2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

kızlar, pazartesi günü rahim filmi çektiricem. yaptırmadığım bi o kalmıştı, onu da yaptırayım da bi tarafım kusur kalmasın. daha önce çektirenler, öncesinde ve sonrasında nasıl hazırlıklı olmalıyım? öncesi ve sonrası neler yapmam yada yapmamam gerekiyor?

doktorum az anestezi alda yaptır dedi ama ben anestezi almak istemiyorum. çok mu acır, pişman olurmuyum?

ayrıca dün tüm hormon testlerimin yapılması için kan verdim. onlarında sonucunu pazartesi alıcam. kesin birşey çıkar o sonuçlardan. hatta erken menopoz demesini bile bekliyorum.:çok üzgünüm:

Canim Gebelik Sayfasinda Hsg Ile Ilgili Yazilar Var Onlari Bulabilirsin Ayrintili Anlatiliyo Orda..sadece Sana çok Kolay Olmadiğini Söyleyebilirim Ama Mecbur Kalirsak çektirecez Başka çaremiz Yok...

günaydın zeynepcim ..hayırlı cumalar ..hani şu cuma günü hamiş kalma meselesi vardı ya ohhh sana da cuma güne denk geldi .. ne haber........:roflol::roflol::roflol:

he..hee...he...iğneyi yedin ya sıcak basmış gııız seni......ateşli gacı seni ..sırnaşık şey

günaydın şekerler nasılsınız yeni gördüm bu topiği.....
adetime 5 günüm kaldı göğüs ağrım hiç yok sanırım bu ay da tutmadı....zaten bu sabah ateşimde 36,7 çıktı....sanırım adet olcam...ya ama adetten önce göğüslerim şişer ve acırdı hep neden olmadıki bu ay...

günaydın zeynepcim ..hayırlı cumalar ..hani şu cuma günü hamiş kalma meselesi vardı ya ohhh sana da cuma güne denk geldi .. ne haber........:roflol::roflol::roflol:

SADİST NEÖLCEK....CUMA MUMA DİNLEMEM AKŞAMA İŞ VAR AMA YARIN AKŞAMDA YAPIN DEDİ DR...BİDE YARIN TEKRAR GİDİCEM ÇATLAMIŞMI DİYE BAKICAK...:dance:

kız ozaman sen yumurtlamadın ..yumurtlama olmayınca gögüslerim pörsüyüveriyo ..sırnaşık şey

HOŞGELDİN CANIM...benimde önceleri adetten önce göğsüm çok ağrırdı artık kaç aydır tık yok..neden bilmem...

bizim çalışmalar aynı zamana denk düştü zeynepcim ..eeee bende boş durmuyom ..herılt .. ama bu ay ne klomen ne çatlatma nede stres var .. bişey yok .. bide böle deneyim ..şakkıdı

benim bu ay göğüslrim daha dolgun özellkle şu 2 gün dür acıyo desem yeridir .. kız istermisin bu sefer tutsun ..:sm_cool:

olurmu olur uğraşmadın ya bu ay belki tutar...bendede hiç stres yok alıştırdım kendimi çünkü olmıycak gibi geliyo hep...o yüzdende stres yapmıyom...ne yapalım sağlık olsun dimi yaaaa:dance:

sabah sabah bu ne yaaa..okudum şu intihar girişimini...insan sanal alemde yazışınca karşındakinin yalanmı doğrumu söylediğini bilemiyosun...allah yardımcısı olsun...

hayırlı cumalr.zeynepcim buda 2.için çalışanlara mı? hadi, hayırlısı arkadaşım..yazmakla olcaksa yazalım bakalımtatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…