G
gulenbalon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.461
sabah sabah bu ne yaaa..okudum şu intihar girişimini...insan sanal alemde yazışınca karşındakinin yalanmı doğrumu söylediğini bilemiyosun...allah yardımcısı olsun...
tatlım Kusura Bakma Ama Nerde Okudun Intihar Girişimini........
Evelsi Akşamda Izlediğim Haberle Benim Kanım Dondu Belki Izlemişsinizdir 17 Yaşında Genç Bir Kız Internnette Site Açmış Annemi Nasıl öldürebilirim Diye Arkadaşlarından Aldığı önerilerle Annesini 13 Parçayamı Ne Bölmüş Bu Nasıl Bir Vahşettir Anlayamadım Gençliğimiz Nereye Gidiyo Biz Evlat Diye çırpınıyoruz Rabbim Hepimize Hayırlı Evlatlar Versin Aminnnnnnnnnnnnnnn..............
Hayir Canim 17 Yaşinda Erkek O Satanistlere Karişmiş Saçlarini Kirmiziya Boyatmiş Tirnaklar Uzun Ojeli Falan.... Kesmiş Annesini..bursada Oldu Olay Benim Arkadaşimin Mahallesinde Oturuyorlarmiş.... Allah Hayirli Evlatlar Versin Herkeze
hayirli cumalar arkadaslar..
ay cuma sabahi okuduklerim icimi karatti.. neler oluyor.. nereye gidiyor insanlik
slm arkadaşlar bi sorum var bende 2009 a kadar hamile kalmak istiyorum normalde adet olmama 3 gün var bugün 1 damla geldi ve tık yok ne ağrı ne sızı deli olacağm fisfisfis
belinaycım sen nasılsın canımcım
hayırlı cumalr.zeynepcim buda 2.için çalışanlara mı? hadi, hayırlısı arkadaşım..yazmakla olcaksa yazalım bakalımtatlicadiarzu
zeynoşum sen nasılsın uyuyomusun yoksam gene
canımmm ne uyuması...oğlana anaokulu için kayıt işlemleri varya...iyi bir okul buldum ama bize biraz uzak o yüzden ikametgah tutmuyo..bende nasıl yaparız kayıt buarya dedim müdüre...2 milyar verirsen ekten yerleşebilir...adam hiç utanmadan istedi yaaaa
BAK ÇOOOK KIZDIM YİNE ALLAHIM YAAA. ŞU MEMLEKETTE HERŞEY PARA İLE PARAN YOKSA SÜRÜNÜRSÜN MANTIĞI VAR....NERDE BU DEVLET KARDEŞİMMMMklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?