2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

bi fikri olan , yada tecrübesi olan arkadaslar..l buyurun cevaplayin.. benden paso.. hicbi bilgim fikrim yok malesef benneyaptımki

slm aykara2.. ben o sıyah lekelenme donlenme olduktan 6 gun sonra olurmuş.. adet kanaması gıbı ama hemen gecermış uzun surmezmış...... hsg ile bır bılgım yok... ama hamile olabılırsın...

aykara canım hsg den sonra kanama artışı olur ama gecikme olmaz .. antibiyotik kullandıysan ama o geciktirir canım
zeynep kız dr a gittinmi tekrar ..çatlamışmısın ...:roflol:

slm aykara2.. ben o sıyah lekelenme donlenme olduktan 6 gun sonra olurmuş.. adet kanaması gıbı ama hemen gecermış uzun surmezmış...... hsg ile bır bılgım yok... ama hamile olabılırsın...

canım bundan 1 hafta önce kalp ağrısından hastaneye gittim.film istediler.gebelik olabilir dedim kan tahlili yaptılar.yani adet tarihimden 3 gün önceydi.negatif çıktı.bu durumda yinede olma ihtimalim varmı sence.

zeynep kız dr a gittinmi tekrar ..çatlamışmısın ...:roflol:[/QUOTE]

gittim kız...2 tanesi çatlamıştı biride çok büyümüştü onu adetle atarsın dedi....5 günde ilişki verdi..çünkü çatlayan yumurtaların sıvıları hala etraflarında duruyomuş hala işe yarar dedi ilişkiye devam edin 5 gün dedi

sanada gün dogdu dimi :roflol:
inmez artik bu kocisinin tepesinden.. araki zeynep hanimi bulasin
:roflol:

delüüüü bana deil asıl eşime gün doğdu.:mymeka:..yıkanmaktan eskidim nerdeyse....bi hamiş kalsam yoruldum artık bu işlerden :bbo:

ay alemsin ya.. cok güldüm :roflol::roflol:
aynisini bende hep diyorum.. su kusu olduk cikdik.. ördek gibi ya :roflol:
kiz hamis kalincada bitleniriz biz be..

ay alemsin ya.. cok güldüm :roflol::roflol:
aynisini bende hep diyorum.. su kusu olduk cikdik.. ördek gibi ya :roflol:
kiz hamis kalincada bitleniriz biz be..

vallahi bitlenebiliriz...okadar çok bunaldıkki bu işten bence adamda rahatlayacak hamiş kalırsam

. :roflol::roflol::roflol:
bende yıkanmaktan küf tutacam ... yazın bu sıcaktata nası çalışcaz yahu...:roflol:

kız daha ısınmadık o kadar temmuzda ne yapıcaz asıl ...allah yardımcımız olsun sıcaktan yapış yapış oluyo insan...

benim gögüslerde 2 gün falan dolgunluk oldu şimdi gene pörsüdü .. valla ben bilem şaşırdım artık bu vücuduma .sanki benimle dalga geçiyo .kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…