2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esram geçmiş olsun. tam zamanında oldu bence iyide oldu. acıyı tam hissedemedikleri dönem. geçmiş olsun canım...

efrimm kuzy maşallah çok datlı oyuncağınıda güle güle kullansın uyku sersemi bile hayatından memnun görünüyorda üstündeki yün hırkayı anlayamadım???? arkada sanırım ozy tişörtleyken!!!! neden banyo sonrası masaj yapamadığını şimdi anladım.....

eprum sağol...
şubat tatiline giriyoruz bu hafta bizde, 1 ay sürüyor tatil, okul açıldığında benimde dönmem gerek, umarım bulabilirim....

bebişi emzik yerıne parnak emenler el kaldırsın
:lepi:
bizde emiyoruz copur copur hemde ama ben engel olmuyorum şimdilik.. normal olduğunu düşünüyorum dr a da sorucaz c.tesi gidince bakalım..

:roflol:

yahoo ya geçmiş olsun gitti pipi yanii..

bizim fıskiyede süper çalışıyo kafasına gözüne yapıyo sıpa

Yirim o Defne'yi ben! Hayallerimi yıktın Ebru, dergiyi takip ediyorsun sandım -tatlicadiarzu-

SARMAŞIK doktorunuza kıcık oldum, ne demekmiş sütün etkisi yok? Boşuna mı yırtınıyoz burda? Sıpana da maşallah! 71 cm boy! Sülün olacak sülünnn!!

Esrako sormussun.. oturabılıyor mu dıye? aksam bı poz verdırmıstım zorla,uyku sersemı halıyle,onu eklıyorum :))

kiz bunu pataklayip yugursam birazda dövsem ne olur acep...birde ciddi ciddi bakmazmi..suratsiz sey seni..opuyorumnanaktan
İnsan 1 günde pek de bişi yapmadan leş gibi kokar mı yaa? Yuh diyorum, hormonlar artık düzene girsin yaaa
bende kokudan ziyade sac yaglanmasi oluyor..eger bir gün yikanmayayim saclar yagdan piril piril parliyor..:uhm:
masallah
evet canim ben gittigi yere kadar emzirecegim..

O goruntu Damlam.. dun 3 kısıyı aksam, 2 saatte nakavt ettı,ole dıyeyım sana,artık o da pes etmıstı,ondandır o hali :) Ozy nın ustunde sweet var annem.. kuzey ın yatma zamanı ıcını hafıf gıdyırıyorum, usumesın dıe bı de hırka attık keratanın ustune :) o hırka babasının bebeklık hırkası :) Kuzey e gıydırdıgım zaman Ozy cok mutlu oluyor, o yuzden sık sık ustunde :)

Bır de annen neden erken gıtme kararı aldı, canın cok sıkkın gelıyor bana.. buralardan hıssedıyorum.. yazdıgın ıcın sorma cürretini buldum..

Bu arada Kuzey e Rota nın son zımbırtısını yaptırdık, adam uyuyor, bende burada olabılıyorum, her an tetıkteyım, cunku bı suredır uyuyor.. gecen seferde Rota onda uyku yapmıstı.. halıyle canlı vırus.. mınık beden.. dayanamıyordur.

ne bilim canim bende birsey anlamadim bu isten..süt varken neden devam mamasi vereyim..:uhm: canim bosver boylu olsun...ileride belki boydan kurtarir..anasi gibi tifil olmasin..bana cekerse yandik..a.s

eprum sağol...
şubat tatiline giriyoruz bu hafta bizde, 1 ay sürüyor tatil, okul açıldığında benimde dönmem gerek, umarım bulabilirim....
Bulacaksın Damla, sakın üzme kendini..
ebru cok tatklısınısz.hele sen söle nası ekledın resım
Tuğba'm sen kaç kez ekledin resim. ben esrako'nun yazdığı programı yüklemiştim. fotoyu o programla yükleyip linki buradaki grafik ekleye yapıştırdım. Esrako'nun verdiği linki bildin mi? yoksa senin için geçmişin derinliklerine inerim de :)

Yirim o Defne'yi ben! Hayallerimi yıktın Ebru, dergiyi takip ediyorsun sandım -tatlicadiarzu-
yafrum sen iste, senin için dergiyi de takip ederim. du bekle hemen abone oluyom şindi.. Defne de seni yer, bol tüpürükü :)
defnemmmm çok şekersin çokkkkkk!!!!!!!!!!!!!
:kedi: teşkür ederiz ..

Kuzey ı döven dövene :)) hadı hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3 Burcu da hırpalaya hırplaya sevıyor Kuzey ı.. sevmesı bıtınce, tamam annecım gectı dıyorum Kuzey e :)))

Bence BUKET e bırsey oldu.. keske bırımızde bu kızın telefon numarası olsaydı.. durup durup aklıma gelıyor,içim bı tuhaf oluyor. Yıne aynı seyı hıssettım.

ay tuba sen ben ebru aynı kabusu yasamısız dun gece gerci defne snradan uyumus guzel
bizimkine noldu bilmiyorum sanırım hasta ettik babasından geçti az evel bakıcımız aradı arada hapsiriyor arkasından minik biroksurukoluyormus
istahida iyi değilmis bgun zor yemis mamasını faan benim sutleride
aksam dr a goturcez bakalım birsey varmıbogazında falan

annem yarın akşam gidiyor....
hazirana kadar kalacaktı. vazgeçti....
bakıcımız bile yok henüz.
1 hafta kızkardeşim gelecek. sonrada bakıcı bulup kızımı bırakabilecek hale gelene dek izinliyim....

aaa niye oyle yaptı annen damla ? tuh yaa

ay sacmalamıslar dilek valla hiç takma. çok da konusturma yada aksini ispat etmeye calısma bu tarz kisilere
ya bakalım yasayıp gorcez de artık
bizim ece yed e huysuz mus bu falan diyordu akrabalr falan gayet uslandı neymis oyle 1 yasına kadar falan filan kim demisyahu

bizim ece de ayaga koydunmu deli gibi aglıyordu bakıcı mevlut okur gibi bir tonda ninni soyluyor onun gibi soylersem bendede ayakta tepismiyor sakinleyip uyuyor bakıcının sesini kaydedeyim teybe diyorum arada sallarken acarım :)

maviş taze tesekkür ederiz
esrako bizde hasta yo haftasonu bi dolasıp geldik ve öksürük acep gelen misafirlerden mi aldı mikroponlarda öksürmüyordu ama

ya bizde hafasoun dısarı çıktık bir saat falan yuruduk ece uyuyordu montu ustuned battaniyesi ortuk pusetinde yattı hep ustu çok kalındı ama usudumu acaba yada babasından mikrop gecti artık hangisi ise

oo sonuclar guzel gozunuz aydınn

Esrako sormussun.. oturabılıyor mu dıye? aksam bı poz verdırmıstım zorla,uyku sersemı halıyle,onu eklıyorum :))

oyy massallahh ç ok tatlı bakmıs yaaa
bu arada evrim sorcam hep unutuyorum kuzey in çogu resminde hep emzikli goruyorum tum gun mu emiyor oyle mi denk geldi ? vermessen aglıyormu yada ? surekli emzik takınca konusması gecikir diye biliyorum hos sende biliyorsundur gayet arastırmacısın ama yinede yazayım dedim.
bu alet ustunde çok uzun oturtmuyorsun dimi gozetiminde birsure
birkaç ay sonra bende alayım bu tarz bisey diyorum

Genelde yatarken var emzık..

Onun harıcınde oldukca cazır cuzur konusmalarını hıc bısı engeleyyemez emın ol

Sanırım denk geldı, genelde agzında degıldır, aramaz,ben verırsem anca.. agzından ceksem de bısı demıyor. Ama emzıgını cok sevıyor, verdıgım zaman bır alısı var, vıdeoya ceksem mest olursunuz emınım, ıkı elıyle emzıgı kavrayıp hammm yapıyor agzına :)) kendısıyle vedalasmamız, ozellıkle de uyurken, sanırım oldukca sıkıntılı olacak.

O zımbırtıyı, ev ıcınde gezmek maksadıyla aldım, yanı dolanıp gelecek.. bende kucagımda tasımak zorunda kalmıycam ya da rahat rahat tuvalete gıdebılecegım, o da yanımda olacak.. uzun sure oturtmam, kıyamam zaten.

Oy kuzum annen sana silah zoruyla mı poz veridriyor kıyamam sana maşallah

Valla ilk doğduğu zamanlarki hali gibi ya her dişte böyle olursak bittim ben( Acıdan ağladığını biliyorum ya şimdi o çok dokunuyo bana gözümün içine bakıyo resmen ne istiyosun filan dediğimde yavrum ya(
süpersin sen yaaa :)) bayılırım bu adama zaten! bi de Erdil'e, bi de Umut'a, bi de Ersin'e, Oky'ye, Memo'ya, Uğur'a! Tanır mısın kendilerini?
Met-Üst ü sevmiyon mu sen aa şaşırdım ohaoldumsmile Yoksa sizi metüste ranızda memo mu diyonuz:)

Evriş, biraz hınzırlık var bizim kızçede.. doğrudur :)

Sarmaşık, teşekkür ederim canım..

emzirdim. mızırdanıp duruyordu. bir de artık güçlendiler ya, öyle bir geriye atıyor ki kendini birşeyi istemediği zaman, resmen sırtı yay gibi oluyor. şimdi bıraktım yatağına. kulağım onda.. ağladığında koşup gitcem yanına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…