2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esrako sormussun.. oturabılıyor mu dıye? aksam bı poz verdırmıstım zorla,uyku sersemı halıyle,onu eklıyorum :))

bu arada eylem sıra bizede geliyor sanırım diş konusunda
biraz önce berat ı gıdıklıyorum güldürüyorum falan oynuyoruz yani bian sağ alt dişinin orda bir değişiklik gördüm aft mı diye çok korktum meğersem bizimde dişimiz çıkma aşamasına yanaşmış zemuszemus
dün gece hatta bir haftadır saat başı kalma sebebini anlamış oldum annem daha 1 aya ancak çıkar dedi telde arkadaşımın 1.5 yasında kızı var hala diş sorunu yaşıyoruz dedi yani bu sorunu uzun zaman çekcez eylem kaçısımız yokeyvahedigeldismile

annem yarın akşam gidiyor....
hazirana kadar kalacaktı. vazgeçti....
bakıcımız bile yok henüz.
1 hafta kızkardeşim gelecek. sonrada bakıcı bulup kızımı bırakabilecek hale gelene dek izinliyim....

hoppaaa, erken pes etmiş annen! Haydi hayırlısı damlacım.

Bende ayakta sallama fobisi var :) şaka bir yana ayakta sallamayı beceremeyen bir insanım. ayakta sallarken daha bir yoruluyorum sanki :)) ama yine de denemeye değer.. belki farkında olmadan yetenek gelmiştir bana :))

Bende de vardı, annem sağ olsun! Bütün fobilerimi yıkıyor kadın! Resmen sallayamıyordum, Doruk rahatsız oluyordu, uyuamıyordu. Şimdi maşallahı var!

bebişi emzik yerıne parnak emenler el kaldırsın
:lepi:

emzik yerine değil, ikisini de emiyor, hatta beni barnağımı, yanağımı da emiyor. Ağzına soktuğum kaşığı da, pattaniyesini de! Ayısını da... Hatta arkadaşım dalga geçti, "Doruk madem emişmeye bu kadar meraklı, ben ona bir dahaki gelişimde bir Şeker Kız Candy getireyim de onu emsin" dedi. Gördüğünüz gibi kendim gibi arkadaşlarım var sırnaşık şey

tazem geçmiş olsun bizdsede olmuştu o kan olayı dr tekrarlarsa bir ilaç yazarım banyo yaparken suya oturtup onunla çabuk geçer demişti size öyle bişey önermediler mi

Yaaa, yok vermemişti. Bir daha götürmeyi düşünüyorum zaten, o zaman ısrarla sorarım

süpersin sen yaaa :)) bayılırım bu adama zaten! bi de Erdil'e, bi de Umut'a, bi de Ersin'e, Oky'ye, Memo'ya, Uğur'a! Tanır mısın kendilerini?

oyy kıyamam yaa,ama olsun bencede iyi olmus sünnet olması.hem daha hıc anlamadan bıtmıs oldu.gecmıs olsun esracımm yahoma

1 hafta kızkardeşim gelecek. sonrada bakıcı bulup kızımı bırakabilecek hale gelene dek izinliyim....
Üzüldüm Damla.. umarım kısa zamanda içine sinen bir bakıcı bulabilirsin. hiç değilse izin alma problemin yok değil mi?

gözün aydın. maşallah kuzuna, herşey yolunda gitmiş.. darısı bizim başımıza..
aaa evet bugün sünnet olacaktı di mi .. erkek anneleri için çok önemli bir bilgi vermişsin.. Esra'yı arayayım bi, müsaittir umarım..

evrim bu çok dadlu bişi ya..döve döve sevesi geliyo insanın...mıncık mıncık yapcen ya...maşallah..kanatlarını açmışsındır sen şimdi üstüme doğru..ama öle kal olarmı

bayanssulusmile bunu kullanmayı çok istemiştim ilerde hedefim eski halime dönmek kendime ayıracak 1 saatçik bulabilmek

ınsan 1 günde pek de bişi yapmadan leş gibi kokar mı yaa? Yuh diyorum, hormonlar artık düzene girsin yaaa

Esrako sormussun.. oturabılıyor mu dıye? aksam bı poz verdırmıstım zorla,uyku sersemı halıyle,onu eklıyorum :))
maşşallah oğluşa.nasılda masum bakıyor,nıe buzamana kadar almadınız dıe içerlemiş yavru

kaydirigubbakcemile nolcaktı , nolcaktı delikafadulden

taze ne zamandır aklımda bir türlü soramadım senin yazdığındada cevap yazamadım kaynadı gitti arada şu doruk'un dr meselesi
berat benim ağlık güvencemden yararlanıyor yani emekli sanndığı burada özel hastaneler var içime sinen bir dr buldum her ay ona götürüyorum orda yok mu anlaşması olan bir hastane
ha tabi bu dr da özel muayeneye götürdüğün gibi olmuyor bazı şeyleri hatırlatma gereği duyuyorum ama gene devlet hastanelerinden daha iyive hep aynı kişinin kontrolünde oıluyor

yerim ben kuzeyi ya şu bakışa bak nasıl masum çok tatlı allah nazarlardan saklasın

saol adaşım... cemil cümlemize.

evrim bu çok dadlu bişi ya..döve döve sevesi geliyo insanın...mıncık mıncık yapcen ya...maşallah..kanatlarını açmışsındır sen şimdi üstüme doğru..ama öle kal olarmı

Ne alem kadınsın :))

bayanssulusmile bunu kullanmayı çok istemiştim ilerde hedefim eski halime dönmek kendime ayıracak 1 saatçik bulabilmek

Allah buyuk be yavrum.. umut fakırın ekmegı :)

ağustos annelerinden 2.ye hamile kalan ben olmak istemiyorum..hayırrr..kıpkırmıızı kanamak istiyorum..tazem anlıyorsun beni dimi??
Amanınnn olmada zaten canım benim
Tekrar çok geçmiş olsun hastaneye yatmamana da çok sevindim
off kriz geldi, aclik krizim, gozumun onuden acik bufe geciyor.........
Açık büfeci Teo iyileşmedimi daha hadi ama yeni maceralarıda kapalı gişe oynayacak eminim dört gözle bekliyorum( mcera derken kreşi kastetmiyorum evde yaptıkları bıcırıklardan bahsediyaorum annesi)
Yürütec almayı dusunmuyordum zaten.. bunu aldık geldik.. artık evın ıcınde kucakta Kuzey ı tasımaktan fıtık olacaktım, bugun canıma tak ettı.. gozum karardı, aldım geldım..
Güle güle kullansın kuzey

İnşallah Ece hastalanmaz Esracım
geçmiş olsun esra inşallah bişeyi yoktur ece nin
berat ta 2 gündür öksürüyo pekmez ıhlamur verdim ama hepimiz sağ salim atlatsaydık şu kışı
Berata geçmiş olsun tez zamanda atlatsın inşallah
Noluyo bu kuzulara yaa
İnşallah içine sinen birini bulursun canım
Aynı Kemal ÇAğanın 1 ay önceki halleri Melek şimdilerde yapmıyo bıraktı. Zaten 3 gündür eskisi gibi emmiyo bile dün akşam hiç emmedi 6 ayı bitirdik bugün emmesede zoruma gitmez sağar biberonla vermeye devam ederim napıyım canı sağolsunda.

Maşallah HAyat'a.Bize sadece bizim sağlığımız açısından faydalı olacağı için mi 2 yaşına kadar emzirin diyolar acaba anlayamadım bu mevzuyu hni sağlıkta neyim onlar bizden daha çok düşünür ya insanını ondan garibime gitti bu durum

İnşallah çok kısa sürede iyileşir yaho. Bizim dr da ucu dar dedi ama çocuk cerrahı pipisinin ucu dar değil dedi. Aynı akordu tutturamayan drlar her zaman var.

EVROS var canım, aynı şekilde Doruk da benden yararlanıyor! Çok beğendiğim bir doktor vardı, adam ayrılmış oradan. Şimdi gene yakında bir poliklinik var, oraya geçmiş, ona götüreceğim. Teşekkür ederim.

aynen katiliyorum..benimde yegenimde parmak emiyor ve kiz suan yaklasik 15 yasinda..bir türlü birakamiyor..ayrica o parmagi daha ince..bende korkudan emzige alistirdim..memeyi birakmak kolayda parmak emmeyi birakmak cok zor..
canim bende göremedim ama doktor belli oluyor dedi..insallah yakinda cikarda rahat edersin..

aynen kokar koyuyorum berat uyusada duşa atsam kendimi diye gözünün içine bakıyorum resmen
arkadaşın cuk oturtmuş lafı alkisalkisalkis bu dönemde herseyi emme istekleri artıyor sanırım biz de aynı durumdayız

Taze'm saydıklarının Uykusuz'da çizdiklerini biliyorum ama hepsini takip ettiğimi söyleyemem. ben daha çok nette dolaşanları biliyorum, dergiyi pek takip edemiyorum.

Evriş, Kuzey'in bitkin bakışlarını yirim ben ! "off anne sırası mı şimdi" der gibi bakmış sıpa :)

Bu da sizi okurken az önce laptopun kamerasıyla çektiğim foto.. taze taze :) gördüğünüz üzere kızım durmuyor ben de her an kaçabilirim.

sarmasık maşşallah kızına.herseyın yolunda olmasına sevındım.senın kız uzun olcak herhal.bızımkı daha 68 cm sırnaşık şey
ama doktoruna katılmıyorumm,2 yasına kadar mumkunse emzırılmelı.6 ay dedıklerı sırf anne sutu sonrası anne sutu artı ek besın.bıkere cok sacma devam maması önerıyo anne sutu yerıne.sut varken negerek var devam mamasına.süt olmasa anlarımda
neyse sende emzırmeyı dusunuyon zaten kararlar ortakyerimseniben

Onur Doruk'u dışarı çıkardı. Kozmonot gibi sardım yavruyu. Azcık süpürge tutayım! Bana az müsade...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…