2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

evet çıkmış görünüyo ..çerez sen ne zaman eve gidiyon anam ..

bugün biraz gec kapaticaz galiba... yarim saat önce evde olmam lazimdi Kötü Kazen
ama gelen giden cok.. bi yarim saat daha burdayim galiba kafamçokkarıştı
acikdim yaw.. havada sicak.. basimda agriyo.. evde toplancak.. bavul hazirlancak... ütüü yapilcak.. ooof off

ama dün sabah kalkar kalkmaz agda yaptim bacaklarima.. ipek gibi oldum.. kendimi tüy gibi hafif hissediyorum yani

zati hafif biriydin .. şimdi uçakla gitmene gerek yok .. sen uçarsın canım..:roflol::roflol:

benim hsg temiz çıktı ama östrojen düşük çıktı. buda erken menopoz belirtisi demek. cyclopronova verdi.

ikinci kez anne olma sevdama bundan sonra elvada diyorum. hiç ümidim kalmadı artık.senağlama:a015:

AYYYY KISLARRR İNANMIYORUM SİZEEE...NAPMIŞINIZ SİZ YAFFF..O NE MUHABBET ÖLEEE...WALLA TOPİĞİN KAPANMADIĞINA ŞÜKREDELİM....

AKŞAMÜZERİ DOKTORUMA GİTTİM....İĞNELERİ ALDIK....YARIN SABAH İLK İĞNEMİ VURULUCAM....2.AŞILAMA İÇİN START VERDİKK..BU ARADA BUGÜN DİYETE BAŞLADIM...ÇOKK İİ GİDİYO İLK GÜNÜM OLMASINA RAĞMEN...HAYIRLISI OLSUN BAKALIMM....

hiiiiiii biraz kaynatmışız demi .. napalım hamiş kalamayınca çenemize vuruyo işte ....evrimcim inşallah bu sefer başarılı olur canım gonolf iğnesi mi

slm kizlar ne yapiyorsunuz nasil gidiyor ne kaynatiyorsunuz yinee

bu funda çerez ve zeynep çook yaramazlar canım ..3-4 sayfa geriye dönüp okursan gülmekten ölürsün valla..yoksa çooook uzun bitmez bu gacıları anlatmak .. roman gibiler maşallah ...şakkıdı

selam kıssslarrrr..evet canım gonal-f tipi iğnelerden....şimdi gidicem doktora ilk iğnem için...nasıl atılacağını göstercek yapabilirsem kendim evde yapacam...yapamazsam da hergün doktorun yanına taşınacam..bi heyecan yaptım ki sormayın walla.....

kızlarrrr..nasıl ama bunlarr....bittim ben yaaa...ah bi bebişim olsada kendim ellerimle örcem walla..hamiş haberimi alınca başlıcam...

Allah hayırlı ewlat wersin arkadaşlar.hepimiz belki farklılık istiyrz ama,sağlıklı,eli ayağı düzgün olsunlarda...hayırlısıyla inş.zeynepcim ben sanki seni listede görmüştüm hamile olanların listesinde..hadi hayırısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…