bizde emiyoruz copur copur hemde ama ben engel olmuyorum şimdilik.. normal olduğunu düşünüyorum dr a da sorucaz c.tesi gidince bakalım..bebişi emzik yerıne parnak emenler el kaldırsın
:lepi:
Bu arada, Yahoo sunnet oldu arkadaslar.. su an evde annesıyle bırlıkte.. Esra cok uzulmus o sunnet olurken, oldukca zordu benım ıcın dıyor.. kıyamam.. ama Yaho nun sunnet olması oldukca ıyı olmusi cunku ıdrar delıgı darmış cocugumun.
Erkek annelerı ıcın eklemek ıstıyorum; bızım doktorumuz bezını ac ve cısını yaparken fıskıye gıbı yapıp yapmadıgını muhakkkak kontrol et demıstı.. bır kac kez banyoda sahıt olunca ıcım rahatlamıstı benım de. Yahoo nun her zaman sızdırıyormus gıbı cısını yapıyormus, Esra ya doktorları ole bısı dememısler zamanında.
kiz bunu pataklayip yugursam birazda dövsem ne olur acep...birde ciddi ciddi bakmazmi..suratsiz sey seni..opuyorumnanaktanEsrako sormussun.. oturabılıyor mu dıye? aksam bı poz verdırmıstım zorla,uyku sersemı halıyle,onu eklıyorum :))
bende kokudan ziyade sac yaglanmasi oluyor..eger bir gün yikanmayayim saclar yagdan piril piril parliyor..:uhm:İnsan 1 günde pek de bişi yapmadan leş gibi kokar mı yaa? Yuh diyorum, hormonlar artık düzene girsin yaaa
masallahTaze'm saydıklarının Uykusuz'da çizdiklerini biliyorum ama hepsini takip ettiğimi söyleyemem. ben daha çok nette dolaşanları biliyorum, dergiyi pek takip edemiyorum.
Evriş, Kuzey'in bitkin bakışlarını yirim ben ! "off anne sırası mı şimdi" der gibi bakmış sıpa :)
Bu da sizi okurken az önce laptopun kamerasıyla çektiğim foto.. taze taze :) gördüğünüz üzere kızım durmuyor ben de her an kaçabilirim.
evet canim ben gittigi yere kadar emzirecegim..sarmasık maşşallah kızına.herseyın yolunda olmasına sevındım.senın kız uzun olcak herhal.bızımkı daha 68 cm sırnaşık şey
ama doktoruna katılmıyorumm,2 yasına kadar mumkunse emzırılmelı.6 ay dedıklerı sırf anne sutu sonrası anne sutu artı ek besın.bıkere cok sacma devam maması önerıyo anne sutu yerıne.sut varken negerek var devam mamasına.süt olmasa anlarımda
neyse sende emzırmeyı dusunuyon zaten kararlar ortakyerimseniben
esram geçmiş olsun. tam zamanında oldu bence iyide oldu. acıyı tam hissedemedikleri dönem. geçmiş olsun canım...
efrimm kuzy maşallah çok datlı oyuncağınıda güle güle kullansın uyku sersemi bile hayatından memnun görünüyorda üstündeki yün hırkayı anlayamadım???? arkada sanırım ozy tişörtleyken!!!! neden banyo sonrası masaj yapamadığını şimdi anladım.....
eprum sağol...
şubat tatiline giriyoruz bu hafta bizde, 1 ay sürüyor tatil, okul açıldığında benimde dönmem gerek, umarım bulabilirim....
ne bilim canim bende birsey anlamadim bu isten..süt varken neden devam mamasi vereyim..:uhm: canim bosver boylu olsun...ileride belki boydan kurtarir..anasi gibi tifil olmasin..bana cekerse yandik..a.sYirim o Defne'yi ben! Hayallerimi yıktın Ebru, dergiyi takip ediyorsun sandım -tatlicadiarzu-
SARMAŞIK doktorunuza kıcık oldum, ne demekmiş sütün etkisi yok? Boşuna mı yırtınıyoz burda? Sıpana da maşallah! 71 cm boy! Sülün olacak sülünnn!!
Bulacaksın Damla, sakın üzme kendini..eprum sağol...
şubat tatiline giriyoruz bu hafta bizde, 1 ay sürüyor tatil, okul açıldığında benimde dönmem gerek, umarım bulabilirim....
Tuğba'm sen kaç kez ekledin resim. ben esrako'nun yazdığı programı yüklemiştim. fotoyu o programla yükleyip linki buradaki grafik ekleye yapıştırdım. Esrako'nun verdiği linki bildin mi? yoksa senin için geçmişin derinliklerine inerim de :)ebru cok tatklısınısz.hele sen söle nası ekledın resım
yafrum sen iste, senin için dergiyi de takip ederim. du bekle hemen abone oluyom şindi.. Defne de seni yer, bol tüpürükü :)Yirim o Defne'yi ben! Hayallerimi yıktın Ebru, dergiyi takip ediyorsun sandım -tatlicadiarzu-
:kedi: teşkür ederiz ..defnemmmm çok şekersin çokkkkkk!!!!!!!!!!!!!
düngece şevval mahvettı benı,11de uyudu oh dedım.11.30dada hemen ben yattım uykuya hasret kaldımdıda akannehir tam uykuya dalıyordumkı uyandı 10 dakıka sürdü yatak keyfım,neyse pışpışladım uyudu yattım kurulu saat gıbı 10 dakka sonra tekrar uyandı tekrar pışpışladım uyudu şaka gıbı 15 dakka sonra yıne uyandı ama buseefer cingöz olarak.neyse azcık ayagımda salladım hepten uıuykusu uykuya devam ederdı.ben tabı yıkılkıyorum uykusuzluktan.3.40 a dogru uyudu 1 saat sonra tekrar kalkdı cıldırcaktım.tabı kendı kendıme şevvale bagırmıyorum yoksa hemen aglıyo.emdı uyudu saat 8de bı basladı 10na kadar yıne uyutmadı.mızık mızık mırın kırın edıyo.ne uyanık ne uyuyo.artık kac saat uyuum bılmıyom sersem sersem bişe oldum cıktım yanı
annem yarın akşam gidiyor....
hazirana kadar kalacaktı. vazgeçti....
bakıcımız bile yok henüz.
1 hafta kızkardeşim gelecek. sonrada bakıcı bulup kızımı bırakabilecek hale gelene dek izinliyim....
kıvançında ayakta sallanmak istememe fobisi var ya yatırıyorum ayağıma istemiyor ordan oraya atıyor kendini ya yatağında yatacak sallanacak yada battaniyeyle sallayacağız ayakta
sallamaya kalkınca en az 10 15 dk yırtıyor ortalığı ondan sonra zar zor uyuyor ayakta.
pazartesi kısmetse güllülere gideceğiz şimdiden düşünüyorum orda nsl uyutacağım bu çocuğu diye güllü ya bizi evden kovacak yada ..... yine bizi evden kovacak başka seçenek yokbilmiyorumkismiledelikafadulden
maviş taze tesekkür ederiz
esrako bizde hasta yo haftasonu bi dolasıp geldik ve öksürük acep gelen misafirlerden mi aldı mikroponlarda öksürmüyordu ama
evet kizlar bir doktor muayenemisinide bitirip eve gelmis bulunuyoruz..simdi neler konustuk anlatiyorum..ilk önce kizim 7,800 gr..boyu ise 71 santim.olmus..doktor gelisiminin gayet iyi oldugunu söyledi..iste hareketlerini ve neler yapabildigini sordu bende tek tek anlattim..yere basmamasi konusuna gelince bunun önemli olmadigini zaten yavas yavas basmaya basladigini bebeklerin bunu yürümelerine yakin otomatikmen zaten ögrendiklerini söyledi..zaten bir haftadir biraz basiyordu..ikinci konu emmeyi reddetmesi bu konuda da yine tahmin ettigim gibi cogu bebeklerin bunu yaptigini bunun cesitli nedenleri olabilecegini yeni tatlari istedigini felan anlatti..benim öncedende dedigim gibi alti aydan sonra emzirmenede gerek yok zaten dedi..ona göre 6 aydan sonra anne sütünün bir faydasi yokmus..tabi istersem emzirmeyi kesip devam mamasi verebilirmisim..(tabi kesinlikle kesemem)..günlük beslenmesinde de verilen menü sabah anne sütü yada devam sütü ara ögün meyve ögle: sebzeli-etli karisik corbalar ya da yemekler (ben Hipp in hazir bio kavonozlarini kullaniyorum..cokta severek yiyor..)aksamirincli-meyveli-tahilli mamalar ve anne sütü..vs..bende yaklasik böyle yapiyordum zaten..
Esrako sormussun.. oturabılıyor mu dıye? aksam bı poz verdırmıstım zorla,uyku sersemı halıyle,onu eklıyorum :))
oyy massallahh ç ok tatlı bakmıs yaaa
bu arada evrim sorcam hep unutuyorum kuzey in çogu resminde hep emzikli goruyorum tum gun mu emiyor oyle mi denk geldi ? vermessen aglıyormu yada ? surekli emzik takınca konusması gecikir diye biliyorum hos sende biliyorsundur gayet arastırmacısın ama yinede yazayım dedim.
bu alet ustunde çok uzun oturtmuyorsun dimi gozetiminde birsure
birkaç ay sonra bende alayım bu tarz bisey diyorum
Bence BUKET e bırsey oldu.. keske bırımızde bu kızın telefon numarası olsaydı.. durup durup aklıma gelıyor,içim bı tuhaf oluyor. Yıne aynı seyı hıssettım.
Oy kuzum annen sana silah zoruyla mı poz veridriyor kıyamam sana maşallahEsrako sormussun.. oturabılıyor mu dıye? aksam bı poz verdırmıstım zorla,uyku sersemı halıyle,onu eklıyorum :))
Valla ilk doğduğu zamanlarki hali gibi ya her dişte böyle olursak bittim benbu arada eylem sıra bizede geliyor sanırım diş konusunda
biraz önce berat ı gıdıklıyorum güldürüyorum falan oynuyoruz yani bian sağ alt dişinin orda bir değişiklik gördüm aft mı diye çok korktum meğersem bizimde dişimiz çıkma aşamasına yanaşmış zemuszemus
dün gece hatta bir haftadır saat başı kalma sebebini anlamış oldum annem daha 1 aya ancak çıkar dedi telde arkadaşımın 1.5 yasında kızı var hala diş sorunu yaşıyoruz dedi yani bu sorunu uzun zaman çekcez eylem kaçısımız yokeyvahedigeldismile
Met-Üst ü sevmiyon mu sen aa şaşırdım ohaoldumsmile Yoksa sizi metüste ranızda memo mu diyonuz:)süpersin sen yaaa :)) bayılırım bu adama zaten! bi de Erdil'e, bi de Umut'a, bi de Ersin'e, Oky'ye, Memo'ya, Uğur'a! Tanır mısın kendilerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?