- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
kiz valla yaziyodu gii.. iyi okumamissin demekki ..
senin gözlerinin dinlenmeye ihtiyaci var galiba :icecream:
kıs ben burda hüngür hüngür salya sümük alıyom sen dondurma yalıyon.:mymeka:
ben yorgunum biraz.ayağımı uatıp koltuğa yatcam.tv izliycem.byeeeeeeeeeeeeeeeee canlarım
ben ben ben ben ben..................
sendemi sendemi sendemi :bbo:
insallah insallah insallah :1hug:
sağol canımıniçi inşallahhŞenizŞenizŞeniz
kıslarr doktora gittim bugün. bana da klomen verdi. bi problem yaratmaz dedi. ama endişelendim açıkcası. bazılarında kist olduğunu duydum da.???[/QUOTE
canım bendede kist varken kullandım 3cm di kistim bir hafta içinde 6cm e çıktı ve yanındada küçük küçük 4 tane daha kist oluştu...bu bir hafta içinde felaket karın ağrıları çektim ve kendimi doktorda buldum hemen ameliyat dedi hiç zaman kaybetmeyelim dedi...ve bütün bunlar doktor kontrolü altındayken oldu...çok tedirgin oldu hatasından dolayı...ben hemen başka bi doktora gittim..bi doktorun kist varken nasıl böyle bi ilaç verdiğine hayret etti seni bile bile ateşe atmış dedi...o doktorda ameliyat dedi..amaönce çatlatma iğnesiyle deneyelim bir hafta bekleyelim dedi..ve igneyle kistlerim küçüldü..iki ay içinde yok oldu doktorum sayesinde...bitanesi duruyor 3cm...doktorumzararsız diyo...anlıcanız ameliyattan döndüm
canım bana da baktı,kist yokmuş. kist olsa vermeyecekti zaten. umarım oluşmaz. bir kutu iç bekle dedi. yasakkelime
cereeeeeeeeeeeezzzzzz
fundaaaaaaaaaaaaaaaaa
YEDİM SİZİ TERBÜYESÜZLER..klava:....DEMEK AZ YOKLUĞUMDA HEMEN DEDİKODUMU YAPIYONUZ..:mymeka:.SİZİ Bİ YAKALARSAM VARYAAAAAAA Çok üzgünüm çoook
BEN BUGÜNDEN BERİ GEZİYOM ...DAHA EVE YENİ GİRDİM GÜNAHIMI ALDINIZ.....KÜSTÜM SİZE:dilcikar:
bitanem hosgeldin hele.. yedigin ictigin senin olsun gezdigin yerleri anlat hele..
kiz bu funda varya bu funda.. neyse bisi söylemicem.. ama hep beni o gaza getiriyor ya :icecream:
cereeeeeeeeeeeezzzzzz
fundaaaaaaaaaaaaaaaaa
YEDİM SİZİ TERBÜYESÜZLER..klava:....DEMEK AZ YOKLUĞUMDA HEMEN DEDİKODUMU YAPIYONUZ..:mymeka:.SİZİ Bİ YAKALARSAM VARYAAAAAAA Çok üzgünüm çoook
BEN BUGÜNDEN BERİ GEZİYOM ...DAHA EVE YENİ GİRDİM GÜNAHIMI ALDINIZ.....KÜSTÜM SİZE:dilcikar:
kıslarr doktora gittim bugün. bana da klomen verdi. bi problem yaratmaz dedi. ama endişelendim açıkcası. bazılarında kist olduğunu duydum da.???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?