- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.781
hosgeldin aykara.. buraya alistinmi yokluguna dayanmak zor.. bagimlilik yapiyor KK:1closedeyes:kızlar ben dayanamadım geri döndüm.((
bu arada bir problemim var bana yardım edermisiniz?
kızlar 15 -20 gün önce hsg çektirdim.adetime 4 gün kala siyah lekelenme oldu.ertesi günde oldu.erken adet oldum sandım ama ondan sonra birdaha gelmedi.şimdi adet günüm 4 gün geçti.kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı oluyor günlerdir ama tık yok.bir fikriniz varmı bu konuda.
hosgeldin aykara.. buraya alistinmi yokluguna dayanmak zor.. bagimlilik yapiyor KK:1closedeyes:
hayir olsun insallah.. neyin var canim :teselli:
hsg den sonra böyle olmuş olabilirmi.bu problemi yaşayan yada yaşayan arkadaşı olan varmı
slm aykara2.. ben o sıyah lekelenme donlenme olduktan 6 gun sonra olurmuş.. adet kanaması gıbı ama hemen gecermış uzun surmezmış...... hsg ile bır bılgım yok... ama hamile olabılırsın...
aykara canım hsg den sonra kanama artışı olur ama gecikme olmaz .. antibiyotik kullandıysan ama o geciktirir canım
zeynep kız dr a gittinmi tekrar ..çatlamışmısın ...:roflol:
gittim kız...2 tanesi çatlamıştı biride çok büyümüştü onu adetle atarsın dedi....5 günde ilişki verdi..çünkü çatlayan yumurtaların sıvıları hala etraflarında duruyomuş hala işe yarar dedi ilişkiye devam edin 5 gün dedi
sanada gün dogdu dimi :roflol:
inmez artik bu kocisinin tepesinden.. araki zeynep hanimi bulasin :roflol:
antibiyotik kullanmadım.[/QUOTE
sen kan testimi idrar testi mi yapmıştın canım ..
delüüüü bana deil asıl eşime gün doğdu.:mymeka:..yıkanmaktan eskidim nerdeyse....bi hamiş kalsam yoruldum artık bu işlerden :bbo:
delüüüü bana deil asıl eşime gün doğdu.:mymeka:..yıkanmaktan eskidim nerdeyse....bi hamiş kalsam yoruldum artık bu işlerden :bbo:
. :roflol::roflol::roflol:
bende yıkanmaktan küf tutacam ... yazın bu sıcaktata nası çalışcaz yahu...:roflol:
ay alemsin ya.. cok güldüm :roflol::roflol:
aynisini bende hep diyorum.. su kusu olduk cikdik.. ördek gibi ya :roflol:
kiz hamis kalincada bitleniriz biz be.. :roflol:
. :roflol::roflol::roflol:
bende yıkanmaktan küf tutacam ... yazın bu sıcaktata nası çalışcaz yahu...:roflol:
vallahi bitlenebiliriz...okadar çok bunaldıkki bu işten bence adamda rahatlayacak hamiş kalırsam
yok kiz niye rahatlasinlar..
adamlarin derdi birikir kafamçokkarıştı
desarj olmalari lazim gerekebilir tatlicadiarzu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?