2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

artık nasıl kafama taktıysam, dün gece rüyamda rahim filmi çektiriyodum ve tıkalı çıkıyodu. rüyamda bile çok üzüldüm ya.:çok üzgünüm:

düşünüp yatmışsın heralde etkisinde kalıp böyle bir rüya görmüşsün canım allah yardımcın olsun bu çektiğin sıkıntıların karşılığı allah güzel bir melek nasip etsin sana ve isteyen herkeze

nerde bu kızlar bugün hayırdır allah allah............sessiz kalmış forum..pazar sessizliği çökmüş üstümüze....

bu arada be de adet oldum bugün öğlende....çok sancılandım...daha yeni kendime gelip bilgisayarın başına oturdum...yarın yada yarından sonra doktor kontrolüme gidicem ...artık iğne tedavisine başlıcazz..zaten raporum da hazır...iğneleri almakla başlıcaz önümüzdeki tura....

merhaba ben geldim...bugün bayağı gezdik piknik yaptık ancak eve giriyom...kimescikler gelmemiş gerçekten evrimcim hakkında hayırlısı olur inşallah canım

Amin inşallah canım. Allah'ım hepimize bir kez daha nasip eder inşallah.a.s.

hayır aslen bursalıyım canımn..beyim sakarya..kader bizi buluşturdu ve şuan baküdeyiz..ama insan alışıyor ilk zaman gibi zor değil elh.a.s

ben bursayı çok severim.eşimin aileside orda yaşıyo.göçmen konutlarında.bikaç ay yaşamıştım bende.bakü nasıl güzelmi?a.s.

merhaba ben geldim...bugün bayağı gezdik piknik yaptık ancak eve giriyom...kimescikler gelmemiş gerçekten evrimcim hakkında hayırlısı olur inşallah canım

kıs nalçak önceden haber verseydinya eşime sordum araba olsaydı giderdik dedi.neyse başka sefere.kıs kene kontrolu yap ha :roflol:

bakü güzel,ekmeğini yediğim yere laf söylemk istememyerimseniben.yakın zamanda 2,5aylık bebeğim karnımsa kalbi durdu ozaman koca şehir dar geldi bana.birde doktorlara güvenmeyince tabi teslimiyet şart insan hayatında.şimdi onların tedavisini yapıyrm.yaza gelcez nasibse türkiyeye.bakalım hayırlısı inş...

kıs nalçak önceden haber verseydinya eşime sordum araba olsaydı giderdik dedi.neyse başka sefere.kıs kene kontrolu yap ha :roflol:

canım öyle rast gele ormana girmedik özel bir tesise gittik...ama dediğin gibi yinede çok huylandım..kaşındım durdum hep sürekli kontrol ettik sağımızı solumuzu....nedir bu kene işi anlamadım giti zate ...eskiden kenler zehirli deilmiş...şimdikiler azmanmı ne..insan sokağa çıkmaya korkuyo....bidahakine anlaşıp beraber gideriz tam kafa dinlemelik yer....biz yine gidicez

kızzzlarr şunların tatlılığına bi bakınnn....ooooffff...offf..iç geçiriyorum ancak....

günaydın şekerlerimmmm...evrimcim sana katılıyorum çok tatlılar ..inşallah bir gün bizimde bunları giydirecek minik ayakçıklarımız olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…