2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim benim oglanda böyle bir durum yoktu..yani cis rengi normaldi..ama demekki normal bir durummus..belkide üsütmüs olabilir..

kizlar dogum öykülerini ve bebisini dogumda yada dogum sonrasi kaybeden anneleri okudum ve gözyaslarimi tutamadim..ne acilar yasamis ve de yasamakta olan anneler var..bu mutlulugu yasayamayan anneleri görünce bazen kendime kiziyorum ve cok nankörsün sen diyorum kendime..allah sana saglikli bebisler vermis sen hala sikayet ediyorsun diyorum..aman onlar saglikli olsunlarda bizlerde ugrasalim biraz ne olmus..

Met-Üst ü sevmiyon mu sen aa şaşırdım ohaoldumsmile Yoksa sizi metüste ranızda memo mu diyonuz:)

ulen ben de kimi unuttum diyom! pazar sevişgenlerini sevmem mi hiç!

gelmesine sevindim
toplantıdan yeni geldim bayılacak durumdayım bittim o derece yani

tişkür edrim de, oha yane, toplantı bu saate kadar mı sürdü akannehir

teşekkür ederiz :) Biz de saçları sünnet ettireceğiz c.tesi günü. Çok uzadı, arkadan sırtına inecek yakında, yatarken falan yüzüne değiyor, kaşındırıyor. Çok kısalttırmayacağım ama!

biz biz biz..parmak,el, baskasinin parmagi, cenesi, yanagi, yapabilsek ayak da..
delikafadulden öle seylerı emmek zaten var onlar bızde extraya giriyo :)) ama parmak emmenın cok baska Şevvaldekı yerı,emzık nıyetıne,uykuya daha derın dalma niyetıylen emıyor kuzum.

len Tuğba, çabuk geri dön.. bir heves açıkladım resim yüklemeyi bizim gadın kaybolmuş.. akannehir

burdayımm kacmadım bıyere,kızçem uyandı.bende aynı işlemı yaptımdı demek kaydettıgım yerı bulamadım.hemen tekrar edıyorum olumunekankayizsmile saol epppruu

Oy kıyamam ona. Olsun bu yaptığı faaliyetler bilem yeter:)

:)) evet evet çok kısaltma annesi. Bebeklerin koaför berber maceralarıda çok hareketli olurmuş umarım doruk hoşlanır saçının kesilmesinden korku filan olmaz.

ne yapsan yakışır kuzu yaa canm

eppruu kız nire kayboldun.
ya demıyosunuz hıc yıne ınternete gırıp yuklencek dıe.bende pcde arıyorum yükledıgım programı ondan yuklencek sanıyorum :)) meger yıne ınternetten yüklenıyomustu.ama valla saolun cok cabuk yuklenıyo böylekaydirigubbakcemile2

bizde yatmadan değiştiriyorum gecede çok dolmuşsa bezi 6 da ffaln uyandığında değiştiriyorum hiç öyle bişiyle karşılaşmadım sende dr. sormuşsun normaldemiş endişelenme bence.. bazen ilkeninde kokyuğu oluyo gece hiç değiştirmediğinden de olabilir belki..

bende katılıyorum sana.. sağlıklı osunlarda varsın huysuz olsunlar... katlanırız büyüyene kadar..

siz kızımı hep keltoş sanmayın,benım kızımın rapunzel sacları var aslında.ama nazar deger dıe saklıyoruz.size gösterebılırım ama
[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…