2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

Ya Inşallah Hepimiz 2009 Kadar Hamiş Kalabilir...bu Sayfalarida Yeni üyeler Doldurur Bizde Hamişler Sayfasina Geçiş Yapariz Ne Güzel Olur...

Ya Inşallah Hepimiz 2009 Kadar Hamiş Kalabilir...bu Sayfalarida Yeni üyeler Doldurur Bizde Hamişler Sayfasina Geçiş Yapariz Ne Güzel Olur...

benim için hamiş kalmak zor aslında,eşim askerde... eh artık yanına gittiğim zaman denk gelirse ne ala kafamçokkarıştı inşallah herkes sağlıklı evlat sahibi olur yerimseniben

hürremcim burda hamiş listesi yapılırsa seni görmeyi çok isterim

AYYY CANIM BENİM ÇOKK TATLISIN YAAA...!!!!!
BENDE KENDİMİ O HAMİŞ LİSTESİNE YAZDIRMAYI NE ÇOK İSTERİM Bİ BİLSEN...
DİLERİM O HAMİŞ LİSTESİNDE HEPİMİZ OLURUZ.. HAYIRLISIYLA....İNŞALLAH....yerimseniben

yaf ne zaman doldurdunuz bu sayfayı ya amma gevezesiniz aaa...takip edemedim valla ...
kızlar bu gün yürüyüş yaparken yanımda g,den bi ailenin çok tatlımı tatlı güzelmi güzel bi kızları vardı ..birden çocuğa bişiler oldu ..ağzından kan akıyodu ..meğer tel tokasını yutmuş nefes alamamaya başladı . Allahtan özewl hastane yakındı ..adam koşarak kucağında götürürken bağırıyodu yardım edin diye .. bende arkalarından koştum ..acilde müdahale yaptılar ama çocuğun ciğerine gitmiş galiba acilen ameliyata alıcaklardı ..ben çok üzüldüm ağladımda sonra dayanamadım uzaklaştım ordan . çocuğunuz olunca bu tür kazalara ne olur dikkat edin arkadaşlar ..

senağlamaUff ne kadar üzücüdü kötü bir durum .allahım görünür görünmez kazlardan krousun evlatlarımızı :çok üzgünüm:

zeynepp gelısmıs cevaplara gırıyorsun EBATLAR YAZIYOR ORDA oraya basıyorsun 1-2-3 yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…