- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
kıs zeynep uyuyomuydun .bende önemli bişey oldu sandım. :mymeka:
kıslarr doktora gittim bugün. bana da klomen verdi. bi problem yaratmaz dedi. ama endişelendim açıkcası. bazılarında kist olduğunu duydum da.???
kıslarr doktora gittim bugün. bana da klomen verdi. bi problem yaratmaz dedi. ama endişelendim açıkcası. bazılarında kist olduğunu duydum da.???
kıslarr doktora gittim bugün. bana da klomen verdi. bi problem yaratmaz dedi. ama endişelendim açıkcası. bazılarında kist olduğunu duydum da.???[/QUOTE
canım bendede kist varken kullandım 3cm di kistim bir hafta içinde 6cm e çıktı ve yanındada küçük küçük 4 tane daha kist oluştu...bu bir hafta içinde felaket karın ağrıları çektim ve kendimi doktorda buldum hemen ameliyat dedi hiç zaman kaybetmeyelim dedi...ve bütün bunlar doktor kontrolü altındayken oldu...çok tedirgin oldu hatasından dolayı...ben hemen başka bi doktora gittim..bi doktorun kist varken nasıl böyle bi ilaç verdiğine hayret etti seni bile bile ateşe atmış dedi...o doktorda ameliyat dedi..amaönce çatlatma iğnesiyle deneyelim bir hafta bekleyelim dedi..ve igneyle kistlerim küçüldü..iki ay içinde yok oldu doktorum sayesinde...bitanesi duruyor 3cm...doktorumzararsız diyo...anlıcanız ameliyattan döndüm
canlarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?