- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.901
onlar gececi...akşam 4 lü muhabbet yaptık msnde...ben uyuya kalmışım ..sonra ne yaptılar bilmem...uyuyolardır şimdi büyük ihtimalle....
canim benim ya:teselli:
kiz gel katil takil bize.. girisgenlikde neymis.. buldunmu bi konu.. dal iceri..
ipin bi ucundanda sen asil.. bide bakmissinki arada sende kaynatiyorsun.. rahat ol canim :1hug:
ya zeynep sende bisi desene be düdüklü tencere şakkıdı
Selam kızlar!Nasılsınız?Benim 2 ayım kaldı yeniden denemek için(düşükten sonra)
var mı hamile kalanlar?Fundanın haziranın ilk haftasıydı diye hatırlıyorum haber var mı kimseden?
ŞenizŞeniz
var mı hamile kalanlar?Fundanın haziranın ilk haftasıydı diye hatırlıyorum haber var mı kimseden?
ŞenizŞeniz
hosgeldiiiiiiin bitaneeeem
senin davetsiz misafirden naber..
gelmedi insallah??
ŞenizŞeniz
canım senin ne zaman oldu düşük...düşükten 1 ay sonra bile hamile kalan var .gerçi benim 4. ayım ama maaalesef hiç bişi yok ..ben beceremedim daha .:sm_confused:.
daha gelmedi canım bugün zaten regli günüm.ya bilemiyorum ki belkide 1hazirandı.öyleyse geçti bile. CADIARZUbende geldim herkes burdamı bakiim .. funda varmı bişey senin misafir geldimi
kiz insallah gelmez.. :1hug:
de..
hemen yapma testi be. .
biraz heyecan yap:sm_cool:
evet canım 4 ay evvel karnımda düşük olmuş kürtajla alındı..10 haftalık lmuştu ama kalbi durmuş ..:çok üzgünüm:
fundaaaaaaaaaaaaaaa çabuk git test yap ...kız belirtilerin varmı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?