2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

kıslarr doktora gittim bugün. bana da klomen verdi. bi problem yaratmaz dedi. ama endişelendim açıkcası. bazılarında kist olduğunu duydum da.???

kıslarr doktora gittim bugün. bana da klomen verdi. bi problem yaratmaz dedi. ama endişelendim açıkcası. bazılarında kist olduğunu duydum da.???

CERENCİM BENDE BU AY TEKRAR BAŞLADIM KULLANMAYA....2 AY KULLANIP SONRA ARA VERDİM Bİ AY...AMA O AYLARDA KİST OLMADI...İNŞALLAH YİNE OLMAZ.....

kıslar nerdesiniz??????????????ben 8 aydır klomen kullanıyorum ondan önce bi 8 ay da gonophene kullanmıştım..ikiside aynı içerikte olan ilaçlar..maşallah bir buçuk senedir bende kist falan yapmadı...

tabiki ben istisnayım...sizleri tedirgin etmek için anlatmadım...sadece dikkatli olun ...doktorunuzu çok iyi seçin...öyle doktorlar varki insan sağlığına hiç önem vermiyo.para gelsinde gerisi önemli diil onlar için...

öyle Tabi Canim..her Doktora Güven Olmuyor..sonuçta Sağliğini Emanet Ediyosun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…