2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

Ya ben bişe sorcam kızlar yerimi bilmiyorum.....
Sabah vajinamdan sümüksü bir akıntı geldi, yoğunduda...
dün gece ilişkiyede girmiştik...
ne bu bilen varsa söylesin lütfen

canım o akıntı yumurtladığını yada bugün yarın yumurtlayacağını gösterir,bence bugün ve yarını iyi değerlendir yerimseniben

bende 8 aydır uğraşıyoruz ama olmuyor bu ay cok heveslendim 4 un geçmişti belirtilerde vardı ama test aldım negatif cıktı ertesigun adet olmusum yıkıldım

Ayyyy.... bende öyle tahmin etmiştim...Allahım işallah işallah yaa:asigim:

hadi bakalım inşallah,ben de beklemedeyim bugün adet tarihim... ama belirti yok,göğüslerim bile acımıyo CADIARZU sadece bugün akıntım arttı,ne kasık ağrısı ne de bulantı hiçbir şey yok... bu hafta sonuna kadar bekliyeceğim bakalım

canım göğüsler 23 gün olucak nerdeyse hala yanları elleyince acıyor sinir oldum Kötü Kazen

canım inşallah hamişsindir :dance: bugün sabah ateşimi ölçtüm 36,3 çıktı,bugün benim adet günüm geçen ay adet günümde ateşim 36,1 olmuştu... hamişlikte ateşin kaç olması gerekir ki? kişiden kişiye değişir mi?

kıslar bende geldım..:dance:bende 2009 a kadar hamıle kalmak ıstıyorum..ınsallah hep bırlıkte kalırız.
artık herkesın sormasından kucuk eltın hamıleymıs sende yokmu bırseyler demelerınden bıktım.Kötü Kazen
cok sukur dun gece adet oldum.artık benımde adet gunum var.:a015:

kızlar bu ateş meselesi ne :uhm: ben bunu bilmiyorum
benimde dün olmam lazımdı ama hala yok

canım sabahları uynadıgında yataktan kalkmadan atesını olcuyorsun hergun aynu saatte..eger atesın yumurtlama donemınden sonra yuksek cıkıyorsa buyuk ıhtımal hamılesın..adet olacagı yakın atesın dusuyor cunku.bu konuyla ılgılı daha genıs bılgı ıcın forumda ates olcme yontemı baslıgını ıncele canım..sevgıler..yerimseniben

merhaba kizlar..
tasinmisiz.. :uhm:
ama olsun.. kimler var bakim??

funda, zeynep, giznur balim. burdamisiniz sizdee
:sm_confused:

merhaba rosem.. benimde benden bir yil sonra evlenen eltim hamile.. anlican ayni soryula sIk sIk bende karsilasiyorum.. ama umursamiyorum.. herkesin aile hayati kendine.. :dilcikar:

üyeliğim iptal olmadı yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.nasıl sevindim anlatamam.ben bu sevinçle hamişte kalırım valla

üyeliğim iptal olmadı yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.nasıl sevindim anlatamam.ben bu sevinçle hamişte kalırım valla

huhu kusuuuuuuuuuuuuuuum hosgeldin.. kiz bi girmedim neler olmus ya.. ama üyleigin iptal edilmemis ya, en önemlisi bu..

kalda hamile görelim nasil kaliniyormus
:1hug:

merhaba kizlar..
tasinmisiz.. :uhm:
ama olsun.. kimler var bakim??

funda, zeynep, giznur balim. burdamisiniz sizdee
:sm_confused:

canııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım.hep benim yüzümden sayfa gitti.çok özür dilerim herkesten:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…