2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

kızlar merhabaaa a.s. nasılsınız bakalım... ben daha adet olmadım ama hamile değilim sanırım göğüslerimde de değişiklik yok tatlicadiarzu sizlerde durum ne kızlar CADIARZU

Son düzenleme:
benim günüme daha var.ama şimdiden göğüslerim ağrıyo.genelde her ay olur bu.bişey varmı bilmem.hayırlısı

canım adet tarihim 19 mayıstı ama son aylarda düzensiz geldiği için çok da emin değilim bu tarihten,ya ne bileyim hamile değilim sanırım bugün de olmazsam yarın yada hafta sonu test yapacağım... hayırlısı kızlar inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz

hadi insallah hamissindir canim a.s.

belirtiler icin iki sorum var hatunlar.
1. (ayiptir söylemesi) kabizlikda bir belitrimi tatlicadiarzu
2. dün aksamdan beri alt tarafta kasilmalar var.. ani gelip.. bi 5-6 saniye sürüyor.. sonra yok oluyor...hmm
:uhm:

belirtiler icin iki sorum var hatunlar.
1. (ayiptir söylemesi) kabizlikda bir belitrimi tatlicadiarzu
2. dün aksamdan beri alt tarafta kasilmalar var.. ani gelip.. bi 5-6 saniye sürüyor.. sonra yok oluyor...hmm
:uhm:

valla ben bi halt anlamadım .belirtimikine

valla ben bi halt anlamadım .belirtimikine

düsünüyrumda.. balim gebelik sayfalarina girmemekle nerdeyse hakli.. arkadaslarin belirtilerini okuyoruz.. sonra basliyoruz vücudumuzu dinlemeye.. acaba sumu acaba bumu.. cok kafamiza takiyoruz..
e sakininlan göze cöp girer misali dikkat ettikce pimpiriklendikce olmuyor anacim
tatlicadiarzu

bencede bi süre bendemi girmesem diye düşünmüştüm.acaip etkileniyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…