- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
kızlar merhabaaa a.s. nasılsınız bakalım... ben daha adet olmadım ama hamile değilim sanırım göğüslerim yeni yeni bastırınca acımaya başladı yanlardan tatlicadiarzu sizlerde durum ne kızlar CADIARZU
kızlar merhabaaa a.s. nasılsınız bakalım... ben daha adet olmadım ama hamile değilim sanırım göğüslerimde de değişiklik yok tatlicadiarzu sizlerde durum ne kızlar CADIARZU
hadi insallah hamissindir canim a.s.
canım adet tarihim 19 mayıstı ama son aylarda düzensiz geldiği için çok da emin değilim bu tarihten,ya ne bileyim hamile değilim sanırım bugün de olmazsam yarın yada hafta sonu test yapacağım... hayırlısı kızlar inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz
slm kızlar ben yeni katıldım allah hapimize nur topu evlatlar verir inşallah
belirtiler icin iki sorum var hatunlar.
1. (ayiptir söylemesi) kabizlikda bir belitrimi tatlicadiarzu
2. dün aksamdan beri alt tarafta kasilmalar var.. ani gelip.. bi 5-6 saniye sürüyor.. sonra yok oluyor...hmm :uhm:
bu cok hosuma gittiiii ŞenizŞenizŞenizŞeniz
valla ben bi halt anlamadım .belirtimikine
düsünüyrumda.. balim gebelik sayfalarina girmemekle nerdeyse hakli.. arkadaslarin belirtilerini okuyoruz.. sonra basliyoruz vücudumuzu dinlemeye.. acaba sumu acaba bumu.. cok kafamiza takiyoruz..
e sakininlan göze cöp girer misali dikkat ettikce pimpiriklendikce olmuyor anacim tatlicadiarzu
bencede bi süre bendemi girmesem diye düşünmüştüm.acaip etkileniyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?