- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.801
kuzum sen bilmiyomusun yoksam..
terleyince kilo veriliyormus..
bu sicakda daha cok terleriz iste..
bi tasla iki kus yerimseniben
:roflol:
vallahi bitlenebiliriz...okadar çok bunaldıkki bu işten bence adamda rahatlayacak hamiş kalırsam
kız daha ısınmadık o kadar temmuzda ne yapıcaz asıl ...allah yardımcımız olsun sıcaktan yapış yapış oluyo insan...
benim gögüslerde 2 gün falan dolgunluk oldu şimdi gene pörsüdü .. valla ben bilem şaşırdım artık bu vücuduma .sanki benimle dalga geçiyo .kafamçokkarıştı
kız benim yatak odası tam batıya bakıyo .. hamam gibin .. .artık ecz de klima var bi kaç gün orayamı taşınsak ne ...arkada da kanepe var püfür püfür..:roflol::roflol:
çereeeeeeeeeeeeeez gülüm hemşerim sen ne yapıon .. ben istanbuldaydım bi kaç gün giremedim .. sen ne zaman gidiyon memlekete ..
heh arkadaki kanepede iş görürsünüz artık...müşterileriniz görmesin dikkat edin haaaa
heh arkadaki kanepede iş görürsünüz artık...müşterileriniz görmesin dikkat edin haaaa
kiz yavas ol be.. ayip ayip.. colugu var cocugu var.. :mymeka:
terbüyesüzklava:
hop şişt pişt kavga etmeyin nan ..sırnaşık şey......
kızım akşam kapandıktan sonra heralde yani o iş .. arka bölüm kapalı zati kismecikler göremez ..sırnaşık şey
bu yazı cerezin dikkatine
bu yazı cerezin dikkatine
ortalı karıştırttım birazcıkın galiba ..he..he..çereeeeeez okudunmu mesajımı .anadınmı diiirem ..şimdi ne yazıştılar diye zeynpin yumurtası meraktan çatlamadıysada çatlar artık ...:laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?