Taze'm saydıklarının Uykusuz'da çizdiklerini biliyorum ama hepsini takip ettiğimi söyleyemem. ben daha çok nette dolaşanları biliyorum, dergiyi pek takip edemiyorum.
Evriş, Kuzey'in bitkin bakışlarını yirim ben ! "off anne sırası mı şimdi" der gibi bakmış sıpa :)
Bu da sizi okurken az önce laptopun kamerasıyla çektiğim foto.. taze taze :) gördüğünüz üzere kızım durmuyor ben de her an kaçabilirim.
Genelde yatarken var emzık..
Onun harıcınde oldukca cazır cuzur konusmalarını hıc bısı engeleyyemez emın ol
Sanırım denk geldı, genelde agzında degıldır, aramaz,ben verırsem anca.. agzından ceksem de bısı demıyor. Ama emzıgını cok sevıyor, verdıgım zaman bır alısı var, vıdeoya ceksem mest olursunuz emınım, ıkı elıyle emzıgı kavrayıp hammm yapıyor agzına :)) kendısıyle vedalasmamız, ozellıkle de uyurken, sanırım oldukca sıkıntılı olacak.
O zımbırtıyı, ev ıcınde gezmek maksadıyla aldım, yanı dolanıp gelecek.. bende kucagımda tasımak zorunda kalmıycam ya da rahat rahat tuvalete gıdebılecegım, o da yanımda olacak.. uzun sure oturtmam, kıyamam zaten.
ayni ben:))daha cumadan plana basliyorum yada baslardim teodan once, babamizda evde kos kos oturmayi sever..Minik’im, bence ince giydir ama tulumla yatır. Hem üstünü açamaz hem de ağzına tıkayamaz yerimseniben sosyal aktivitelere gelince, sanırım film izlemekten sıkılıyorum. Yoksa gezme tozma denince ipini koparmışlar gibi oluyorum -tatlicadiarzu- haftasonları eşim biraz evde oturup sakin sakin dinlenmek istiyor. Hergün köprü trafiğine girdiğinden sıkılıyor haliyle.. bense yaşasın! Haftasonu deyip nerelere gitsek planları yapıyorum. Bir keresinde cts gezmesinden dönerken market alışverişi yapmıştık, eve taşınacak bir sürü torba vardı. Ben dedim ki “puset bagajda kalsın, yarın gene çıkarız nasılsa..” eşim koptu bana.. otomatiğe bağlamışım resmen, illaki çıkılacak yani sositososito
Bu arada, Şevval’in gece uyumaması yediği ekşi yoğurttan olabilir mi acaba?
off kiyamam sanaEme eme parmak mı ıncelır yaa.. daa neler?? :)) bırak Tubam emsin, nası mutlu oluyorsa onu yapsın.
Bır de demıssın yaa chıccocu dıe.. valla bılla bak.. eve neye elımı attıysam haketen chıcco, ama ole ılla chıcco olsun, o olmazsa olmaz falan gıbı kımsenın bı takıntısı yok aslında, ıster ıstemez ısteklerımızın bırlestıgı seylerı o markada buluyorus, babannesı de halası da, gıdıp bak bunda su da varmıs dıe alıp gelıorlar, yoksa ole saplantılı bı tıp degılım, ne ısıme yararsa onu alırım, Taze de cok ıyı bılr benımle gezdıgı ıcın bu huyumu.
Evınde bebek arabasını gezdırebılenler ıcın aslında bole bısıye gerek yok sımdıden, ama benım bebek arabam buyuk baya.. bu cocuk ınanın kolda tasınmıyor artık, dun son raddeme gelmıstım, halası ıle esım benı gorunce gercekten cok uzulduler, kollarımı uzatıyorum, ellerım tıtrıyor Tuba, dusun artık gerıısnı..
Babannesı calısıyor, halası da ole,ıkısı de ogretmen.. benım annem ıle babam emeklı oldular, cıftlıklerı var, hayvanları var, kopeklerı var.. onları sık sık bırakıp gelemıyorlar.. yanı, hanı tutun da su cocugu ben bı nefes alabıleyım dıyebılecegım kımse yok etrafımda..benım annem ve babamın sehırdekı evlerıne tasınacaklar artık kışın, ama o da onumuzdekı kış, yazın yıne cıftlıkte olacaklar, seneye daha rahat edecegım sanırım. Babannesı de bızden uzakta oturmasa, kadın her buldugu fırsatta gelecek ama o da yakın degıl..
Yanı daha yazsamm yazacagımm halımıı.. aksam 6 ya dogru saat geldı mı, nası mutlu oluyorum anlatamam, Ozgur gelecek dıye
Esrako sormussun.. oturabılıyor mu dıye? aksam bı poz verdırmıstım zorla,uyku sersemı halıyle,onu eklıyorum :))
Aman canım ya olmasındabu sıkıntı hepimizi sarıyo sanırım yavastan.öle hırslı saldırıyokı heryere ısırmak için ama şükür sızınkı kadar vahım degıl durumumuz suan.inşalah oğlusunda rahatlar bıan önce kıyamam ona.
gecen sevvalde benım cenemı mahvetmıstı mosmor cene kemıgıyle gezdım 3 kocagun.
Bu da sizi okurken az önce laptopun kamerasıyla çektiğim foto.. taze taze :) gördüğünüz üzere kızım durmuyor ben de her an kaçabilirim.
kızce nerenin lehcesi arkadaslar ? kızçe yani trakya yoresinin falan mı ? merak ediyorum nezamandır minik de kullanıyorsanırım ebrusende kullanmıssın
kızce nerenin lehcesi arkadaslar ? kızçe yani trakya yoresinin falan mı ? merak ediyorum nezamandır minik de kullanıyorsanırım ebrusende kullanmıssın
Yoksa yoksa... allaaam yıllardır aradığım kardeşimi buldum !!! olumunekankayizsmileebrus resminizi caldım defne ile olan esime yolladım o da çok benzetti:)) yoksa yoksa biz kardesmiyiz :))
Meltem bunu bana yazmana şaşırdım çünkü ben sana laf çarpmadım. Bozuldum mu, evet bozuldum. Çünkü sana 2 defa açıklama yaptım konuyla ilgili. Adını da yazdım kocaman kocaman. Senden isteğimi de açıkça yazdım samimiyetimize dayanarak. Dedim ki, "MEltem, ben geldim, gittim diye tek cümlelik mesaj yazma, gerek yok"! Sen de dersin ki, "tamam" ya da "sana ne" Ama sen ne bunu yaptın, ne de sana yaptğım açıklamaları dikkate aldın! Keşke "Burcu tamam, mesajını okudum, konuyu uzatmaylım" deseydin. Kendimi boşa konuşuyor gibi hissettim. MEsajımın alındığını hissedemedim. Hoş, laf da çarpmadım, kinaye de yapmadım. 3-5 gün sonra gelen bu açıklama biraz enteresan değil mi sence de?
Ayrıca herkes birbirinin her dediğine cevap vremez elbette. Ama birisi bana "burcu sana söylüyorum/soruyorum...." gibi bir mesaj yazdığında cevap yazma, ya da en azından "tamam" gibi bir onaylama mesajı yazma ihtiyacı duyarım. Sen bunu yapmayınca (hem de 2 defa!) bozuldum. Ama bunu ima eden bir mesajım bile yok benim. Neyse haydi araca değil, amaca bakalım...
ben sende konuyu uzatmak istemezsin diye özellikle cevap yazmadım hem insanlarda rahatsız olmasınlar diye
bence de amaca bakalım
Burcu geldi ve geçti
ben kafamda seninle çoktan el sıkıştımvereliniortak
geçmiş olsun, inşallah ilerlemez!
ESRAKO size de geçmiş olsun. İnşllah yoktur ateşi falan Ece'nin.
Tatlı konusunda bir düşüncem var kendimle ilgili. Sigarayı bıraktığım gibi tatlıyı da bıraksam mı? Demişsin ya kşık kaşık tatlı diye, 1 tane kazandibi ya da 1 kase sütlaç beni keser mi sanıyorsun? İşkembe diyorum sana, yarım tepsi browni diyorum, 4 kişilik pasta diyorum akannehir ben o haftalık tatlıyı falan geçtim valla! Artık yok hayatımda tatlı bir süreliğine. Doruk'un bebe bisküileri hayatımdaki en tatlı şey olacak artık!
Bu arada sütümü çağırdım geri, Allahtan çok zor olmadı. Dün ekstradan 2 meyve, bi kaç bebe bisküvi ve 2 çay kaşığı bal yedim. Bir de salep var gerçi ama, gün içinde de 2-3 kere emzirebildim. Bugün de iyi çok şükür.Humana bile içmedim dün, ona rağmen!
kıvançında ayakta sallanmak istememe fobisi var ya yatırıyorum ayağıma istemiyor ordan oraya atıyor kendini ya yatağında yatacak sallanacak yada battaniyeyle sallayacağız ayakta
sallamaya kalkınca en az 10 15 dk yırtıyor ortalığı ondan sonra zar zor uyuyor ayakta.
pazartesi kısmetse güllülere gideceğiz şimdiden düşünüyorum orda nsl uyutacağım bu çocuğu diye güllü ya bizi evden kovacak yada ..... yine bizi evden kovacak başka seçenek yokbilmiyorumkismiledelikafadulden
ebrus resminizi caldım defne ile olan esime yolladım o da çok benzetti:)) yoksa yoksa biz kardesmiyiz :))
efririmimmm senin bu sıpanı tam iki gözünün arasından öpmek istiom olarmııEsrako sormussun.. oturabılıyor mu dıye? aksam bı poz verdırmıstım zorla,uyku sersemı halıyle,onu eklıyorum :))
cok kez yüklüyodum ama busefer o sıte benım eskı bildigim sekılde acılmıyo.giriş sayfası bı degsıık olmus kayıt ol falan yazıyo.neyse aksama eşim gelsın yüklesın ben beceremedım yada yüklediğim yerı bulmadım akannehirTuğba'm sen kaç kez ekledin resim. ben esrako'nun yazdığı programı yüklemiştim. fotoyu o programla yükleyip linki buradaki grafik ekleye yapıştırdım. Esrako'nun verdiği linki bildin mi? yoksa senin için geçmişin derinliklerine inerim de :)
..
bebişi emzik yerıne parnak emenler el kaldırsın
:lepi:
Tuğba'cım,cok kez yüklüyodum ama busefer o sıte benım eskı bildigim sekılde acılmıyo.giriş sayfası bı degsıık olmus kayıt ol falan yazıyo.neyse aksama eşim gelsın yüklesın ben beceremedım yada yüklediğim yerı bulmadım akannehir
evet trakya galıba.hanı atv de bı dızı vardı hıc izlemedım ama orda cokca kullanıyolardı.adını unuttum dızının.hatta bu kızçe lafını orda duymustum itiraf edıyom kıl olmustum.cok tipik bı kelıme gelmıstı.ama nasıl olduysa dilime dolandı bı kac aydır.şimdide hoşuma gıdıyo.insanoğlu tuhafız işte -tatlicadiarzu-
oyy sincap yerim ben onu...anasida pek guzel canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?