2009 Ağustos Anneleri Doğum Günü Çekilişi

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.... bizde aynı övgüleri cicilerimizi alan teyzelerimize iletiyoruz:))))))

canım cok güzelsınız ana-kız maşaşlah.baya zayıflamıssın sen sankı Sibelcım.kutluyorum valla.
Deryacımda cok güzel ciciler yolsmıs mınık kuzuya.tam prenses olmus valla.zevklı bızım topikinn hatunları

Ruzynin ciciler cok guzel,gurbaa prenss,kesene bereket Deryacım

Oy oy oy Seline bak..Prenses olmuş... Gelinliği de pembe kıyafeti de çok yakışmış yaaa...Sibel zayıflamışsın sen de çok iyi görünüyosun...

yok yok ben de kız istiyorum galiba bir tane...

yusufun rüzgarın ve selinin cicileri harikaaa çok zevkli seçimler yapılmış bayıldım.

oyyyy çok yakışmış ECOŞUMA güle güle giysin.... kesene bereket gülizim seninde zevkine sağlık.....

GYPSESRA çok teşekkür ederim.Gönlüne bereket ince düşüncen için teşekkür canım cicilerimizi ekliyorum..

Tubamıda düşündüğün için ayrıca teşekkür ederim..çok mutlu oldu hemen giyindi sıpa..

buarada yusfu arabada bile zabdetmek zor onun için hep pusette resim çektim..ya uykuda yada böyle çekebiliyorum..ve bu resmi eklemeden edemeyeceğim poza bakın..

maşşalah kuzulara.her ikisinede cok yakısmıs Deryacım

Ecemıze maşşalah elbisleri giyince büyümüş geldı gözüme.bebeklıkten cıktı bunlar yavvff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…