muaynanesinde cumartesi günleri bakıyor .mecbur adet bitiminde hafta gidicem .sonra yazar bana hormon tahlilini artık haziran ayı adetinde yaptırırm başa çarem yok yaa

canım yaptırdıysan homonları gerkemez...o zaman sen 10 veya 11 gün gitki yumurtalarını görsün

canım evet sabah yataktan kalkmadan önce dil altına koy ama elinle sıkıca tut dereceyi oynatmadan bekle derce gösterinceye kadar sonra devam et adete kadar belli olurrr inşallah hamıssındır canum Şeniz

hmm.. fisfisfis
neyse ölcmeye baslim bari ben.. bi ümit.. belki tutmustur yavrum..
:sm_confused:

ben iki ay önce kadin doktoruna rutin kontrole gittim.. kontrol etti.. ne rahimde nede yumurtaliklarda her hangi bi sorun yok dedi.. o spekulum denilen seyle yumurtalara bakti.. ama her hangi bi hormon testi istemedi..
sordu sadece düzenli regl oluyormusn diye .. evet dedim..
sende herhangi bi sorun yok.. tipik dogurgan türk kadinisin dedi..tatlicadiarzu

simdi ben bide hormon testi yaptirimmi yaptirmimmi
CADIARZU

merhaba cerez bence hormon testlerini yaptırman gerekiyor bendede hiç bir sorun olmadığı halde doktorum yaptırmamı söylemişti çünkü her ay adat gören kadın yumurtluyor anlamına gelmiyor ben yaptım hiç bir sorun çıkmadı ama iyikide yaptırmışım sende yaptır ve rahatla a.s.

tavsiyen icin tsk ederim canim.. doktorula konusurum.. gerek duyarsa

kıs beni taklitmi ediyon gene geldim 3saattir yürüyorum öldüm yaw.ben zayıflamaktan vazgeçtim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…