2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

merhaba kızlar bende bu topiği yeni gördüm ve bende artık hamiş olmak istiyorum. bu ay olacak diye çok heveslenmiştim. Ama adet gördüm normalde ayın 4 ünde oluyordum bu defa 1 hafta erken oldum. gögüs arğrım da vardı. Bu benim ilk hamileliğim olacak tabii olursa. Allah isteyen herkese verir inşallah. Sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)

sabah sabah bu ne yaaa..okudum şu intihar girişimini...insan sanal alemde yazışınca karşındakinin yalanmı doğrumu söylediğini bilemiyosun...allah yardımcısı olsun...

tatlım kusura bakma ama nerde okudun intihar girişimini........

evelsi akşamda izlediğim haberle benim kanım dondu belki izlemişsinizdir 17 yaşında genç bir kız internnette site açmış annemi nasıl öldürebilirim diye arkadaşlarından aldığı önerilerle annesini 13 parçayamı ne bölmüş bu nasıl bir vahşettir anlayamadım gençliğimiz nereye gidiyo biz evlat diye çırpınıyoruz rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin AMİNNNNNNNNNNNNNNN..............

Hayir Canim 17 Yaşinda Erkek O Satanistlere Karişmiş Saçlarini Kirmiziya Boyatmiş Tirnaklar Uzun Ojeli Falan.... Kesmiş Annesini..bursada Oldu Olay Benim Arkadaşimin Mahallesinde Oturuyorlarmiş.... Allah Hayirli Evlatlar Versin Herkeze

aminnn canım yetiştir büyüt binbir zahmetle evlada bakya rabbim islah etsin bizimde yardımcımız olsun...... allahım bir evladımın olmasını istiyorum ama inanın çok korkuyorummm... allahım yardım etsin bizlere inşallah ...........

slm arkadaşlar bi sorum var bende 2009 a kadar hamile kalmak istiyorum normalde adet olmama 3 gün var bugün 1 damla geldi ve tık yok ne ağrı ne sızı deli olacağm fisfisfis

zeynoşum sen nasılsın uyuyomusun yoksam gene

canımmm ne uyuması...oğlana anaokulu için kayıt işlemleri varya...iyi bir okul buldum ama bize biraz uzak o yüzden ikametgah tutmuyo..bende nasıl yaparız kayıt buarya dedim müdüre...2 milyar verirsen ekten yerleşebilir...adam hiç utanmadan istedi yaaaa

BAK ÇOOOK KIZDIM YİNE ALLAHIM YAAA. ŞU MEMLEKETTE HERŞEY PARA İLE PARAN YOKSA SÜRÜNÜRSÜN MANTIĞI VAR....NERDE BU DEVLET KARDEŞİMMMM klava:

BAK ÇOOOK KIZDIM YİNE ALLAHIM YAAA. ŞU MEMLEKETTE HERŞEY PARA İLE PARAN YOKSA SÜRÜNÜRSÜN MANTIĞI VAR....NERDE BU DEVLET KARDEŞİMMMM klava:

aynen canım adam bide glir durumumuzu eğitim durumumuzu bile soruşturdu...sanki işe giriyoz...yada kredi çekiyoz bu nasıl bir durum anlamıyom....parası olmayanlar kötü okula göndersin bize ne mantığı ...paran varsa düdüğü çalarsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…