- Konu Sahibi minik_kelebek
-
TAZEM canım sizde güle güle kullannın valla diyecek birşey bulamadım dilek hakikaten kesene bereket.... her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp göndermiş.... böyle hediyeleri görünce mahçup oluyorum ben akıl edip gönderemedim esrakoya:kedi:
Ayşin teyzemizin hediyeleri çok teşekkür ederiz, çok beğendik... opuyorumnanaktan
Kızlar hediyesine kavuşmuş tüm anneler ve bebişleri güle güle kullanın...
Elif resim bekliyoruz :kedi:
O sıtede bulamadım ama benzerını buldum, en azından koyabıleyım dıye.. tekrar tesekkur ederım Esracım,Berke ye de cok tesekkur et benım ıcın.
Bızım oyuncagımız bunun tırtıl seklı olanı.. fonksıyonları aynı,sadece seklı degısık..
Vee hediyelerimizzzz... Dediğim gibi kızlar, Dilek hediye paketi değil, hediye sepeti yapmış :) Mahçup ettin beni valla Dilekçim. gerçekten çok beğendim hepsini, terlik de ayağıma tam oldu, hem de batıklarıma rağmen ayağımı acıtmadı. Notun beni ayrıca duygulandırdı. Çok çok teşekkür ederiz. Gerçekten çok zarifsin.
meltemcim hediyeni aldım mahçup oldum canım.kolyem ve oyuncağımız harika.biliyormusun biz bu oyuncaktan almaya çok niyetlenmiştik ama olmamıştı.sağol...
işte Özlem teyzemizin aldığı hediyelerimiz..
canım çok teşekür ederim tekrar..
saatim..özlem çok severim farklı saat kullanmayı..teşekkür ederim..
güle güle kullanın canım
kolyeni taktıkça beni hatırlarsın
bir öğretmene de yakışır hani beyaz gömlek üzerine düşündüm o kolyeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?