2009 Ağustos Anneleri Doğum Günü Çekilişi

yuyufumun sevgili damadimin cicileri harika gercektende...cokta yakismis..tabi herzamanki sert ve hasin kenan imirzalioglu bakislarini atmis..kaydirigubbakcemile3bu t-shirtle sanirim Dodo nunda resmi vardi..opuyorumnanaktan pervin cok zenklisin gercektende..ama ben tuba nin cicilerini de merak ettim simdi...a.skeske onuda görseydik..

Zarifsin,incesin.. her halinle cok da düşüncelisin Pervin..

Güle güle kullansın Yusufum.. ıyı gunlerde gıysın ınsallahh.. yakısıklıma her sey sahane..

cok tskler arkadaslar o sizin inceliginiz... deryamada yusufumada tubamada helali hos olsun en iisine layıklar herseyin benimki nacizane hatıralık ...

cok guzel ciciler bayildim,ama ozelliklede o cicek isli yazmalara bayildim..

ay ay ne güzel yorumlar ne güzel iltifatlar gelmiş yine çok çok teşekkür ederiz canlar..alanın canı sağolsun kesesine bereket olsun kuzucuklaımrda güle güle giysin sağlıkla huzurla..

Uploaded with ImageShack.us

Bizim de hediyemiz dün geldi...Çok teşekkürler Derya teyzesi, öpüyoruz seni mucuk...

Not: Rüzgara giydirip bir foto daha ekleyeceğim...

Son düzenleme:
Teşekkürler..Derya uğrar mı acaba..Yoğunum diyordu...

EVRİM TEYZEMİZİN cicileri çok teşekkür ederiz canım düğün ve doğumgünü sponsorumuz oldun:))))) ama selin düğün boyu çok huysuzdu tek resmini çekemedim evdede giymek istemedi yeniden düğüne gideceğiz sandı sanırım :))))) yarın doğum gününde bol bol resimlerini çeker eklerim....

Son düzenleme:
masallah selinim cok tatli olmus...ama cok bunalmis yavrum belli halinden..bebeklerle böyle dügün bayram zor gercektende..bakalim ben ne yapacagim bu dügünlerde...

bunlarda DERYA TEYZEMİZİN cicileri çok teşekkür ederim canım çok sağol ince düşüncen için yüreğine sağlık:)))))

Son düzenleme:
RUZGARIN cicilerine bayıldım çok güzeller kurbişli kurbişli güle güle giysin inşallah.... üzerinde kim bilir nasıl yakışacak rüzgara.....

çıtır selin ve çıtır annesi çok tatlı çıkmışlar. selin'in her iki cicisi de şahane, iyi günlerde giysin.

vu vu nun cicileri de cok tatlı, güle güle giysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…