2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ebruu cidden defne ile ece çok benziyormusb irbirlerine sac modelleri uzunlugu saclarının falan yanaklar aynen bakıslar sizinde sanki bugulu gibi valla benziyormus diger resimlerine çok benzetmemistim ama bu resimde çokbenziyor
bir durus bakıs tiplerini çok degistiriyor zaten. yaz gelsede soyle parklarda falan bulusup sunları yan yana getirsekk

anladım canım. yazımı okudumda kaynana gibi yazmısım sana cok oturtmuyorsun dimi falan :))) yani soru sorma amaclı yazmıstım oysa :)
babasınınhirkasını saklamıs olması ne guzel kayınvaldenin ya. bizim kayınvaldede sunnet giysilerini saklamıs ibonun :) yıllarcas akladım sonra evde angarya diye attımdı kimseye demeden :) koca birsapka falan vardı :))

kızce nerenin lehcesi arkadaslar ? kızçe yani trakya yoresinin falan mı ? merak ediyorum nezamandır minik de kullanıyorsanırım ebrusende kullanmıssın

ebrus resminizi caldım defne ile olan esime yolladım o da çok benzetti:)) yoksa yoksa biz kardesmiyiz :))

ayni ben:))daha cumadan plana basliyorum yada baslardim teodan once, babamizda evde kos kos oturmayi sever..

off kiyamam sana(

Esrako sormussun.. oturabılıyor mu dıye? aksam bı poz verdırmıstım zorla,uyku sersemı halıyle,onu eklıyorum :))

evrim ben bu kuzeyi en hasin halimle sevebilirmiyim, izin verirmisin biraz hirpalamama, nuuttffeennnn???

Aman canım ya olmasında

Bu da sizi okurken az önce laptopun kamerasıyla çektiğim foto.. taze taze :) gördüğünüz üzere kızım durmuyor ben de her an kaçabilirim.

Maşallah size ya hele kuzucuğun bakışlarına bayıldım

kızce nerenin lehcesi arkadaslar ? kızçe yani trakya yoresinin falan mı ? merak ediyorum nezamandır minik de kullanıyorsanırım ebrusende kullanmıssın

Trakya yöresinde kullanılır canım. Trakya ile alakam yoktur ama Elveda Rumeli dizisinde de çok kullanılırdı, o dizideki konuşmalar da çok hoşuma giderdi zaten.. bu arada, Evriş kızçe deyince ben de öyle cevap verdim.

ebrus resminizi caldım defne ile olan esime yolladım o da çok benzetti:)) yoksa yoksa biz kardesmiyiz :))
Yoksa yoksa... allaaam yıllardır aradığım kardeşimi buldum !!! olumunekankayizsmile
çal sen çal o resimleri. Esrako protection koyacam yakında resimlere.. lülülülülülü elimde daha ne resimler var Ece'ye benzeyen..

Nurdan'ım ben doğumdan sonra gezme meraklısı oldum. malum, evdeyiz, bünye alışmamış evde tıkılı kalmaya.. dört duvar içinde geçiyor koca bir hafta.. annemler izmitte.. anca onlar gelirse, güle oynaya markete çıkıyorum sırf hava almak olsun diye.. kendimi akvaryumda yaşayan balıklara benzetiyorum. biri gelse yanıma, ya da alsa beni götürse.. haftasonu aktivite çılgını olmam bundandır..

gelmesine sevindim

gidemiyıoruz ki müsait değillermiş

çok benziyor evet

toplantıdan yeni geldim bayılacak durumdayım bittim o derece yani

Esraaa(ko) :) bakıcınız Ece uyurken napıyor? başka bir sorumluluğu var mı? o yaştaki kadına kalk evi de toparla denmez ama yine de merak buyurdum :)

Esrako sormussun.. oturabılıyor mu dıye? aksam bı poz verdırmıstım zorla,uyku sersemı halıyle,onu eklıyorum :))

efririmimmm senin bu sıpanı tam iki gözünün arasından öpmek istiom olarmıı
geçen gece gökhana dorukla kuzeyin resmini gösteriodum saçlara bak die hani kuzeyin üstünde olan gelmiş dioki alttaki bizim oğlana nekadar benzio dio sonra söle bi inceledim gerçekten benzio
tazem gökhan doruk taki saçları görünce bi iç çekti malu kendisinde bile okadar yok demeyi unutmuştum oda çok beğendi bebişleri ilk defa gösterdim....

Son düzenleme:
ayy yahomun pipisi gitmis ucundan, yirim onu ben minnacik..gecmsi olsun..
buarada bizim pipimizin ucu kirmiziydi gecen gun kanli gibi, dokrtorun verdigi bi krem vardi yaralar icin onu surdum gecti ama aklimda takilmadi degil, bide hergun siyirmaya basladim, sanki yapisiklik olmustu gibi geldi bana, hani bitik derler ya..

cok kez yüklüyodum ama busefer o sıte benım eskı bildigim sekılde acılmıyo.giriş sayfası bı degsıık olmus kayıt ol falan yazıyo.neyse aksama eşim gelsın yüklesın ben beceremedım yada yüklediğim yerı bulmadım akannehir

evet trakya galıba.hanı atv de bı dızı vardı hıc izlemedım ama orda cokca kullanıyolardı.adını unuttum dızının.hatta bu kızçe lafını orda duymustum itiraf edıyom kıl olmustum.cok tipik bı kelıme gelmıstı.ama nasıl olduysa dilime dolandı bı kac aydır.şimdide hoşuma gıdıyo.insanoğlu tuhafız işte -tatlicadiarzu-

hatira teomu sormussun,bugun krese verdik yine, tabi kac gun aradan sonrrra zor oldu, sabah daha kapisindan girince dudaklari buzdu..1 hafatdir pek kuduramiyoruz hastaliktan bide istahimiz cok kotu gitti, o yuzden halsiz dusuyoruz, kasik kadar kaldi surati(gerci yine kalan son enerjiyle, cene disleme, karinda tepinme, koltuk tirmanma devam ama performans dustu canim:))

yahooyaa hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun bu derttende kurtuldu kuzu darısı bizimkilere bende gökhan gitmeden düşünüyorum esracımm sanada geçmiş olsun insan düşününce bile dayanamıo amaa küçükken olduğu nada ii dio herkes

ERKEK BEBEK ANNELERİNE SORU;
Ben mustinin gece yatarken altını değiştiriorum birde sabah uyandığımda deiştiriorum yani gece değiştirmiorum ve sabah bezini açtığımde kiremit renginde resmen çişi ve böle bi damlada daha koyu dr ye soruk netten araştırdık erkek bebeklerinin çiş rengi koyu olurmuş lekelerde kendiliğinden kaybolur dedi ama gün içinde deilde sabah bezini açtığımda çişi çok kötü kokuyor yaa sizdede varmı böle bi durum??

Tuğba'cım,
ImageShack® - Uploader buraya giriyorsun, açılan sayfanın sağ üst tarafındaki kurbağa resmine tıkladığında yükleme işlemi başlıyor. bak aşağıdaki resimde kırmızı daire içine aldım tıklaman gereken yeri.

Bunları yaptım ama gene de olmadı diyorsan o zaman eşini bekle, o uğraşsın bir kere de.. delikafadulden

Ben severdim o dizideki konuşmaları. hatta dilime de çok dolanmıştı bir ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…