2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

ediyorum inanın ama sizde edin ben hep allahım bana bu mucizeyi yaşat derdim birde ilişkiden önce abdest alıp allahım eşime ve bana bu ilişkiden hayırlı bir evlat nasip et diye dua ederdim ben burada yazılanları cok takip ettım stres yaptım ilk 2 deneme hüsranla sonuclandı çok ağladım bende sorunmu var die dr gittim sorun yok dio sonra annemle konustum rabbim verecekse verir dedi adacayı ısı ölçme falan filan hooppp hepsi rafa kafam rahatladı ve oldu
kısacası lütfen kafanıza takmayın cunku stresin acayip etkisi var unutmayın :teselli:

ya benim baş dönmesi cok oluyordu bana hep tansiyondur yorgunluktan falan diyorlardı kasık ağrısı bide idrara sık sık cıkıyordum midem ufak ufak bulanıyordu ( keşke hep öyle kalsaydı ) hepp erik yiyip duruyordum aklıma düşürmüşlerdi hamileliği ama ben yok artık diyordum kafam acayip rahattı

merhaba arkadaşlar bende 2009 za kadar hamile kalmak istiyorum inşallah iki ay sonra tedaviye başlıyacam umarım burda hepimiz tek tek hamile kalırız burası bize uğur getirir.

yaw takip edemiyorum he. burası mı öteki tarafmı :) adet oldum ben.. 17 hazirana beni yazın anacım :)

Kızlaaaar bende ağustostan sonra korunmamaya başlıcam ama bu üç ay nasıl geçicek. :asigim: İnşallah Allahın izniyle 2009 a hamiş gireriz kızlaaarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…