2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

bazı kişilerde bu uygulama allerjiye neden olabilio .. Rahimin içini döşeyen ve gebeliğin yerleştiği endometrium tabakasının normal şekilde geliştiğini ve bir gebeliği taşıyabilecek özelliklere sahip olup olmadığnıı,.dr un takip edeceği için korunun demiştir
birde gebeliğin sorunsuz bir şekilde miada kadar devam edip edemeyeceğinı, tüplerinin hamile kalmanı etkileyecek çevre organlarla yapışık olup olmadığına ve yumurtalıkların durumunada bi bakacaktır .yanı her ihtimale karşı bunlar inşallah hamile kalabilirsin canım

Son düzenleme:
bende hamiş olabilimmi çok istiyomda benide eklermisiniz 6ay vardaha yılın bitmesine belki şans banada güler bu arada nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benide ekleyin

slm arkadaşlar birgül canım sen ne yazmıştın .....
şeker pembe canım zeynep arkadaşımız liste yapmıyo ..hamiş kalanları yapıcak zannedersem ...inşallh hamiş olarak listeye gireriz canım .

slm arkadaşlar birgül canım sen ne yazmıştın .....
şeker pembe canım zeynep arkadaşımız liste yapmıyo ..hamiş kalanları yapıcak zannedersem ...inşallh hamiş olarak listeye gireriz canım .

canim burdamisiniz diye yazdim bide fullu arkadasla fundayi karistirdim nasilsin giznur uzun zamandir görüsemiyoruz

iyiyim canım geziyom öyleine ..işte gece kuşu bi benim zannediyodum ..nası canım varmı bi sıkıntın

Kızlar ben artık bu tarz bebek-gebelik düşüncesinde kafamı takacağım topiklere girmiycem .Çünkü böyle olmayacak her okudum şeyden etkileniyorum artık herşeyi oluruna bırakıcam.sadece hamiş tebriklerine gelirim .Allaha emanet olun

balımmm biz burda gebelikten öyle çok bahsetmiyoruzki nereye gidiyon bakiimmm...ne güzel muhabbet edip kafa dağıtıyoz bitanem....gitmeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…