2009 Ağustos anneleri çekiliş yapıyor

tzecım güle güle kullanın cicilerinizi ve oyuncagınız,dilekcım gercekten cokm ince düşünmnüş

evrimcim kuzun tırtılıyla hoş vakıt gecırsın cok sey öğrensın

herkezın kesesınee bereket

EVRİŞİM sizinde hediyeniz çok güzel kuzy güle güle kulansın tırtılını... artık resimlerini eklersiniz oyuncaklarıyla oynarken.....

TAZEM canım sizde güle güle kullannın valla diyecek birşey bulamadım dilek hakikaten kesene bereket.... her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp göndermiş.... böyle hediyeleri görünce mahçup oluyorum ben akıl edip gönderemedim esrakoya:kedi:

Çok teşekkürler kızlar. Herkesin hediyeleri pek güzel gerçekten de. İyi bir iş oldu bu çekiliş işi. Sanki daha da yakınlaştık gibi hissediyorum.

Al benden de o kadar! Ama o emekleme arkadaşı çok güzel bir oyuncak Sİbelcim, böyle düşünme. Keşke zaman - mekan el verseydi de çok daha şahane şeyler yapabilseydim yahooma :)

meltemcim hediyeni aldım mahçup oldum canım.kolyem ve oyuncağımız harika.biliyormusun biz bu oyuncaktan almaya çok niyetlenmiştik ama olmamıştı.sağol...

kızlar herkesin hediyeleri süper güle güle kullanın
tazem hediyelerimi beğendiğine çok sevindim iyi günlerde kullanın

Ayşin teyzemizin hediyeleri çok teşekkür ederiz, çok beğendik... opuyorumnanaktan

Kızlar hediyesine kavuşmuş tüm anneler ve bebişleri güle güle kullanın...
Elif resim bekliyoruz :kedi:

Bizim de hediyemiz geldi - çoook beğendim - hakkaten gerekli birşey - Belmacım öpüyorus seni kızımla çok teşşekür ederiz

hepinizde güle güle kullanın..çok güzel hediyeleriniz..

meltemcim hediyeni aldım mahçup oldum canım.kolyem ve oyuncağımız harika.biliyormusun biz bu oyuncaktan almaya çok niyetlenmiştik ama olmamıştı.sağol...

güle güle kullanın canım
kolyeni taktıkça beni hatırlarsın
bir öğretmene de yakışır hani beyaz gömlek üzerine düşündüm o kolyeyi

işte Özlem teyzemizin aldığı hediyelerimiz..
canım çok teşekür ederim tekrar..

saatim..özlem çok severim farklı saat kullanmayı..teşekkür ederim..

oy oyy oyyy.. hediyeler birbirinden güzel... ağustos anneleri zevklerini ortaya koyuyorlar..... gönderen annecikler kesenize ve zevkinize sağlık... hediyeleri alan annecikler ve kuzucukları güle güle sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah....

kızlar tek tek yazmak istemedim sayfa kirliliği olmaması için hepinizin hediyeleri çook güzel anneler ve bebklerinizle güle güle kullanın....kıskandım valla ben katılamadımmm senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…