canim benim oglanda böyle bir durum yoktu..yani cis rengi normaldi..ama demekki normal bir durummus..belkide üsütmüs olabilir..ERKEK BEBEK ANNELERİNE SORU;
Ben mustinin gece yatarken altını değiştiriorum birde sabah uyandığımda deiştiriorum yani gece değiştirmiorum ve sabah bezini açtığımde kiremit renginde resmen çişi ve böle bi damlada daha koyu dr ye soruk netten araştırdık erkek bebeklerinin çiş rengi koyu olurmuş lekelerde kendiliğinden kaybolur dedi ama gün içinde deilde sabah bezini açtığımda çişi çok kötü kokuyor yaa sizdede varmı böle bi durum??
Met-Üst ü sevmiyon mu sen aa şaşırdım ohaoldumsmile Yoksa sizi metüste ranızda memo mu diyonuz:)
gelmesine sevindim
toplantıdan yeni geldim bayılacak durumdayım bittim o derece yani
efririmimmm senin bu sıpanı tam iki gözünün arasından öpmek istiom olarmıı
geçen gece gökhana dorukla kuzeyin resmini gösteriodum saçlara bak die hani kuzeyin üstünde olan gelmiş dioki alttaki bizim oğlana nekadar benzio dio sonra söle bi inceledim gerçekten benzio
tazem gökhan doruk taki saçları görünce bi iç çekti malu kendisinde bile okadar yok demeyi unutmuştum oda çok beğendi bebişleri ilk defa gösterdim....
delikafadulden öle seylerı emmek zaten var onlar bızde extraya giriyo :)) ama parmak emmenın cok baska Şevvaldekı yerı,emzık nıyetıne,uykuya daha derın dalma niyetıylen emıyor kuzum.biz biz biz..parmak,el, baskasinin parmagi, cenesi, yanagi, yapabilsek ayak da..
Tuğba'cım,
ImageShack® - Uploader buraya giriyorsun, açılan sayfanın sağ üst tarafındaki kurbağa resmine tıkladığında yükleme işlemi başlıyor. bak aşağıdaki resimde kırmızı daire içine aldım tıklaman gereken yeri.
Bunları yaptım ama gene de olmadı diyorsan o zaman eşini bekle, o uğraşsın bir kere de.. delikafadulden
Ben severdim o dizideki konuşmaları. hatta dilime de çok dolanmıştı bir ara..
len Tuğba, çabuk geri dön.. bir heves açıkladım resim yüklemeyi bizim gadın kaybolmuş.. akannehir
Oy kıyamam ona. Olsun bu yaptığı faaliyetler bilem yeter:)hatira teomu sormussun,bugun krese verdik yine, tabi kac gun aradan sonrrra zor oldu, sabah daha kapisindan girince dudaklari buzdu..1 hafatdir pek kuduramiyoruz hastaliktan bide istahimiz cok kotu gitti, o yuzden halsiz dusuyoruz, kasik kadar kaldi surati(gerci yine kalan son enerjiyle, cene disleme, karinda tepinme, koltuk tirmanma devam ama performans dustu canim:))
ulen ben de kimi unuttum diyom! pazar sevişgenlerini sevmem mi hiç!
teşekkür ederiz :) Biz de saçları sünnet ettireceğiz c.tesi günü. Çok uzadı, arkadan sırtına inecek yakında, yatarken falan yüzüne değiyor, kaşındırıyor. Çok kısalttırmayacağım ama!
ne yapsan yakışır kuzu yaa canmulen ben de kimi unuttum diyom! pazar sevişgenlerini sevmem mi hiç!
tişkür edrim de, oha yane, toplantı bu saate kadar mı sürdü akannehir
teşekkür ederiz :) Biz de saçları sünnet ettireceğiz c.tesi günü. Çok uzadı, arkadan sırtına inecek yakında, yatarken falan yüzüne değiyor, kaşındırıyor. Çok kısalttırmayacağım ama!
ERKEK BEBEK ANNELERİNE SORU;
Ben mustinin gece yatarken altını değiştiriorum birde sabah uyandığımda deiştiriorum yani gece değiştirmiorum ve sabah bezini açtığımde kiremit renginde resmen çişi ve böle bi damlada daha koyu dr ye soruk netten araştırdık erkek bebeklerinin çiş rengi koyu olurmuş lekelerde kendiliğinden kaybolur dedi ama gün içinde deilde sabah bezini açtığımda çişi çok kötü kokuyor yaa sizdede varmı böle bi durum??
kizlar dogum öykülerini ve bebisini dogumda yada dogum sonrasi kaybeden anneleri okudum ve gözyaslarimi tutamadim..ne acilar yasamis ve de yasamakta olan anneler var..bu mutlulugu yasayamayan anneleri görünce bazen kendime kiziyorum ve cok nankörsün sen diyorum kendime..allah sana saglikli bebisler vermis sen hala sikayet ediyorsun diyorum..aman onlar saglikli olsunlarda bizlerde ugrasalim biraz ne olmus..
Yerim ben seniiii çok tatlı olmuş yawsiz kızımı hep keltoş sanmayın,benım kızımın rapunzel sacları var aslında.ama nazar deger dıe saklıyoruz.size gösterebılırım ama
[/URL][/IMG]
Güzelliğe bak bereni sefsinler maşallah
MİNİK_KELEBEK maşallah kızına şirine..
Yerim ben seniiii çok tatlı olmuş yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?