2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

klomen Erken Yumurtlamaya Sebep Olmuş Olabilirmi????:bbo:

Canim Senin Dr Yumurta Takibi Yapmiyomu..yumurtalar Yaklaik 20 Mm Olunca çatlatma Iğnesi Yapiliyo...ben 13. Gün çatlatma Iğnemi Oldum 15. Gün Gittim çatlamişlar....yani Yumurtlaman Erken Olabilir çünkü Ilaç Onlari çabuk Geliştiriyo...sen Kaçinci Günündesin Ilacin Bittimi

zeynep, sen daha önce de klomen kullanmışmıydın?

maşallah valla zeynep. ben bir kere kullandım hayatım karardı. 3 yumurtam olmuştu benim. çatlatma iğnesine rağmen kist oluştu bende. Aralık ayından beri adetlerimin düzene girmesini bekliyorum. bu klomen bi beni böyle allak bullak yaptı herhalde.kafamçokkarıştı

peki senin yumurtan gelişmiyormuda doktorun klomen veriyo? bana sadece ben aceleci davranıyorum diye vermişti. kendi kendime ettim yani.klava:

salağım ben salak. bir an önce bebek olsun diye vücudumun dengesini bozarsam böyle olur işte. şimdi belki daha çok beklemek zorunda kalıcam.

Canim Bi Dr Bana Yumurtalarim Zayif Diye Vermişti...ama şimdiki Dr Um Bu Aydan Sonra Klomensiz Beni Takip Edecek Yumurta Durumuma Bakacak...herhalde öteki Dr Bende Senin Gibi Acele Ettiğim Için Klomen Başladi...

herşeyin hayırlısı olsun canım ya. yarın rahim filmi için randevum var ama hürremin sayfasındakileri okuduktan sonra tırstım biraz. kendi doktorum yapmıycak. hastaneye randevu saatimden önce gidip filmi çekecek doktorla görüşmeye çalışıcam.

Büyük Allah'ım bu çabalarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah. Bizlere bir kez daha cennet kokulu meleklere anne olmayı nasip eyler.

artık nasıl kafama taktıysam, dün gece rüyamda rahim filmi çektiriyodum ve tıkalı çıkıyodu. rüyamda bile çok üzüldüm ya.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…