2009 Ağustos Anneleri Doğum Günü Çekilişi

oyyy YUSUFUMUN, TUĞBİŞİMİN, ŞEVVALİMİN hepsinin cicileri çok güzel güle güle giysinler... zevkinize sağlık çok yakışmışlar hepsi.....

Umarım bu defa olmuştur.. Kızımın cicileri.. Ayrıca benim far ve rimelim :)) Kesene bereket Özgülüm çok teşekkürler, bayıldık hediyelere... opuyorumnanaktan

oyyyy ne güzel bi ciciler bunlar... güle güle kullansın ÖZGEcik süslü anneside güle güle kullansın makyaj setini... kesene bereket ÖZGÜLÜM çok güzel seçim......

ÖZLEM cicileriniz çok güzel güle güle giyin...ÖZGÜL 'de çok ince senide düşünmüş kesesine bereket..

oyyyy ne güzel bi ciciler bunlar... güle güle kullansın ÖZGEcik süslü anneside güle güle kullansın makyaj setini... kesene bereket ÖZGÜLÜM çok güzel seçim......

güle güle kullanın kokoş Özde ve Özlem hanımlar

ÖZLEM cicileriniz çok güzel güle güle giyin...ÖZGÜL 'de çok ince senide düşünmüş kesesine bereket..

teşekkürler cnm hepinize opuyorumnanaktan tuğba gönderebildi mi acaba Özgül e fisfisfis

canım ınsallah olmustur güzel kızıma..baska seylerde vardıda yolculukta bır valızım kayboldu..ayrıca senın güzel gözlerıne bu hedıyeyı alayım dedım.. .umarım begenmıssındır..opuyorumnanaktan

tugba hedıyelerın hepsı cok güzel..hepsıde cok zevle secılmıs..resımlerını eve dönünce ekleyecegım..cok tesekkürler...opuyorumnanaktan

Oldu cnm çokta güzel oldu ama poz vermedi sıpa akannehir En yakın zamanda eklerim foto :)) Daha ne gönderecektin cnm fazlasıyla doldurmuşsun zaten kesene bereket.. Ayy bana iltifatın için teşekkür ederim şımarıcam bak şimdi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…