- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
Ya Inşallah Hepimiz 2009 Kadar Hamiş Kalabilir...bu Sayfalarida Yeni üyeler Doldurur Bizde Hamişler Sayfasina Geçiş Yapariz Ne Güzel Olur...
Ya Inşallah Hepimiz 2009 Kadar Hamiş Kalabilir...bu Sayfalarida Yeni üyeler Doldurur Bizde Hamişler Sayfasina Geçiş Yapariz Ne Güzel Olur...
CANIM FUNDA ARKADAŞIMIZ BAZI OLAYLARI O TOPİĞE TAŞIDIĞI İÇİN KAPANDI..KAYDINIDA SİLMİŞLER ÇOK ÜZÜLDÜK.....:çok üzgünüm:
HMMM... YANİ OLAYLIMI BAŞLADIK YANİ?şakkıdı
CANIM FUNDA ARKADAŞIMIZ BAZI OLAYLARI O TOPİĞE TAŞIDIĞI İÇİN KAPANDI..KAYDINIDA SİLMİŞLER ÇOK ÜZÜLDÜK.....:çok üzgünüm:
MALESEF ÖYLE OLDU CANIM..O SAYFA KAPANINCA BURDAN DEVAM EDİYOZ...UMARIM BİDAHA BÖYLE ÜZÜCÜ ŞEYLER OLMAZ...:1no2:
hürremcim burda hamiş listesi yapılırsa seni görmeyi çok isterim
yaf ne zaman doldurdunuz bu sayfayı ya amma gevezesiniz aaa...takip edemedim valla ...
kızlar bu gün yürüyüş yaparken yanımda g,den bi ailenin çok tatlımı tatlı güzelmi güzel bi kızları vardı ..birden çocuğa bişiler oldu ..ağzından kan akıyodu ..meğer tel tokasını yutmuş nefes alamamaya başladı . Allahtan özewl hastane yakındı ..adam koşarak kucağında götürürken bağırıyodu yardım edin diye .. bende arkalarından koştum ..acilde müdahale yaptılar ama çocuğun ciğerine gitmiş galiba acilen ameliyata alıcaklardı ..ben çok üzüldüm ağladımda sonra dayanamadım uzaklaştım ordan . çocuğunuz olunca bu tür kazalara ne olur dikkat edin arkadaşlar ..
Hürrem Nerden Büyütüyon Ya Bu Yazilari ...söyleyin Ya Ne Olursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?