canim deminden beri bende onu arastiriyorum...malesef markalar aciklanmiyor..ama bir alman sitesinde Hipp markasinda olmadigi bütün ürünlerin bio oldugu yaziyordu..zaten anne sütünden de geciyormus..sonucta bizim yedigimiz cogu üründe gdo luymus..kızlar mamalarda gdo falan falan bi sürü şey diolar mama kullanan arkadaşlar bu konuda bi araştırma yaptılarmı acaba varmış GDO diyolar siz ne dersiniz??
canım hanı kurbagaya tıklayıp yüklüyosya,ben tekrar nete gırıp yüklenmıyo sandım.yükledgın programdan yapıstırıp kopyala yapılcak sandım.bıdaha denıyım dıe nete gırdım busefer cıktı browse,ordan anladım demek yüklemısım dıeBenim kızçem ağladı bu sefer.. yafrum ben bu anlattıklarından bişi anlamadım.. bilmiyorumkismile ama neyseki sonunda çözmüşsün olayı.. Keltoşunu da yerim ayrıca, öp onu heryerinden benim için.. opuyorumnanaktanm..
canim deminden beri bende onu arastiriyorum...malesef markalar aciklanmiyor..ama bir alman sitesinde Hipp markasinda olmadigi bütün ürünlerin bio oldugu yaziyordu..zaten anne sütünden de geciyormus..sonucta bizim yedigimiz cogu üründe gdo luymus..
minikkk maşallah keltoş prensese çok canlar yakacak ilerde
minis o rapunzeli yirim ben...
geldim canlarım.. acayip yorgunum 2 arkadas bi temizlikci kız +emrahta evdeydi bugun ama hala bitmedi desem yeridir. + ecede beni istedi durdu.. dun gece burda kaldık ama evde kombi yanmadıgından nezamandır hala ısınamadı..yıne salon sıcak cocugu usutmeyelim die yatak yapgtık buraya cunku dun yatak odasında yattık uyanınca bogazımız agrımıs ama aksi giiibide ece 1 kez kalktı sevdi serini :)
allah güle güle oturmak nasip etsin canim..tasinma isleri böyle zor oluyor tabi..helede bebekle..ama ne yapalim sonradan oturmasi tatli olsun..geldim canlarım.. acayip yorgunum 2 arkadas bi temizlikci kız +emrahta evdeydi bugun ama hala bitmedi desem yeridir. + ecede beni istedi durdu.. dun gece burda kaldık ama evde kombi yanmadıgından nezamandır hala ısınamadı..yıne salon sıcak cocugu usutmeyelim die yatak yapgtık buraya cunku dun yatak odasında yattık uyanınca bogazımız agrımıs ama aksi giiibide ece 1 kez kalktı sevdi serini :)
Elif niye yok bilen var mı? söyledi de ben mi kaçırdım acaba ?
geldim canlarım.. acayip yorgunum 2 arkadas bi temizlikci kız +emrahta evdeydi bugun ama hala bitmedi desem yeridir. + ecede beni istedi durdu.. dun gece burda kaldık ama evde kombi yanmadıgından nezamandır hala ısınamadı..yıne salon sıcak cocugu usutmeyelim die yatak yapgtık buraya cunku dun yatak odasında yattık uyanınca bogazımız agrımıs ama aksi giiibide ece 1 kez kalktı sevdi serini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?