2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

cereeeeeeeeeeeezzzzzz
fundaaaaaaaaaaaaaaaaa
YEDİM SİZİ TERBÜYESÜZLER..klava:....DEMEK AZ YOKLUĞUMDA HEMEN DEDİKODUMU YAPIYONUZ..:mymeka:.SİZİ Bİ YAKALARSAM VARYAAAAAAA Çok üzgünüm çoook
BEN BUGÜNDEN BERİ GEZİYOM ...DAHA EVE YENİ GİRDİM GÜNAHIMI ALDINIZ.....KÜSTÜM SİZE:dilcikar:

bitanem hosgeldin hele.. yedigin ictigin senin olsun gezdigin yerleri anlat hele..
kiz bu funda varya bu funda.. neyse bisi söylemicem.. ama hep beni o gaza getiriyor ya
:icecream:

bitanem hosgeldin hele.. yedigin ictigin senin olsun gezdigin yerleri anlat hele..
kiz bu funda varya bu funda.. neyse bisi söylemicem.. ama hep beni o gaza getiriyor ya
:icecream:

kıs seni döverim ha:mymeka: demek yokluğumu fırsat bilip üstüme atıyosun suçu ha. klava:

kıs sen ne çok geziyosun be.otur evinde azcık aaaaaaaa.valla sana bi gelcem bidaha gitmiycem görürsün sırnaşık şey

eee ben size demedimmi zeynep duymasın yolar sizi walla diyeeee....benden günah gitti..ben uyardım sizi......:sm_cool::sm_cool:

kıslarr doktora gittim bugün. bana da klomen verdi. bi problem yaratmaz dedi. ama endişelendim açıkcası. bazılarında kist olduğunu duydum da.???

merhaba cerencim. ben bir an önce olsun diye aceleci davrandığım için aralık ayında doktorum bana da klomen+çatlatma iğnesi vermişti. o güne kadar saat gibi işleyen adetlerim (ki arada düşük ve boş gebeliğime rağmen) aralıktan beri hala düzene girecek. klomen bende kist yaptı. yetmedi kistim büyüdü. iki ay onunla uğraştım. şimdide hala adetlerimin eskisi gibi düzene girmesini bekliyorum.

tabiki her bünye farklı ve bunlar sakın seni korkutmasın. kendini çok iyi takip et. reglin gecikirse hemen doktora git. inşallah sende hemen bebişini getirir.

bu arada ben haftada bir hamama gidiyorum. doktorum rahime, enfeksiyona vs.. iyi gelir demişti. hiçte sevmem ama gidip giriyorum. napalım, herşey önce sağlık, ardından da sağlıklı bebişler için.yerimseniben

ya kıslar konuyla alkası yok ama link nasıl veriliyo.mesela başka sayfadaki topiğin linki lazım nerden bulcam kafayı yiycem imdaaaaaaaaaaaaaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…