2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

kizlar benim paydos saati geldi yine cok sükür..
müsadenizle evime dogru yol aliyorum..
kendinize iyi davranin
:icecream:

slm arkadaslar yeni üyeyim bir gafım olursa af ola bende 2009 u beklemeden bile hamiş olmak istiyorum:)

merhaba inşalla cnm 2 ay sonra tedaviye başlıyorum diyosun hayırlı olur hepimiz için bende haziran sonu inşallah 2 tüp denememiz olacak...sorun neydi senin cnm...sağlıcakla kal...

merhaba inşalla cnm 2 ay sonra tedaviye başlıyorum diyosun hayırlı olur hepimiz için bende haziran sonu inşallah 2 tüp denememiz olacak...sorun neydi senin cnm...sağlıcakla kal...

merhaba nehir umarım seninde hayırlı olur tedavin bizim sorun eşimin spermlerinde sayı ve hareket sorunu var ama ben başka rahatsızlıklarım yüzünden tedaviyi bırakmıştık kısmetse temmuz gibi başlarız allahım kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin.

saol cnm ben 4 yıllık eyliyim 2007 bir kez aşılama ve 2008 1 tyüp sonuç negatif inşallah 2 deneme son bulur benim eşimde varikosal amaliyatı oldu şimdi de sorun bende yumurtalarda erken yaşlanma var inşallah cnm hepimiz hamiş kalırız..allahın izniyle dua edelim cnm kendine dikkat et ...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…