- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.441
bende Hamış Olmak ıstıyorum Kızlar Artık Benıde Ekleyın Lısteye.zaten Bu Lıstelerın Bır Numaralı Kisısıyım Ben Maalesef.
kızlar, Pazartesi Günü Rahim Filmi çektiricem. Yaptırmadığım Bi O Kalmıştı, Onu Da Yaptırayım Da Bi Tarafım Kusur Kalmasın. Daha önce çektirenler, öncesinde Ve Sonrasında Nasıl Hazırlıklı Olmalıyım? öncesi Ve Sonrası Neler Yapmam Yada Yapmamam Gerekiyor?
Doktorum Az Anestezi Alda Yaptır Dedi Ama Ben Anestezi Almak Istemiyorum. çok Mu Acır, Pişman Olurmuyum?
Ayrıca Dün Tüm Hormon Testlerimin Yapılması Için Kan Verdim. Onlarında Sonucunu Pazartesi Alıcam. Kesin Birşey çıkar O Sonuçlardan. Hatta Erken Menopoz Demesini Bile Bekliyorum.:çok üzgünüm:
günaydın zeynepcim ..hayırlı cumalar ..hani şu cuma günü hamiş kalma meselesi vardı ya ohhh sana da cuma güne denk geldi .. ne haber........:roflol::roflol::roflol:
he..hee...he...iğneyi yedin ya sıcak basmış gııız seni......ateşli gacı seni ..sırnaşık şey
günaydın şekerler nasılsınız yeni gördüm bu topiği.....
adetime 5 günüm kaldı göğüs ağrım hiç yok sanırım bu ay da tutmadı....zaten bu sabah ateşimde 36,7 çıktı....sanırım adet olcam...ya ama adetten önce göğüslerim şişer ve acırdı hep neden olmadıki bu ay...
günaydın şekerler nasılsınız yeni gördüm bu topiği.....
adetime 5 günüm kaldı göğüs ağrım hiç yok sanırım bu ay da tutmadı....zaten bu sabah ateşimde 36,7 çıktı....sanırım adet olcam...ya ama adetten önce göğüslerim şişer ve acırdı hep neden olmadıki bu ay...
kız ozaman sen yumurtlamadın ..yumurtlama olmayınca gögüslerim pörsüyüveriyo ..sırnaşık şey
yok kız onunla alaksı ben yumurtluyomda ne oluyo yinede şişmiyo..eskiden davul gibi olurdu...şaşırdı onlarda zavallılar...
benim bu ay göğüslrim daha dolgun özellkle şu 2 gün dür acıyo desem yeridir .. kız istermisin bu sefer tutsun ..:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?