2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

sağol tatlım :1hug::1hug:

Selam kızlar!Nasılsınız?Benim 2 ayım kaldı yeniden denemek için(düşükten sonra)
var mı hamile kalanlar?Fundanın haziranın ilk haftasıydı diye hatırlıyorum haber var mı kimseden?
ŞenizŞeniz

Rabbim insallah sana en kisa zamanada tekrar nasip etsin ve saglikla kucagina aldigin günleri göstersin canim :1hug:
fundanin tarihi bugün.. su an ortalarda pek görünmüyor ama.. insallah olmamistir ve önümüzdeki 9 ayda olmaz .. beklemedeyiz..

Selam kızlar!Nasılsınız?Benim 2 ayım kaldı yeniden denemek için(düşükten sonra)
var mı hamile kalanlar?Fundanın haziranın ilk haftasıydı diye hatırlıyorum haber var mı kimseden?
ŞenizŞeniz

canım senin ne zaman oldu düşük...düşükten 1 ay sonra bile hamile kalan var .gerçi benim 4. ayım ama maaalesef hiç bişi yok ..ben beceremedim daha .:sm_confused:.

evet canım 4 ay evvel karnımda düşük olmuş kürtajla alındı..10 haftalık lmuştu ama kalbi durmuş ..:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
bende geldim herkes burdamı bakiim .. funda varmı bişey senin misafir geldimi
daha gelmedi canım bugün zaten regli günüm.ya bilemiyorum ki belkide 1hazirandı.öyleyse geçti bile. CADIARZU
kiz insallah gelmez.. :1hug:
de..
hemen yapma testi be. .
biraz heyecan yap
:sm_cool:

kıs ben sabrederimde evdekiler bide zeynep yiyiyo beni test diye. :roflol:

amin çerezim . ALLAH kimseye göstermesin .ozaman klomen işe yaramıştı ..şimdi oda işe yaramıyo .. bu ay başka dr agidicem .. belki iğneye geçerim bende ..

fundaaaaaaaaaaaaaaa çabuk git test yap ...kız belirtilerin varmı .

belirtim yok :sm_confused:.sadece günlerdir regli olucakmışım gibi aşırı ağrı bide bol bol çişe gidiyorum.ve göğüslerim çok acıdı.şimdi azaldı ağrısı fisfisfis
bunlar belirtimiki :uhm:

canım bunlar belirti tabiki .. ama sen kendini daha iyi bilirsin diğer aylarla nasıldı adet belirtileri ona göre karşılaştır ..ama sık idrar gebelik belirtisi .. öffff be çatlatma da git çabuk test al hadiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…