2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cılgın kedı sayfayı bı düzeltsen.sanırım 2.ekledıgın resmın boyutu buyuk olmus.edit yapıp resmı silermısın boyutu kucultup eklersın tekrar.cok zor oluyo böle sayfa yana kayınca

EBRUSKA tşkler canım güzel cevabın için.. devit konusunda haklısın vermek gerekiyor biliyorum ama napim ek gıdaya da geçmek gerekiyor. hem işe de başladım. ben yokken acıkıyor ağlıyor yavrucum o ilaçlar hele o ferro sanol yok mu sadece üç kere verdim bebişim bu hale geldi.. ben de korkuyorum artık vermeye. çok inatcı benimki. kaşığı görür görmez kitliyo ağzını. başını sağa sola çeviriyor. biberon zaten almıyor durum bu...
PıNKY haklarında hayırlısı olsun canım. boşanmanın her türlüsü kötü. hele çocuklar için. belki vazgeçerler hı?

kızlar mamalarda gdo falan falan bi sürü şey diolar mama kullanan arkadaşlar bu konuda bi araştırma yaptılarmı acaba varmış GDO diyolar siz ne dersiniz??
canim deminden beri bende onu arastiriyorum...malesef markalar aciklanmiyor..ama bir alman sitesinde Hipp markasinda olmadigi bütün ürünlerin bio oldugu yaziyordu..zaten anne sütünden de geciyormus..sonucta bizim yedigimiz cogu üründe gdo luymus..

canım hanı kurbagaya tıklayıp yüklüyosya,ben tekrar nete gırıp yüklenmıyo sandım.yükledgın programdan yapıstırıp kopyala yapılcak sandım.bıdaha denıyım dıe nete gırdım busefer cıktı browse,ordan anladım demek yüklemısım dıe

buda oğlumun saçlarımı dağıttı bir an

maşşalah size,yannıs camasır sepetındekı halıne bayıldım

napalım mama sandalyemiz yok daha yaratıcı olmamız gerekti altına elyaf yastık koyduk bizle kahvaltı yaptı bebişim

amaann napcaz ya valla evde balkonda sebze yetiştirmeyi düşünmeye başladım ben bide burda bi köylü pazarı varmış ankara dışkapıdaymış köylüler kendi ürünlerini satıyolarmış hormonsuz doğal gübreli oraya bakcam ek gıdaya iyice başlayınca.. zaten balkonda da domates maydanoz vırt zırt yetişir kabak patates yetişcek hali yok zor yaa milupanında bi organik serisi var die biliyorum ama ne kadar güvenilir bilinmez..

fanustamı büyütsek napsak heryer zehir herşey kansorojen...eyvahedigeldismile

minikkk maşallah keltoş prensese çok canlar yakacak ilerde
pinky birdenbiremi çıktı bu durum ortaya hani normalde bayağı sürüncemede kalır ya insanlar alıştırır kendini dikkat et üzme kendini sütün etkilenmesin allah yardımcıları olsun

güllü çok üzüldümm ne denirki böyle durumlarda da. ortada birde çocuk var. öncedenn bu kadar anlayamıyordum çocuk olunca başka imiş. dikkat et kendinee allah yardımcıları olsunn umarım değişir kararları

Çılgın Kedi maşallah yavruna. yaratıcılığına da hayran kaldım :)

Minik'im anladım şimdi durumu. artık sen de durumu çözdüğüne göre, yüklersin bol bol Şevval'imizin fotolarını..

Mumy, demek senin yumurcak uğraştırıyor seni böyle.. Biz henüz demir kullanmıyoruz. Bu cts kontrolümüz var belki şimdi verir doktor. tadını sevdiği şeylerle karıştırıp vermeyi deneyebilirsin belki.. sonuçta kendi yavrun için en doğrusunu gene sen bilirsin..

geldim canlarım.. acayip yorgunum 2 arkadas bi temizlikci kız +emrahta evdeydi bugun ama hala bitmedi desem yeridir. + ecede beni istedi durdu.. dun gece burda kaldık ama evde kombi yanmadıgından nezamandır hala ısınamadı..yıne salon sıcak cocugu usutmeyelim die yatak yapgtık buraya cunku dun yatak odasında yattık uyanınca bogazımız agrımıs ama aksi giiibide ece 1 kez kalktı sevdi serini :)

gecmişi okudum biras ama bitmedi cok uzun..ecede ayagımda ayaklarım zaten koptu..2 kez mama verdim biberonla gun boyuda emdi durdu corba vs veremedim telastan..hazırlR vardı kavanoz yemekleri hippin ama sevmedi yemedi beni yedi yedii

oh oh maşşalah sen tasınmıssın.bende toparlandınmı dıe soruyom :) cocugu hasta etmeyınde varsın iş gec bıtsın.hade kolay gelsın canım

allah güle güle oturmak nasip etsin canim..tasinma isleri böyle zor oluyor tabi..helede bebekle..ama ne yapalim sonradan oturmasi tatli olsun..

Gözün aydın Pervin'cim.. büyük iş atlattın.. inşallah yeni evinizde çook rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…