- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
Ohhh Bi Güzel Uyumuşum Ki Sormayin Kalkmak Istemedi Canim.....
giznur bende evdeki halimle resim çektim.gerçi suratım gözükmüyo ama idare et artık yüzümü gösteremem bişey mişey olur ,du bakim sayfaya koyayım.mucuk
haydeç canım Allah bağışlasın ..cinsiyetleri ve yaşlarını canım sölesene ..benimde bi kızım var 13 yaşında ...inşallah ikincisi de olur...
ya kızlar ben şimdi bu ayın 7 sinde adet oldum, yumurtlama günüm tam ne zaman oluyo
haydeçim hoşgeldin .............
benim ilk kızım 19 yaşında 2. kızım 15 yaşında oğlumda 4 yaşında rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğuŞeniz
ne mutlu sana canım AlLAH hayırlı evlatlar yapsın .kız dördüncüyümü düşünüyon 2009da hamilelik için buraya takılıyozda valla öle bi niyetin varsa bravo derim..
aman allah korusun fundayı kıramadımda geldim kafayı yerim laelaelaelaelaesonra allah isteyene versin
zeyeeeeeeeeeepppppppppppppp kız gene mi uyudun.
:roflol::roflol: vallamı gız bilirim yengeç burçları çok inatçı olur . bende yengecim biliyorum ..ne yolu yürüdüki taksiye falan binseymiş ya..kesin kocasına inat bişidir bu ..:))))))))))))))))))))
kıslar merhaba.bu ay adetım gecıkınce doktora gıtmıstım.adet sokturucu verdı duphaston hapım pazar gunu bıttı.pazar gunu bıraz leke geldı kahverengı,pazartesıde cok az geldı.dunden berı hıc bırsey gelmemıstı.bende sabah erkenden ılk ıdrarımla test yaptım.ılk basta tek cızgı cıktı yaklasık 15-20 dakıka sonra ıkıncı cızgı belırdı ama cok sılıktı acık pembe cıktı.testte 30 dakıkadan sonrakı sonucları degerlendırmeyın yazıyordu.:çok üzgünüm:
neyse umutlandım tabı.yaklasık 1 saat once wc ye gıttım kırmızılar gelmeye baslamıs.senağlamasenağlama
ya bu nasıl ıs anlamadım.bundan oncekı yaptıgım testlerde hep tek cızgı cıkıyordu sılık cızgıyı gorunce cok sevınmıstım ama hevesım kursagımda kaldı.senağlamasenağlama
cok uzgunum,moralım cok bozuldu..:a015:
sana ne desek fayda ederki?:teselli:
sirayla hepimiz ayni durumu yasiyoruz canim :1no2:
ama bu ay olmazsa bidakine.. illa olucak bi gün.. hem öyle silik milik degil. belirgin ikicizgo görcez bizde.. yeterki umudunu yitirme :teselli:
slm balcım nasılsın?:içelim:slm kızlarrrrrrrr:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?